Inscrie firma »
Tava de copt din silicon 20 cm x 20 cm-Red

Tava de copt din silicon 20 cm x 20 cm-Red

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Tava de copt din silicon 20 cm x 20 cm-Red

Tava de copt din silicon 20 cm x 20 cm-Red este o forma silicon patrat ce va permite sa o folositi la o gama larga de produse gatite, cum ar fi: mancaruri gratinate, lasagna, paste, placinte, prajituri, produse de patiserie dulci sau sarate, peste, carne.
Tava de copt din silicon 20 cm x 20 cm-Red va ajuta sa obtineti rezultate optime de coacere in cuptor, pentru preparatele dvs. culinare.
Tava de silicon pentru copt are proprietati antiadezive, este flexibil (puteti scoate cu usurinta compozitiile), se curata usor cu apa si detergent de vase.
Aceasta tava silicon pentru tort este un produs versatil, poate fi folosita in cuptorul de aragaz, cuptorul cu microunde, frigider sau congelator.
Tava de copt din silicon 20 cm x 20 cm-Red va ajuta sa gatiti hrana in siguranta in cuptor. Datorita marginilor sale, cu o inaltime de 4 cm., puteti sa va ocupati de mancare (legume, carne, peste) individual si usor, sa le intoarceti, sa le amestecati, fara ca acestea sa se lipeasca. Veti putea sa le monitorizati mai bine, pentru o gatire optima . Puteti folosi, de asemenea, aceasta forma silicon pentru copt pentru a face retete mai elaborate.

Siliconul este un material usor de intretinut si sustine o gama larga de temperaturi, intre -20 ° C si + 220 ° C.

Dimensiuni: 20,5 x 20,5 x 4 cm.

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

TAVA DE COPT DIN SILICON 20 CM X 20 CM-RED ESTE LISTAT IN: