Inscrie firma »
Curs initiere SEO (Search Engine Optimization)

Curs initiere SEO (Search Engine Optimization)

Tip produs: curs seo bacau | curs seo iasi | curs seo galati
 

Prezentare Curs initiere SEO (Search Engine Optimization)

La cursul SEO de initiere, ca incepator in acest domeniu, vei beneficia de o pregatire temeinica in elementele de baza ale optimizarii SEO pentru motoarele de cautare. Vei invata cele mai bune practici de urmat si vei intelege instrumentele cheie pe care trebuie sa te bazezi pentru o strategie SEO de succes. Dupa ce treci examenul final, vei primi o certificare care va arata ca ai completat modulele si ai inteles conceptele. Curs SEO pentru incepatori.
Intregul workshop SEO este practic si personalizat pentru tine si colegii tai de curs. Veti vedea demonstratii de situatii reale, veti descoperi propriile probleme si vor fi evaluari ale fiecarui participant. Astfel suntem siguri ca veti intelege totul.
• Ziua 1 – Elementele de baza SEO – Obtinerea rezultatelor (5h)
• Ziua 2 – Strategii SEO (5h)
La sfarsitul cursului, vei primi o diploma de participare si vei pleca inarmat cu o intelegere ferma a unei strategii SEO de succes pentru site-ul tau sau pentru clientii tai.
Pentru moment organizam Cursuri SEO in Bacau si Iasi, dar daca exista persoane interesate din Piatra Neamt, Focsani, Onesti, Galati, vom organiza in cel mai scurt timp cursuri SEO si in acele orase. Este nevoie de cel putin 5 cursanti pentru a putea sustine cursul in orasele mentionate. Numarul cursantilor este limitat la 8 persoane per curs.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
491 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri bacau - curs it bacau - cursuri seo

CURS INITIERE SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) ESTE LISTAT IN: