Inscrie firma »
SC Hunnebeck Romania SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Cadre de sprijin

Cadre de sprijin

Tip produs: cadre | cadre de sprijin | sprijin
Telefon: click aici0264504270/0755045568
Persona Contact:
Goia Maria Magdalena
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Cadre de sprijin

CADRE DE SPRIJIN - SOLUTIA DE MARE EFICIENTA PENTRU PERETII UNILATERALI

Cofrarea peretilor unilaterali cu inaltimea de pana la 8,6 m nu mai reprezinta o problema, daca se utilizeaza cadrele noastre de sprijin. Suporta presiuni ale betonului proaspat turnat de pana la 60 kN/mp. Inaltimea si numarul cadrelor de sprijin sunt adaptate suprafetei peretelui si presiunii betonului. Profilul dublu de tip U, dispus perpendicular, le face compatibile cu orice sistem de cofraj. Structura se aliniaza cu ajutorul picioarelor reglabile integrate.

APLICAREA CONTROLATA A FORTEI

Eforturile rezultate in timpul betonarii sunt transmise in elementul de constructie - prin intermediul ancorajului rezistent la intindere, incastrat in beton la baza cofrajului si a picioarelor posterioare ale cadrelor de sprijin. Capacitatea portanta a placii de baza si a elementului de constructie existent sau a elementului de sprijinire trebuie sa aiba valori ridicate si sa poata asigura preluarea eforturilor.

SISTEM DE SIGURANTA

Cadrele de sprijinire sunt fixate de elementele cofrajului cu ajutorul boltului pentru jug si a piulitelor de tensionare, iar in cazul cofrajelor din grinzi din lemn, cu ajutorul tirantilor si a piulitelor de ancorare. Daca se folosesc juguri suplimentare, distanta dintre cadrele de sprijinire poate fi stabilita la alegere. Cadrul de sprijin 500 poate fi folosit singur sau impreuna cu unul sau doua elemente inferioare. Structura formata din trei elemente asamblate cu ajutorul buloanelor este proiectata sa sprijine pereti neancorati cu o inaltime de pana la 8,6 m. In toate aceste cazuri este importanta asigurarea unei suficiente rigidizari in spatiu, cu ajutorul cuplajelor si a tevilor de schela.

CADRELE DE SPRIJIN PE SCURT

-Inaltime maxima a cofrajului de 8,60 m
-Presiunea betonului de pana la 60 kN/mp
-Compatibile cu orice sistem de cofraj
PREZENTARE SC Hunnebeck Romania SRL
LIGHT
MEMBER
SC Hunnebeck Romania SRL
2 678 accesari
Persoana de contact: Goia Maria Magdalena
Adresa postala: Capusu Mare, nr. 310
Localitate: Capusu Mare, Cluj
Telefon: click aici 0264504270/0755045568
Fax: 0264504269
Website:

Activitate firma: cofraje - schele - sisteme de cofraje