Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Termostat ambiental pentru incalzirea in pardoseala, programabil, 230V, incastrabil in rame de aparataj, Salus BTRP230

Termostat ambiental pentru incalzirea in pardoseala, programabil, 230V, incastrabil in rame de aparataj, Salus BTRP230

Producator: Salus
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Termostat ambiental pentru incalzirea in pardoseala, programabil, 230V, incastrabil in rame de aparataj, Salus BTRP230

Termostatul cu butoane tactile oferit de Salus Controls este un termostat electronic programabil elegant si precis, cu montaj in doza si rama de aparataj de 55mm. Ideal pentru controlul incalzirii (cu radiatoare sau in pardoseala) folosind programarea zilnica sau saptamanala. Datorita controlului prin TPI, temperatura confortabila este intodeauna atinsa la momentul specificat, iar in acelasi timp, se economiseste energie. Compatibil centru de comanda actuatuare cu KL08NSB sau KL06 (230 V). Caracteristici: Ecran mare LCD; Programare zilnica si saptamanala; Mod manual de programare; Sunt disponibile programe prestabilite din fabrica; Permite functionarea silentioasa (prevazut cu TRIAC); Control TPI - garanteaza controlul exact si adaptativ al temperaturii; Comutarea automata intre modurile de INCALZIRE RACIRE , , prin contactul CO; Se incadreaza in modulele cu dimensiuni standard de 55x 55 mm. Date tehnice: O Alimentare: 230V Ac 50Hz; O Amperaj max.: 1,8W; max 0,5A; O Interval de temperatura: 5 C - 35 C; O Dimensiuni: 55 x 55 x 15mm.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
493 747 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Echipamente pentru incalzire

TERMOSTAT AMBIENTAL PENTRU INCALZIREA IN PARDOSEALA, PROGRAMABIL, 230V, INCASTRABIL IN RAME DE APARATAJ, SALUS BTRP230 ESTE LISTAT IN: