Inscrie firma »
Servicii de Cloud si Datacenter

Servicii de Cloud si Datacenter

Tip produs: softer cloud | softer datacenter | virtual desktop
Producator: SOFTeR, IBM, DELL, CISCO, AVAYA, IGEL
 

Prezentare Servicii de Cloud si Datacenter

Solutia SOFTeR Virtual Desktop elibereazã afacerea dvs. de la ciclul nesfârșit in ceea ce priveste cumpãrarea, asistenta, modernizarea și în cele din urmã înlocuirea PC-urilor locale prin furnizarea unui spațiu de lucru \"virtual\", prin care pot fi accesate de oriunde, în orice moment pe o varietate de dispozitive pentru o taxã lunarã previzibila. Prin folosirea unei infrastructuri de Virtual Desktop (VDI) de la VMware, managerii IT sunt eliberați de necesitatea de a \"atinge\" fiecare desktop pentru asistenta, furnizarea sau instalarea de noi aplicații, economisind astfel timpul personalului și pãstrarea productivitatii angajaților.
Si din moment ce toata \"munca\" lor este preluata de SOFTeR, puteți prelungi durata de viațã utilã a computerelor mai vechi, înlocuiți-le cu thin clienti ieftini și chiar oferiti acces securizat de la calculatorul de acasã și de pe iPad-uri.

BENEFICII

Simplitate: Blocați vechile PC-uri, purtati-le pentru a evolua in SOFTeR Desktop Virtual și vom avea grijã de suport, upgrade-uri de rutinã, backup-uri, și protecție împotriva virușilor pentru dvs.

Economie: Reducerea costului total de proprietate a desktop-urilor cu aproape 70% prin depanare de la distanțã, ușurința de implementare și de viațã extinsã a echipamentelor vechi.

Productivitate: Utilizatorii pot avea acces la servere virtuale din orice locație, în timp ce administratorii pot configura și implementa aplicatiile la o locație unica centralizatã.

Stabilitate: Serviciile oferite de SOFTeR este accesibil din punct de vedere geografic din orice locatie, asigurându-va cã serviciile de Cloud sunt disponibile, indiferent de condițiile si de locația dumneavoastrã.

Scalabilitate: Faceți cunoștințã cu noi cerințe prin adãugarea de resurse suplimentare \"virtuale\" la PC-uri, mai degrabã decât modernizarea echipamentelor scumpe.

Performanțã: rectificati imediat problemele PC-ul de la distanțã prin repornire, sau refacerea imaginii desktop, fapt care salveaza timp pretios și repune angajații imediat înapoi la muncã.

Control: Bucurați-vã de un control fãrã egal de tip point-and-click si configurați-va toate serviciile prin intermediul portalului nostru de management.

Securitate: Oferim utilizatorilori externi un acces securizat la aplicațiile companiei și la date. Întãrim securitatea end-to-end, în mod constant, tuturor utilizatorilor, indiferent de dispozitiv.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
8 492 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: avaya - pontaj - acces balnear

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICII DE CLOUD SI DATACENTER

Thin Client IgelThin Client Igel
Thin Client Igel
Echipamentele IGEL hardware și software din seria Universal Desktop sunt ideale pentru accesul la ...
Acces cu bratari (ceas) RFID in strand acvatic, bai, welness, centre de sport, etc.Acces cu bratari (ceas) RFID in strand acvatic, bai, welness, centre de sport, etc.
Acces cu bratari (ceas) RFID in strand a...
Sistem de acces in unitati de recreere cum ar fi strandurile municipale, strandurile acvatice, bazine olimpice, unitati ...
Sistem de parcare automatizatSistem de parcare automatizat
Sistem de parcare automatizat
Sistemul de parcare automatizat oferit de Softer Romania permite firmelor sau autoritatilor ca parcarile sa fie ...
Avaya Communication SystemAvaya Communication System
Avaya Communication System
Milioane de utilizatori din companii mici si mijlocii din intreaga lume se conecteaza zilnic prin Avaya. Avaya va ...
AVAYA IP OFFICE aplicatii Contact CenterAVAYA IP OFFICE aplicatii Contact Center
AVAYA IP OFFICE aplicatii Contact Center
General: Aplicatiile Avaya IP Office Contact Center sunt special concepute pentru a raspunde necesitatilor si bugetelor ...
Terminal de pontaj ClipperTerminal de pontaj Clipper
Terminal de pontaj Clipper
Display LCD 2 randuri 16 caractere retroiluminat cu LED-uri albe - Carcasa in aluminiu anodizat - Se poate dota cu ...
SERVICII DE CLOUD SI DATACENTER - PRODUSE SIMILARE