Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
FOTOTAPET 3D GREEN TREES 235x350cm

FOTOTAPET 3D GREEN TREES 235x350cm

Tip produs: fototapet | fototapet 3D | fototapet decorativ
Producator: Deco24
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare FOTOTAPET 3D GREEN TREES 235x350cm

Fototapet 3D Green Trees oferit de DECO24 se poate executa pe 2 materiale diferite(Hartie Whiteback si HP Autoadeziv).

Toate produsele oferite de DECO24 (indiferent de material) sunt executate cu cerneluri ale liderului mondial in domeniul imprimarii de fototapet , Hewlett-Packard (HP).
Cernelurile din seria HP Latex nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. fiind cerneluri ecologice pe baza de apa. Acestea asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica, fiind aprobate international pentru pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit.

Fiecare imagine este impartita in fasii de 100cm pentru a usura procesul de aplicare. Fasiile se suprapun 0.5cm una peste cealalta. La fiecare fasie in partea dreapta sus si jos este tresata o liniuta care reprezinta zona de suprapunere. Aplicarea se face de la stanga spre dreapta respectand instructiunile de aplicare pentru materialul ales.
Dispunem de echipamente de productie high-tech, ceea ce ne permite sa executam produsul dvs. la cea mai buna calitate. Imprimarea digitala se face la rezolutie inalta astfel incat fototapetul isi va pastra culorile un timp indelungat.

Comanda este executata de catre o echipa de profesionisti cu experienta, cu grija pentru cel mai mic detaliu
Fototapetul este rulat si preambalat intr-o cutie de carton care asigura siguranta la transportare. Fiecare cutie de carton contine instructiunile de lipire in functie de materialul selectat.
Folosim doar materiale sigure, si de aceea recomandam decorul nostru pentru orice spatiu de locuit.

Daca doriti o dimensiune mai mare sau mai mica decat dimensiunile oferite de noi, ne puteti contacta pe adresa de email sau la nr de telefon afisat!
Daca aveti o imagine preferata si doriti un fototapet cu imaginea respectiva, ne puteti trimite imaginea pe adresa de email impreuna cu dimensiunile dorite.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
1 350 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fototapet - tablouri canvas - autocolant

FOTOTAPET 3D GREEN TREES 235X350CM ESTE LISTAT IN: