Inscrie firma »
Cuptor electric incorporabil Beko BVR35500XMS, 12 functii, A, timer, grill, 72 litri, negru-inox

Cuptor electric incorporabil Beko BVR35500XMS, 12 functii, A, timer, grill, 72 litri, negru-inox

Producator: Beko
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Cuptor electric incorporabil Beko BVR35500XMS, 12 functii, A, timer, grill, 72 litri, negru-inox

Cuptor electric incorporabil Beko BVR35500XMS, 12 functii, clasa A, timer electronic, grill, 72 litri, comenzi electronice, autocuratare catalitica, negru-inox

Specificatii generale Tip alimentare electric Latime (cm) 60 Clasa energetica A Numar functii de coacere 12 Programe automate nu Numar retete 35 Volum interior (litri) 72 Control cuptor electronic Tip afisaj digital Functii si programe Grill da Rotisor nu Ventilatie da Iluminare da Timer da Termostat da Functie de gatire 3D da Functie gatire cu aburi nu Functie de dezghetare da Functie de pizza da Functia de incalzire rapida da, booster Functie de oprire automata da Functie de usa rece nu Propunere automata a temperaturii nu Functie de memorie nu Mentinere la cald da Sistem de curatare catalitic Alte specificatii Usa interioara sticla, cu acoperire nanocoating Blocare display da Tehnologie surf si split&cook Ghid de gatit nu Conexiune USB nu Indicator rezervor apa gol nu Inchidere amortizata a usii da Accesorii Ghidaje telescopic, 2 nivele Tava adanca da Tava pentru copt da Raft de sarma da Burete special pentru curatre aburi nu Proba de carne nu Caracteristici fizice Dimensiuni cm (IxLxA) 59.5 x 59.4 x 56.7 Culoare negru - inox

Tehnologia Split & Cook - Doua cuptoare intru-ul singur. Gatesti simultan 2 meniuri complet diferite, pe durate diferite si la temperaturi setate distinct pentru fiecare compartiment. Economisesti energie prin adaptarea interiorului cuptorului in functie de cantitatea de mancare necesara a fi pregatita. Produsul este prevazut cu un separator ce poate fi utilizat dupa caz, astfel incat interiorul cuptorului sa poata fi impartit in doua compartimente distincte. Timpul de gatit poate fi setat individual pentru fiecare cavitate, iar temperatura de coacere poate fi setata la o diferenta de 700C intre cele doua compartimente. Cele 2 ventilatoare asigura omogenizarea procesului de gatit. In cazul unor cantitati mai mici de mancare, prin utilizarea unui singur compartiment (cel superior) se poate obtine o economie de energie de 35%.

Tehnologia Surf - Gateste omogen si uniform pe oricare din nivelele de pozitionare a tavii. Cu ajutorul tehnologiei “Surf”, performantele procesului de gatit vor fi maximizate, sporind gradul de omogenizare a temperaturii, cu ajutorul fluxului de aer cald distribuit prin peretii cavitatii interioare a cuptorului. Aceasta tehnologie patentata de Beko asigura o coacere uniforma, indiferent de pozitionarea tavii la interior.

Mod de gatit 3D - Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan, fara riscul de a amesteca mirosurile.

Tehnologie nano-coating - Tehnologia Oleophobic Nano Coating faciliteaza indepartarea petelor intarite de grasime. Usa interioara a cuptorului isi va pastra aspectul stralucitor initial, cu eforturi minime de intretinere.

Autocuratare catalitica - Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare, absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici. Modelele selectate din gama Beko sunt prevazute cu 1 sau 3 pereti catalitici.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
216 189 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - electrocasnice - aragaz

CUPTOR ELECTRIC INCORPORABIL BEKO BVR35500XMS, 12 FUNCTII, A, TIMER, GRILL, 72 LITRI, NEGRU-INOX ESTE LISTAT IN: