Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 110 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)

Cazan pe combustibil solid Sontec KE 110 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)

Producator: Sontec
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Cazan pe combustibil solid Sontec KE 110 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)

Cazan din otel, pe combustibil solid, 110 kW, Sontec KE Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire centrala, din otel, pe combustibil solid, cu ardere clasica care poate folosi drept combustibil lemn, carbune sau brichete. Camera de combustie cu volum mare si suprafata mare de schimb de caldura. Randament ridicat datorita sistemului de circulatie a gazelor arse cu trei drumuri de fum. Presiune de lucru: 2,5 bar Randament; 82% Intretinere si curatire usor de realizat. Prevazut cu racorduri pentru descarcare termica in caz de intrerupere curent. Nota: preturile nu includ regulatorul de tiraj cu lant. La cerere cazanele pot fi echipate cu ventilator si panou de comanda electronic.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
494 373 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Echipamente pentru incalzire

PRODUSE ASEMANATOARE CU CAZAN PE COMBUSTIBIL SOLID SONTEC KE 110 KW, DIN OTEL, 3 DRUMURI DE FUM, ARDERE CLASICA, (LA CERERE TABLOU DE COMANDA)

Cazan pe combustibil solid Sontec KE 35 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)Cazan pe combustibil solid Sontec KE 35 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 35 ...
Cazan din otel, pe combustibil solid, 35 kW, Sontec KE Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire ...
RON 5691.98
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 40 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)Cazan pe combustibil solid Sontec KE 40 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 40 ...
Cazan din otel, pe combustibil solid, 40 kW, Sontec KE Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire ...
RON 6135.69
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 50 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)Cazan pe combustibil solid Sontec KE 50 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 50 ...
Cazan din otel, pe combustibil solid, 50 kW, Sontec KE Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire ...
RON 6720.87
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 70 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)Cazan pe combustibil solid Sontec KE 70 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 70 ...
Cazan din otel, pe combustibil solid, 70 kW, Sontec KE Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire ...
RON 8400.38
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 90 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)Cazan pe combustibil solid Sontec KE 90 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 90 ...
Cazan din otel, pe combustibil solid, 90 kW, Sontec KE Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire ...
RON 9341.65
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 25 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)Cazan pe combustibil solid Sontec KE 25 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 25 ...
, , , , , , Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire centrala, din otel, pe combustibil ...
RON 4993.29
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 20 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)Cazan pe combustibil solid Sontec KE 20 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 20 ...
Cazan din otel, pe combustibil solid, 20 kW, Sontec KE Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire ...
RON 4771.86
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 30 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)Cazan pe combustibil solid Sontec KE 30 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, (la cerere tablou de comanda)
Cazan pe combustibil solid Sontec KE 30 ...
Cazan din otel, pe combustibil solid, 30 kW, Sontec KE Cazanul SONTEC KE este un cazan de apa calda pentru incalzire ...
RON 5396.51
Cazan pe combustibil solid Sontec 29 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, ventilator cu turatie variabila (include tablou de comanda PC1A)Cazan pe combustibil solid Sontec 29 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, ventilator cu turatie variabila (include tablou de comanda PC1A)
Cazan pe combustibil solid Sontec 29 kw,...
Cazan pe combustibil solid Sontec 29 kw, din otel, 3 drumuri de fum, ardere clasica, ventilator cu turatie variabila ...
RON 5469

CAZAN PE COMBUSTIBIL SOLID SONTEC KE 110 KW, DIN OTEL, 3 DRUMURI DE FUM, ARDERE CLASICA, (LA CERERE TABLOU DE COMANDA) ESTE LISTAT IN: