Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Boiler electric Ariston VELIS Plus 100, 100 litri

Boiler electric Ariston VELIS Plus 100, 100 litri

 

Prezentare Boiler electric Ariston VELIS Plus 100, 100 litri

Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 100 reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si performanta.

Boilerele electrice Ariston din seria Velis PLUS au un design unic cu o adancime de doar 27 de cm.
Culoare: Metalic periat

Boilerul electric Ariston Velis PLUS 100 va ofera o economie de energie de pana la 10% si un plus de apa calda de pana la 30%.

Pentru un confort maxim boilerul prezinta izolatie termica substantiala. Boilerul este prevazut cu doi anozi de magneziu interiori, cate unu pentru fiecare rezervor. Boilerul Velis este prevazut cu un afisaj inteligent tactil cu LED-uri multifunctional. Programare \"Timp de incalzire scurt\" Dotat cu functia ECO. HMI LCD nou si functiile P1/P2 ​

Principalele functii si caracteristici boiler electric Ariston VELIS PLUS

​ Forma plata

Datorita structurii sale tehnice, gama Duo reprezinta cele mai bune produse pentru a obtine maximum de confort. Structura sa interna inovatoare permite o mai buna amestecare a apei calde si rece, obtinand performante optime intr-un spatiu minim. Structura tehnica interna cu doua \"rezervoare independente termic\" permite posibilitatea de a controla fiecare separat, cu o putere maxima absorbita de 1500 W. Acest cadru cu rezervor dublu inseamna:

flexibilitatea ciclurilor de incalzire; reducerea timpului de asteptare; dimensiune super compacta.

Functia \"gata pentru dus\"

Sistemul, datorita structurii sale interne speciale cu doua incalzitoare separate, permite cea mai buna stratificare a apei, scazand timpul necesar de incalzire pentru primul dus. Gama Duo va asigura mai mult timp liber, reducand timpul de asteptare in comparatie cu un incalzitor obisnuit. In functie de capacitatea incalzitorului Duo pe care il detineti, puteti economisi pana la:

15 minute daca aveti 50 de litri (aceasta inseamna 21% economie de timp); 1 ora daca aveti 80 de litri (51% economie de timp); 1,30 ore daca aveti 100 de litri (60% economie de timp). ​

​ Instalare multipozitie

Boilerul poate fi instalat in pozitie verticala sau orizontala.

​ Panou electronic ECO

Un software de auto-invatare ce permite obtinerea unei economii de energie electrica, datorita unei adaptari mai bune a functiilor incalzitorului de apa la consumul efectiv al utilizatorului. Prin intermediul unui sistem inteligent, incalzitorul invata obiceiurile dumneavoastra de consum: memoreaza perioadele in care utilizati apa calda de-a lungul zilei si apoi pregateste apa calda la ora si in cantitatea de care aveti de obicei nevoie, minimizand risipa de energie (-10% consum de energie electrica). Functia incalzitorului se adapteaza exact dupa nevoia de apa calda a utilizatorului.

Un “prag de siguranta” al temperaturii (de 45°C) va asigura o rezerva minima de apa calda. Economia depinde foarte mult de diferenta dintre setarile de consum obisnuit ale utilizatorului si consumul real de apa calda al acestuia.

Impactul asupra mediului: utilizarea functiei ECO are un efect favorabil considerabil asupra reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera: - 10% emisie de CO2 in comparatie cu tehnologia incalzitoarelor de apa traditionale.

Panou frontal HMI LCD cu termometru inteligent

Pozitionarea frontala a interfetei destinate utilizatorului permite selectarea si vizualizarea usoara a temperaturii exacte a apei, precum si activarea functiei de incalzire in conditii de confort.

Utilizatorul poate selecta cu usurinta urmatoarele moduri de functionare:

Modul “Manual”: utilizare obisnuita, la fel ca la boilerele standard; Modul “Program”: P1, P2 sau P1&P2 (“timpi de dus”) se pot alege de catre utilizator daca stie orele la care are de obicei nevoie de apa calda. Incalzitorul va furniza apa calda exact la orele programate, pentru a maximiza confortul si flexibilitatea. Acest mod de functionare asigura in acelasi timp o economie de energie relevanta. ​

​ Absolute Bodyguard System " Pachetul de siguranta

O serie completa de functii care mentin buna functionare a incalzitorului de apa prin prevenirea posibilelor defectiuni datorate problemelor aparute cu energie electrica sau apa furnizata, si care va protejeaza pe dumneavoastra si incalzitorul pe care il utilizati.


Pachetul de siguranta este compus din:

SISTEMUL DE SIGURANTA ACTIVA A DISPOZITIVELOR ELECTRICE: la sfarsitul procesului de incalzire a apei, incalzitorul se deconecteaza complet de la reteaua electrica, pentru o protectie maxima fata de socurile electrice (3 deconectari fata de una in cazul incalzitoarelor traditionale).

SISTEMUL ANTI-SUPRAINCALZIRE: in cazul functionarii defectuoase a componentelor, incalzitorul se blocheaza inainte de a atinge o temperatura prea mare, pentru a evita supraincalzirea apei si a va proteja de arsuri accidentale. In timp ce incalzitoarele traditionale, in cazul unei erori a termostatului, se vor opri din functionare abia dupa ce apa a ajuns la o temperatura de 120-130°C, sistemul anti-supraincalzire asigura mentinerea temperaturii apei sub 90°C.

SISTEMUL DE PROTECTIE ANTI-INGHET: In zonele reci, apa inghetata poate dauna foarte mult incalzitorului. Cu aceasta functie, incalzitorul, chiar daca este inchis (dar in priza), previne scaderea temperaturii apei sub 5°C.

PROTECTIE LIPSA APA: in cazul in care rezervorul ramane complet fara apa, aceasta functie este capabila sa sesizeze problema si sa blocheze incalzitorul pentru a preveni deteriorarile si defectiunile. Acesta este un avantaj pentru: Utilizator: previne daunele datorate lipsei accidentale de apa; Instalator: previne daunele datorate instalarii gresite (ex: conectarea la sistemul electric inainte de umplerea rezervorului cu apa).

AUTODIAGNOZA: Incalzitorul de apa este capabil sa detecteze in orice moment tipul problemei si sa o afiseze.

ANTIBACTERIE: O data pe luna, temperatura apei creste automat peste 65°C, pentru a elimina bacteriile si a garanta salubritatea apei.

Etichete: boiler, electric, ariston, velis, plus, boiler electric 50 litri, boiler electric 80 litri, boiler electric 100 litri, boiler electric apa calda, boiler electric ariston, boiler electric ariston velis, boiler electric ariston velis plus, boiler ariston, boiler velis plus, boiler velis 50 litri, boiler velis 80 litri, boiler ariston plus 50 litri, boiler ariston plus 100 litri, boiler electric velis ariston, boiler electric apa calda, incalzire electric apa, ariston velis electric, ariston plus electric, ariston velis plus electric, velis 50, velis 80, velis 100, ariston boiler, plus 50, plus 80, plus 100, boiler electric ariston velis plus 50 litri, boiler electric ariston velis plus 80 litri, boiler electric ariston velis plus 100, boiler ariston, boiler electric velis plus, ariston velis plus, boiler electric bucuresti, pret boiler electric ariston velis plus, boiler plus

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
377 119 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aer conditionat - centrale termice - ventilatie

PRODUSE ASEMANATOARE CU BOILER ELECTRIC ARISTON VELIS PLUS 100, 100 LITRI

Boiler electric Ariston VELIS Plus 100 litriBoiler electric Ariston VELIS Plus 100 litri
Boiler electric Ariston VELIS Plus 100 l...
Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 100 litri reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si ...
Boiler electric Ariston VELIS Plus 100 litriBoiler electric Ariston VELIS Plus 100 litri
Boiler electric Ariston VELIS Plus 100 l...
Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 100 litri reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si ...
Boiler electric Ariston VELIS Plus 50 litriBoiler electric Ariston VELIS Plus 50 litri
Boiler electric Ariston VELIS Plus 50 li...
Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 50 litri reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si ...
Boiler electric Ariston VELIS Plus 80 litriBoiler electric Ariston VELIS Plus 80 litri
Boiler electric Ariston VELIS Plus 80 li...
Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 80 litri reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si ...
Boiler electric Ariston VELIS Plus 50 litriBoiler electric Ariston VELIS Plus 50 litri
Boiler electric Ariston VELIS Plus 50 li...
Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 50 litri reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si ...
Boiler electric Ariston VELIS Plus 80 litriBoiler electric Ariston VELIS Plus 80 litri
Boiler electric Ariston VELIS Plus 80 li...
Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 80 litri reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si ...
Boiler electric Ariston VELIS Plus 80, 80 litriBoiler electric Ariston VELIS Plus 80, 80 litri
Boiler electric Ariston VELIS Plus 80, 8...
Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 80, capacitate 80 litri, reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de ...
Boiler electric Ariston VELIS Plus 50, 50 litriBoiler electric Ariston VELIS Plus 50, 50 litri
Boiler electric Ariston VELIS Plus 50, 5...
Boilerul electric Ariston VELIS PLUS 50 reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si ...
Boiler electric Ariston Velis Premium VLS 100Boiler electric Ariston Velis Premium VLS 100
Boiler electric Ariston Velis Premium VL...
Boilerele electrice cu acumulare ARISTON VELIS PREMIUM VLS 100 sunt aparate inovatoare de adancime redusa, care permit ...
RON 1139

BOILER ELECTRIC ARISTON VELIS PLUS 100, 100 LITRI ESTE LISTAT IN: