Inscrie firma »
S******************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Mini incarcator frontal multifunctional Wacker Neuson

Mini incarcator frontal multifunctional Wacker Neuson

Tip produs: mini incarcator frontal | miniincarcator | mini incarcator wacker neuson
Producator: Wacker Neuson
 

Prezentare Mini incarcator frontal multifunctional Wacker Neuson

Echipament compact la cele mai inalte standarde.
Mini incarcatoarele Wacker Neuson tip skid steer sunt caracterizate prin multifunctionalitate. Ele se pot folosi in santierele de constructii, industrie, gradinarit, peisagistica, logistica, agricultura etc.
Pentru o putere mai mare, sunt dotate cu sistem Quattrostatic - sistem inovativ de angrenare, care are pe fiecare roata in parte, cate un motor hidraulic si cutie de viteze. Quatrrostatic-ul nu necesita intretinere si ofera o transmisie maxima a puterii la fiecare roata in parte, chiar si pe teren denivelat. Datorita acestui sistem, a crescut cu pana la 48% distanta sasiului fata de sol. Sistemul quattrostatic nu este disponibil pentru gama 901.
Sunt dotate cu motoare performante cu puteri intre 36 CP si 52 CP (in functie de model), supra-dimensionate pentru o rezistenta mai mare si consum de combustibil redus.
Cabina ofera vizibilitate mare in fata si este echipata cu sisteme de protectie a operatorului (ROPS si FOPS), se pot comanda cu sistem de comanda tip H sau ISO.
Sistemul de ghidare paralela care mentine cupa sau furca de incarcare intotdeauna paralela cu solul, combinat cu sistemul load control, ofera siguranta si stabilitate incarcaturii.
Sistemul de schimbare rapida a accesoriilor ofera cea mai mare versatilitate din gama de incarcatoare, orice accesoriu putand fi montat cu usurinta.
Sistemul Powerflow - sistem hidraulic auxiliar care ofera un debit crescut (115 lit/min la 210 bar sau 137 lit/min la 210 bar) al uleiului hidraulic.

Date tehnice:
- Incarcator Wacker Neuson 501S - incarcatura utila 510 kg, capacitatea maxima a cuvei 0.26 mc, motor diesel Yanmar de 1642 cmc - putere de 36 CP, sistem hidraulic cu capacitate de descarcare de 42 lit/min la 185 bar si rezervor de 45 lit, greutate utilaj 1850 kg, viteza maxima de deplasare 10.50 km/ora.

- Incarcator Wacker Neuson 701S - incarcatura utila 680 kg, capacitatea maxima a cuvei 0.34 mc, motor diesel Yanmar de 2189 cmc - putere de 46 CP, sistem hidraulic cu capacitate de descarcare de 62 lit/min la 210 bar si rezervor de 55 lit, greutate utilaj 2400 kg, viteza maxima de deplasare 12 km/ora.

- Incarcator Wacker Neuson 701SP - cu sistem POWERFLOW - incarcatura utila 680 kg, capacitatea maxima a cuvei 0.34 mc, motor diesel Yanmar Turbo de 2189 cmc - putere de 52 CP, sistem hidraulic cu capacitate de descarcare de 62 lit/min la 210 bar in mod normal sau 115 lit/min in sistem Powerflow cu rezervor de 55 lit, greutate utilaj 2450 kg, viteza maxima de deplasare 12 km/ora.

- Incarcator Wacker Neuson 901S - incarcatura utila 907 kg, capacitatea maxima a cuvei 0.46 mc, motor diesel Deutz Turbo de 3619 cmc - putere de 86 CP, sistem hidraulic cu capacitate de descarcare de 85 lit/min la 210 bar si rezervor de 35 lit, greutate utilaj 3400 kg, viteza maxima de deplasare 18 km/ora. Deplasarea se face prin 2 motoare cu piston axial cu doua viteze (11 km/h sau 18 km/h) si trasnmisie cu lant. Dotat cu sistem de suspensie POWERRIDE care asigura transportul incarcaturii in siguranta chiar si pe teren denivelat, fara a pierde material din cupa.

- Incarcator Wacker Neuson 901SP - cu sistem POWERFLOW - incarcatura utila 907 kg, capacitatea maxima a cuvei 0.46 mc, motor diesel Deutz Turbo de 3619 cmc - putere de 86 CP, sistem hidraulic cu capacitate de descarcare de 85 lit/min la 210 bar in mod normal sau 137 lit/min in sistem Powerflow cu rezervor de 35 lit, greutate utilaj 3450 kg, viteza maxima de deplasare 18 km/ora. Deplasarea se face prin 2 motoare cu piston axial cu doua viteze (11 km/h sau 18 km/h) si trasnmisie cu lant. Dotat cu sistem de suspensie POWERRIDE care asigura transportul incarcaturii in siguranta chiar si pe teren denivelat, fara a pierde material din cupa.
PREZENTARE S********************************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************************
5 133 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: excavator - placa vibranta - mai compactor

PRODUSE ASEMANATOARE CU MINI INCARCATOR FRONTAL MULTIFUNCTIONAL WACKER NEUSON

Mini incarcator frontal multifunctional Wacker NeusonMini incarcator frontal multifunctional Wacker Neuson
Mini incarcator frontal multifunctional ...
Echipament compact la cele mai inalte standarde. Mini incarcatoarele Wacker Neuson tip skid steer sunt caracterizate ...
Mini incarcator frontal pe senile Wacker NeusonMini incarcator frontal pe senile Wacker Neuson
Mini incarcator frontal pe senile Wacker...
Mini incarcatorul pe senile 1101c de la Wacker Neuson are o sarcina utila de 1.150 kg si ofera tractiune remarcabila in ...
Incarcator telescopic Wacker NeusonIncarcator telescopic Wacker Neuson
Incarcator telescopic Wacker Neuson
Incarcatoarele telescopice gama TH de la Wacker Neuson conving prin combinatia perfecta dintredimensiunile compacte, ...
Incarcator frontal articulat Wacker Neuson WLIncarcator frontal articulat Wacker Neuson WL
Incarcator frontal articulat Wacker Neus...
Incarcatoarele frontale articulate de la Wacker Neuson sunt utilaje multifunctionale, multumita accesoriilor care i se ...
Excavator pe roti Wacker NeusonExcavator pe roti Wacker Neuson
Excavator pe roti Wacker Neuson
Excavatoarele pe roti Wacker Neuson sunt disponibile in variante de 6.5 tone si 10 tone si reprezinta solutia perfecta ...
Aparat legat fier-beton Wacker Neuson DF16Aparat legat fier-beton Wacker Neuson DF16
Aparat legat fier-beton Wacker Neuson DF...
Wacker Neuson DF16 creste eficienta, prin economisirea timpului! Sistem mecanic - simplu, aparatul este dotat cu un ...
Tun de caldura infrarosu Wacker Neuson HDR45 - ardere directaTun de caldura infrarosu Wacker Neuson HDR45 - ardere directa
Tun de caldura infrarosu Wacker Neuson H...
Oriunde este nevoie de caldura directionata la punct fix, tunul cu infrarosii radiante Wacker Neuson HDR45 este ...
Tun de caldura infrarosu Wacker Neuson HDR45 - ardere directaTun de caldura infrarosu Wacker Neuson HDR45 - ardere directa
Tun de caldura infrarosu Wacker Neuson H...
Oriunde este nevoie de caldura directionata la punct fix, tunul cu infrarosii radiante Wacker Neuson HDR45 este ...
Excavator cu coada zero Wacker NeusonExcavator cu coada zero Wacker Neuson
Excavator cu coada zero Wacker Neuson
Excavatoarele pe senile cu coada zero Wacker Neuson sunt disponibile in clase aflate intre 1.7 tone si 7.5 tone si ...