Inscrie firma »
Suport de perete cu ventuza pentru hartie igienica Bestlock Black

Suport de perete cu ventuza pentru hartie igienica Bestlock Black

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Suport de perete cu ventuza pentru hartie igienica Bestlock Black

Suport de perete cu ventuza pentru hartie igienica Bestlock Black
Suport de perete cu ventuza
Instalare ultra usoara
Se conformeaza oricarei suprafete netede: tigla neteda, sticla, metal sau oglinda
Rezistent la rugina, 100% rezistent la apa
Repozitionabil dupa bunul plac
Suporta pana la 3 kg.
Iata un suport pentru hartia igienica cu ventuza ce va va ajuta sa organizati baia fara a fi nevoie sa gauriti faianta. Gama Bestlock ofera un sistem brevetat de prindere cu ventuze pentru accesorii de organizare a baii. Trebuie sa curatati faianta cu o carpa umeda si sa lasati sa se usuce. Deslipiti folia protectoare de pe ventuze si aplicati suportul pe eprete. Ulterior, rotiti capacul ventuzei in sensul acelor de ceasornic.

Urmeaza tendinta si imbratiseaza negrul, atat de sic si de trendy! Cu un simplu gest, fara unelte sau bricolaj fantezist, instaleaza acest suport pentru hartie igienica in toaleta sau baie. Fie pe pereti netezi cu faianta, fie pe suprafete din sticla, plexiglas sau oglinda, aveti incredere in tehnologia cu ventuze Bestlock pentru a va organiza zona de toaleta, fara a deteriora peretii.

Nimic complicat pentru instalare: trebuie doar sa apasati ventuza pe peretele curat si uscat, sa rotiti butonul cu 1/3 de tura pentru a bloca atasamentul si sa va instalati suportul pentru role de toaleta. Singura conditie pentru ca ventuza sa tina este ca baza din faianta, sticla, oglinda sau metal sa fie perfect neteda. Acest suport de role de toaleta din metal negru mat cu finisaj epoxidic poate sustine pana la 3 kg, ceea ce reprezinta fiabilitatea tehnologiei noastre patentate! Dimensiuni: 14,8 x 3,3 x H. 22,5 cm. Ventuza este realizata din ABS si TPU. Instructiunile de asamblare sunt atasate.

Gama Bestlock de la Compactor este ideala pentru amenajarea unei bai sau a unei toalete atunci cand nu puteti gauri prin pereti sau nu puteti gauri. Este un sistem de depozitare pentru toata lumea, eficient, fara rugina si relocabil. Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, puteti organiza sertare, blaturi si marginile cazii sau chiuvetei si sa pastrati ceea ce aveti nevoie cel mai la indemana. Daca te misti, daca dorintele ti se schimba, este foarte simplu: ventuzele pot fi indepartate usor fara a lasa urme pe perete.

Dimensiuni : 14.8 x 3.3 x inaltime 22.5 cm (diametru ventuza 7 cm)
Greutate maxima suportata : 4 kg.
Greutate suport: 0.45 Kg
Material : otel + ABS + TPU

Suportul de perete cu ventuza pentru hartie igienica Bestlock Black este solutia practica si moderna pentru organizarea baii tale fara a fi necesara gaurirea faiantei. Gama Bestlock ofera un sistem patentat de prindere cu ventuze pentru accesorii de organizare a baii, iar acest suport pentru hartie igienica este unul dintre ele.

Instalarea este extrem de usoara. Trebuie doar sa curatati suprafata neteda, cum ar fi faianta neteda, sticla, metalul sau oglinda, sa dezlipiti folia de protectie de pe ventuze si sa aplicati suportul pe perete. Apoi, rotiti capacul ventuzei in sensul acelor de ceasornic pentru a asigura fixarea sigura.

Adoptati stilul modern si elegant, alegand negrul pentru suportul dvs. de hartie igienica. Cu acest suport, veti avea posibilitatea sa va organizati zona de toaleta sau baie fara a compromite aspectul peretilor. Indiferent daca alegeti sa montati suportul pe faianta neteda, sticla, plexiglas sau oglinda, puteti avea incredere in tehnologia cu ventuze Bestlock pentru a va oferi stabilitate si rezistenta.

Instalarea este rapida si simpla. Trebuie doar sa apasati ventuza pe peretele curat si uscat, apoi sa rotiti butonul cu 1/3 de tura pentru a bloca atasamentul. Asigurati-va ca suprafata pe care aplicati ventuza este perfect neteda pentru a obtine o fixare eficienta. Suportul de hartie igienica din metal negru mat cu finisaj epoxidic poate sustine pana la 3 kg, ceea ce demonstreaza fiabilitatea tehnologiei noastre patentate. Dimensiunile suportului sunt 14,8 cm lungime x 3,3 cm latime x 22,5 cm inaltime, iar ventuza este realizata din ABS si TPU.

Gama Bestlock de la Compactor este solutia ideala pentru amenajarea unei bai sau a unei toalete atunci cand nu puteti gauri peretii sau doriti o solutie relocabila. Utilizand peretele pentru a va depozita obiectele, puteti organiza sertarele, blaturile si marginile cazii sau chiuvetei, avand mereu la indemana ceea ce aveti nevoie. Daca decideti sa va mutati sau sa modificati configuratia baii, ventuzele pot fi indepartate usor si fara a lasa urme pe perete.

Alegeti eficienta si calitatea cu suportul de perete cu ventuza pentru hartie igienica Bestlock Black! Dimensiunile
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
646 234 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

SUPORT DE PERETE CU VENTUZA PENTRU HARTIE IGIENICA BESTLOCK BLACK ESTE LISTAT IN: