Inscrie firma »
Profile Salamander

Profile Salamander

Tip produs: termopane ramnicu sarat | termopane buzau | profile pvc
Producator: Salamander
 

Prezentare Profile Salamander

Streamline SL76 - 5 camere

Este un sistem pentacameral care se evidentiaza atat prin robustetea data de adancimea constructiva de 76 mm si ranforsarile de dimensiuni generoase, cat si prin proprietatile de izolare termica si fonica superioare altor sisteme pentacamerale.
Profilul Salamander Streamline SL76 este incadrat in clasa A de performanta si este atat cel mai lat profil de 5 camere din piata, cat si cel mai greu, greutatea sporita deriva din densitatea pulberii de pvc folosita in cadrul extrudarii.
Densitatea si rezistenta inalta a seriei Streamline SL76 face posibila o folosire fiabila a tamplariei chiar si in cazul unui ansamblu de termopane cu 4 foi de geam.

BluEVOLUTION SL92

Este un sistem hexacameral care reprezinta una din cele mai avansate tehnologii disponibile la momentul actual in domeniul tamplariei PVC. Adancimea constructiva de 92 mm si ranforsarile de dimensiuni generoase, cat si proprietatile de izolare termica si fonica superioare realizate prin a treia etansare mediana conduce acest profil in topul performantei in domeniu.
Sistemul BluEVOLUTION este incadrat in clasa A de performanta si este atat cel mai lat profil de 6 camere din piata, cat si cel mai greu. Rezistenta inalta a seriei BluEVOLUTION face posibila o folosire fiabila a tamplariei chiar si in cazul unui ansamblu de termopane cu 4 foi de geam.

Streamline SL76 Hepta - 7 camere

Este un sistem Heptacameral interesant atat prin rezisyenta oferita de adancimea constructiva de 76 mm si ranforsarile de dimensiuni generoase ale profilelor, cat si de caracteristicile de izolare termica si fonica sporite comparativ cu alte sisteme de tamplarie pvc de clasa medium.
Profilul Salamander Streamline SL76 Hepta este incadrat in clasa A de performanta si este atat cel mai lat profil de 7 camere din gama de pret medium, cat si cel mai greu, greutatea smare deriva din densitatea inalta a pulberii de pvc folosita la extrudare.
Densitatea si rezistenta inalta a seriei Streamline SL76 face posibila o folosire fiabila a tamplariei chiar si in cazul unui ansamblu de termopane cu 4 foi de sticla.
PREZENTARE G***************
MEMBRU
GRATUIT
G***************
1 901 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: termopane ramnicu sarat - termopane buzau - ferestre usi rulouri jaluzele

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROFILE SALAMANDER

Profile TeraplastProfile Teraplast
Profile Teraplast
TP4000 Designul clasic al sistemului TP4000, relevant prin simplitate si sobrietate, face ca acest sistem sa raspunda ...
Profile WeissProfile Weiss
Profile Weiss
Weiss WP3000 3 camere Sistem din PVC cu 3 camere pentru ferestre şi uşi. Izolare termică şi fonică ...
Profile VekaProfile Veka
Profile Veka
Veka Softline 70AD - 5 camere Este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta ...
Profil Gealan ReciclatProfil Gealan Reciclat
Profil Gealan Reciclat
Detalii produs Gealan produce profile din PVC reciclat pentru a proteja mediul si a conserva resurse. Profilele ...
Profile RehauProfile Rehau
Profile Rehau
Sisteme tamplarie PVC Rehau Exigentele arhitectilor si ale constructorilor referitoare la o fereastra sunt la fel de ...
PROFILE SALAMANDER - PRODUSE SIMILARE