Inscrie firma »
Diriginte de Santier

Diriginte de Santier

Tip produs: Diriginte de Santier | Dirigentie de Santier | Consultanta Executie
Producator: dr. ing. Mircea Vaduva
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Diriginte de Santier

Diriginte de Santier este persoana fizica insarcinata de catre investitor (beneficiar) cu verificarea calitatii materialelor si produselor puse in lucrare si/sau cu verificarea executiei corecte a lucrarilor de constructii.

Diriginte de Santier si Inspector de Santier sunt una si aceeasi persoana, conform Ordinului nr. 448 / 3.04.2002 privind aprobarea Procedurii de autorizarea inspectorilor de santier, care schimba denumirea de Diriginte de santier in Inspector de santier.

Legea nr 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii (prin Norme Metodologice, cap.VI,sect.1,art.800,pct.2) impune obligativitatea urmaririi executiei lucrarilor printr-un diriginte de santier autorizat. Acesta raspunde fata de investitor/ beneficiar, conform legii, pentru verificarea realizarii corecte a executiei lucrarilor de constructii, in baza unui contract de consultanta incheiat intre cele doua parti. Dirigintele de specialitate raspunde fata de organele abilitate ale statului pentru executia conforma cu proiectul si cu reglementarile tehnice in vigoare.

Dirigintele de santier (inspector de santier) il reprezinta pe investitor in relatiile acestuia
cu toti factorii implicati (proiectanti, antreprenori, furnizori, prestatori de servicii) in realizarea unei constructii.



Va prezentam tarifele pentru serviciile de diriginte de santier pentru locuinte individuale:

- 250 lei/vizita – De cele mai multe ori beneficiarii executa investitiile in regie proprie si fara supervizarea santierului de catre un inginer constructor. Pe orice santier apar probleme sau dificultati in executie si atunci este nevoie de un specialist pentru remedierea acestora. Prin plata dirigintelui de santier „la vizita” (ori de cate ori acesta se deplaseaza la santier), beneficiarul are posibilitatea sa cheme specialistul ori de cate ori doreste si doar atunci cand chiar este nevoie de acesta.

- 450 lei/faza determinanta – Daca santierul este urmarit de catre un inginer constructor si nu se simte nevoia unei prezente dese a dirigintelui de santier, puteti chema specialistul doar la fazele determinante.

- 1500 lei/luna – Va recomandam aceasta varianta deoarece reprezinta solutia cea mai buna care va asigura calitatea in executie. Concret, in acest pachet sunt incluse 8 vizite pe luna, in mod normal 2 vizite pe saptamana sau ori de cate ori beneficiarul doreste. Daca doriti sa stiti ca s-a urmarit proiectul, ca materialele folosite sunt de calitate, ca executia casei se face conform normelor in vigoare, atunci aceasta este cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 375 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Proiect Structura de Rezistenta - Proiect de Casa - Diriginte de Santier

PRODUSE ASEMANATOARE CU DIRIGINTE DE SANTIER

Proiect de RezistentaProiect de Rezistenta
Proiect de Rezistenta
Firma nostra realizeaza proiecte de structura de rezistenta. Pentru o constructie este important ca structura ...
EUR 2