Inscrie firma »
Tavan extensibil

Tavan extensibil

Tip produs: tavan extensibil | membrana extensibila | design
Producator: Pline
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tavan extensibil

Tavanul extensibil Pline este o membrana elastica neinflamabila de PVC care este intinsa prin incalzire pe toata suprafata spatiului de destinatie si fixata perimetral intr-un sistem de profile speciale.
Datorita unei largi varietati de profile este posibila realizarea oricarui proiect , incluzand atat formele 3D cat si cele organice.
Membrana Pline are o grosime de 0,2mm si o greutate de 200g/mp iar cu toate aceste are o elasticitate la rupere de 300% rezistand la o greutate distribuita de 180kg/cmp. Adaugand la toate acestea si
faptul ca membrana Pline este impermeabila , puteti sta linistiti in situatia unei avarii a conductelor de apa de deasupra tavanului Pline. In situatia unui astfel de eveniment, apa va fi retinuta in tavanul Pline
de unde va putea fi scosa prin desfacerea partiala a tavanului care dupa curatare si incalzire va reveni la forma initiala.
Un alt avantaj al tavanelor Pline este montarea rapida si fara reziduri sau murdarie iar inaltimea spatiului in care este montat tavanul nu va fi redusa decat cu 2,5cm.
In tavanele Pline pot fi orice tip de corp de iluminat, guri de ventilatie, trape de vizitare, sprinklere, detectoare de fum, camere de supraveghere, etc.
Pline ofera o gama de peste 90 de culori in 5 tipuri diferite de finisaj.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
993 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Tavane extensibile - led - corpuri de iluminat

PRODUSE ASEMANATOARE CU TAVAN EXTENSIBIL

Produse LEDProduse LED
Produse LED
In ultimi ani se vorbeste tot mai mult de LED-uri (Light Emitting Diode), ele fiind folosite in tot mai multe domenii ...
EUR 1
TAVAN EXTENSIBIL - PRODUSE SIMILARE