Inscrie firma »
S**************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Fallout New Vegas PC

Fallout New Vegas PC

 

Prezentare Fallout New Vegas PC


Bun venit in Vegas. New Vegas. E genul de oras in care iti sapi groapa singur inainte de a fi impuscat in cap si lasat sa mori...si asta inainte ca lucrurile sa devina cu adevarat urate. E un oras de visatori si disperati sfasiati intre diverse factiuni ce se lupta pentru controlul complet al acestei oaze in desert. E locul in care persoana potrivita cu armele potrivite poate sa-si faca un nume si bineinteles, odata cu el, si o groaza de inamici pe parcurs.

In timp ce te lupti croindu-ti drum prin desertul Mojave, colosalul Hoover Dam si Vegas Strip-ul plin de neoane, vei cunoaste o multime de caractere felurite, factiuni avide de putere, arme speciale, creaturi mutate si mult mai mult de atat. Fa alegeri gandite in razboiul pe cale sa izbucneasca sau declara faptul ca castigatorul ia tot si declara-te regele noului Vegas.

Fallout: New Vegas este construit pe engine-ul si faima Fallout 3, dar continua povestea din Fallout 2 si beneficiaza de aportul celor de la Obsidian, echipa ce a dezvoltat RPG-uri renumite precum seria KOTOR. Din aceasta cauza, Fallout: New Vegas are acel feeling adevarat de RPG, desi pastreaza elementele de shooter din Fallout 3.



* Simte arsita din New Vegas unde nici macar explozia nucleara nu a putut potoli nebunia din orasul pacatelor. Exploreaza vastele intinderi ale desertului, de la orasele mici pana la Noul Vegas si vezi sud-vestul Americii numai cum creatorii Fallout si l-au putut imagina.
* Intra in contact cu factiuni feudale, caractere pline de personalitate si o groaza de inamici ostili. Razboiul a izbucnit intre factiunile rivale iar acest lucru va schimba cu totul viata tuturor celor ce traiesc in Vegas. Alegerile pe care le vei face ii va imparti pe acestia in prieteni si inamici si va determina rezultatul acestui conflict de proportii cataclismice.
*Bucura-te de noile sisteme implementate precum Companion Wheel ce permite comunicarea cu companionii din party, sau sistemul de reputatie ce iti inregistreaza actiunile si modul Harcore. In plus, luptele de apropiere ofera acum posibilitatea executarii de lovituri speciale ce-ti permite noi modalitati de abordare a luptelor.
*Foloseste cum trebuie noul arsenal de arme, in numar dublu fata de cele prezente in Fallout 3 ce-ti deschid noi orizonturi de abordare a amenintarilor din desert. Noul sistem de configurare a armelor te lasa sa te joci cu armele tale, sa le imbunatatesti si sa vezi acest lucru intamplandu-se in timp real.
*Nu accepta limite - lumea din Fallout: New Vegas este imensa si ofera optiuni nelimitate si totul se reduce la modul in care tu, avand libertate totala, alegi sa il joci.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
4 045 452 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Mobilier de Gradina

PRODUSE ASEMANATOARE CU FALLOUT NEW VEGAS PC

Fallout New Vegas Ultimate Edition PCFallout New Vegas Ultimate Edition PC
Fallout New Vegas Ultimate Edition PC
Fallout New Vegas Ultimate Edition este un joc de actiune tip first person shooter lansat de Bethesda Softworks in data ...
RON 66.96
Fallout New Vegas Ultimate Edition PS3Fallout New Vegas Ultimate Edition PS3
Fallout New Vegas Ultimate Edition PS3
Fallout New Vegas Ultimate Edition este un joc de actiune tip first person shooter lansat de Bethesda Softworks in data ...
RON 100.44
Fallout 3 Game Of The Year Edition PCFallout 3 Game Of The Year Edition PC
Fallout 3 Game Of The Year Edition PC
Pachetul Fallout 3 Game of the Year Edition va propune la un pret foarte bun intreaga experienta Fallout 3 continuta in ...
RON 55.8
Alpha ProtocolAlpha Protocol
Alpha Protocol
In anul 2009 tensiunile politice de pe mapamond ajung la apogeu in clipa in care un avion comercial este doborat de o ...
RON 33.48
Fallout 3Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3 este un joc Action-RPG dezvoltat de Bethesda Game Studios pentru PC, Xbox 360 si Playstation 3. Similar ...
RON 55.8
Fallout 3 XB360Fallout 3 XB360
Fallout 3 XB360
Fallout 3 este un joc Action-RPG dezvoltat de Bethesda Game Studios pentru PC, Xbox 360 si Playstation 3. Similar ...
RON 94.86
Sony Vegas Pro Suite - software editare videoSony Vegas Pro Suite - software editare video
Sony Vegas Pro Suite - software editare ...
Sony Vegas Pro Suite este o solutie completa pentru numeroase aplicatii media: post-procesare video, efecte video, ...
RON 3920.39
CELINE DION  LIVE IN LAS VEGAS  A NEW DAY digipak  (DVD)CELINE DION  LIVE IN LAS VEGAS  A NEW DAY digipak  (DVD)
CELINE DION LIVE IN LAS VEGAS A NEW DA...
Sistem : PALRegiune : All regionFormat: DVD videoNr.buc:1Release date: 10 dec 2007nbsp; Original release date: ...
RON 65
Rage Anarchy Edition PCRage Anarchy Edition PC
Rage Anarchy Edition PC
Rage Anarchy Edition PC contine:1. Jocul RAGE PC2. Double Barrel Shotgun - O pusca foarte puternica, cu design realizat ...
RON 89.28

FALLOUT NEW VEGAS PC ESTE LISTAT IN:

FALLOUT NEW VEGAS PC - PRODUSE SIMILARE