Samburi de Caise - 500 grame
Prezentare Samburi de Caise - 500 grame
Samburi de caise Raw (amari)
Prezentare: punga de plastic silgilata cu 500 gr, aprox 1300 buc, introdusa intru-un recipient rezistent din plastic
Producator: Doctor Bio
Recomandat pentru:
- Probleme de memorie (Alzheimer)
- Calculi biliari
- Bacterii si infectii
- Constipatie
- Anemie
- Sistem digestiv
- Sistem ocular
- Astenie
- Imunitate slabita
- Deficit de calciu, fier si magneziu
Avantaje:
- Este un produs vegan si vegetarian
- Nu contine gluten
- Nu este modificat genetic
- Este singurul aliment cu continut ridicat de vitamina B17
- Reprezinta o sursa abundenta de proteine, fibre, fier, zinc, potasiu, fosfor si magneziu
- Este usor de asimilat (fara nici o durere dentara)
Descriere:
Dr. Ernest Krebs, un biochimist renumit, a izolat in anul 1950, o noua vitamina pe care a denumit-o vitamina B17, cunoscuta si sub numele de amigdalina (sau laetrile). Gustul amar al samburilor de caise se datoreaza acestui compus din seminte, cunoscut sub numele de B17. Vitamina B17 este o substanta care se gaseste in mod natural in peste 1200 produse alimentare diferite, inclusiv in semintele de fructe, cum ar fi caise, prune, cirese, portocale, nectarine, mere, piersici si in nucile crude.
O dieta echilibrata este esentiala pentru o viata sanatoasa. Putini dintre noi consuma suficiente vitamine si minerale din alimentele pe care le mananca. Suplimentele nutritive devin necesare pentru functionarea optima a organismului. Vitamina B17 este doar una din nutrientii de care corpul nostru are nevoie.
Samburii de caise reprezinta cea mai bogata sursa naturala de vitamina B17. Dintre toate alimentele care contin B17, s-a demonstrat ca semintele de caise contin cea mai mare cantitate de vitamina B17, in plus mai contine si B15 si enzime naturale.
Vitamina B17 combate o multime de afectiuni si este un ajutor in lupta impotriva diverselor infectii si bacterii, ajutand la refacerea tesutului bolnav. Reprezinta si un tonifiant extraordinar pentru organele interne (ficat si inima) si imbunatateste vederea.
Samburii de caise mai contin celuloza si pectina, care pot fi folositi in tratarea constipatiilor usoare, favorizand tranzitul intestinal. Un compus important este si fierul, care se regaseste in acesti samburi, compus care favorizeaza producerea de hemoglobina si transportul de oxigen.
Mai multe studii facute in Statele Unite ale Americii indica miezul acestor fructe ca fiind printre cele mai puternice si eficiente alimente pentru stoparea si chiar inversarea proceselor de imbatranire.
Contributii:
- Trateaza hipertensiunea arteriala
- Stimuleaza sistemul imunitar
- Ajuta la problemele legate de memorie (Alzheimer)
- Amelioreaza conditiile respiratorii (astm, bronsita, tuse cronica)
- Usureaza afectiunile stomacului
- Reprezinta un bun adjuvant pentru litiaza biliara
- Amelioreaza durerile provocate de artrita
- Indicat adultilor care sufera de polihipovitaminoze, astenii, carente de calciu, fier si magneziu
- Mentine tineretea biologica
- Efect laxativ
Mod de administrare:
Uz intern:
Adulti: 5- 10 bucati de samburi de caise
Copiii sub 6 ani: 1-2 bucati de samburi de caise
Ingrediente:
Samburi de caise Raw (Prunus armeniaca) ..................................500g
Precautii:
Datorita continutului ridicat de cianura, compusi care nu sunt benefici pentru sanatate, acestia pot fi toxici administrati in doze mari, prin urmare nu se recomanda consumarea in cantitati mari a samburilor de caise amari!
Conditii de depozitare:
Termenul de valabilitate al samburilor de caise, la temperatura camerei este de patru luni, dar in cazul in care sunt pastrate intr-un loc racoros si uscat, termenul de valabilitate este de aproximativ un an.
F**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: