Inscrie firma »
Albit

Albit

Tip produs: Ingrasamant | Bio | Seceta
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Albit

Albit este un compus biologic care stimuleaza cresterea plantelor si mareste semnificativ REZISTENTA LA SECETA a acestora.
Este un produs care actioneaza foarte bine si in agricultura clasica prin efectele pe care le are si anume : reduce stresul plantelor cauzat de actiunea produselor chimice; reduce cu cca 25% necesarul de fungicide si ingrasaminte chimice, fara a influenta eficacitatea acestora; creste productivitatea cu pana la 60%; CRESTE SEMNIFICATIV REZISTENTA LA SECETA.
Tratamentele cu Albit pot fi aplicate asupra semintelor, foliare, sau combinate. In cazul vitei de vie si a pomilor fructiferi, se aplica si la nivelul ciorchinilor, respectiv fructelor. Totul difera de la o planta la alta.
Spre exemplu, la grau, se recomanda un tratament aplicat semintelor ( 10ml pentru semintele necesare unui hectar ) si doua tratamente foliare a cate 40ml/Ha. Toate aceste tratamente se recomanda a fi aplicate simultan cu orice alte tratamente, in primul rand datorita cantitatilor extrem de mici necesare dar si pentru efectele benefice ale Albitului prezentate mai sus.
Dupa cum se vede, 1l de Albit este suficient pentr 11Ha cultivate cu grau.

ATENTIE : o doza marita de Albit NU da rezultate mai bune decat doza recomandata, lucru valabil si pentru doze mai mici, produsul avand o eficienta redusa fata de o utilizare in conformitate cu normele.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
840 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Ingrasamant - Seceta - Bio

ALBIT ESTE LISTAT IN: