Inscrie firma »
Obiectiv Sony 18-200mm OSS F3.5-6.3 PowerZoom Sony E Negru

Obiectiv Sony 18-200mm OSS F3.5-6.3 PowerZoom Sony E Negru

Producator: Sony
 

Prezentare Obiectiv Sony 18-200mm OSS F3.5-6.3 PowerZoom Sony E Negru

Obiectiv Sony 18-200mm OSS F3.5-6.3 PowerZoom Sony E Negru

Sony 18-200 OSS F3.5-6.3 PowerZoom este un obiectiv video pe montura Sony E, dotat cu zoom automat care ofera viteza constanta la zoom, un efect aproape imposibil de obtinut cu obiectivele cu inel manual de zoom. Cu un zoom optic de 11x si stabilizare optica de imagine OSS, Sony 18-200 OSS F3.5-6.3 PowerZoom este perfect atat pentru filmari din mana, cat si pentru fotografii.

Diafragma circulara cu 7 lamele

Diafragma circulara cu 7 lamele ofera un bokeh (zona neclara din fata sau din spatele subiectului) foarte placut. Acest efect este cautat de majoritatea videografilor si fotografilor profesionisti.

Lentile ED (Extra-low Dispersion)

Cu cat plaja focala este este mai larga, cu atat creste si incidenta aberatiilor cromatice, care afecteaza contrastul, nivelul de detaliu si acuratetea culorilor. Elementele optice fabricate din sticla ED (Extra-low Dispersion) compenseaza considerabil efectele aberatiilor cromatice.

Stabilizare optica de imagine OSS

Senzorii giroscopici incorporati in sistemul de stabilizare detecteaza pana si cea mai mica miscare a camerei in momentul filmarii. Sistemul OSS compenseaza automat miscarile si tremurul camerei pritr-o deplasare precisa a lentilelor din grupul optic, pentru a preveni orice neclaritate in imagine. Combinand un nivel ridicat de precizie cu motoare liniare ultra silentioase si cu tehnologia de stabilizare imprumutata de la camerele video profesionale Sony, imaginile obtinute cu obiectivul Sony 18-200 OSS F3.5-6.3 PowerZoom vor avea un nivel de claritate impresionant.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
652 385 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electronice - electrocasnice - aparate foto

OBIECTIV SONY 18-200MM OSS F3.5-6.3 POWERZOOM SONY E NEGRU ESTE LISTAT IN: