Inscrie firma »
Suport de pantofi extensibil, 2 rafturi, negru Stilito

Suport de pantofi extensibil, 2 rafturi, negru Stilito

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Suport de pantofi extensibil, 2 rafturi, negru Stilito

Suport de pantofi extensibil, 2 rafturi, negru Stilito - Extensibil, potrivit pentru 12 perechi de pantofi.
Suportul de depozitare pentru pantofi Stilito este ideal acolo unde spatiul este limitat. Pastrati pantofii organizati si usor accesibili in holuri, birouri si dormitoare. Datorita designului telescopic, raftul poate fi marit si redus rapid si usor pentru a se adapta la spatiul disponibil.
. Suport pentru incaltaminte pentru 6 pana la 12 perechi.
. Designul telescopic faciliteaza rapid marirea si micsorarea.
. Construit din otel puternic, cu picioare din cauciuc pentru stabilitate.
Dimensiuni : luingime variabila 62-117 cm x adancime 23 cm x inaltime 35 cm
Material: otel lacuit negru
Pretul este pentru o bucata Suport de pantofi extensibil, 2 rafturi, negru Stilito.


Suport pentru pantofi pe 2 niveluri, care se extinde pentru a stoca pana la 12 perechi de pantofi si cizme scurte, unitate de depozitare ideala pentru holuri, dulapuri, toalete si multe altele.
Usor de asamblat: poate fi asamblat in cateva minute, cu instructiuni complete incluse, acest suport pentru pantofi poate fi demontat pentru depozitare atunci cand nu este utilizat, pentru a economisi spatiu.
PUTERNIC SI DURABIL: Suportul metalic pentru pantofi este fabricat din otel acoperit cu pulbere, pentru o durabilitate excelenta, va rezista utilizarii zilnice, fara a se ciobi sau deteriora.
Convenabil: suport pentru pantofi pe 2 niveluri, poate contine 6-12 perechi de pantofi, latime extensibila de la 62-117 cm pentru a se potrivi spatiului dvs., poate fi combinat cu un alt suport pentru pantofi Stilito pentru a se extinde in sus pana la un suport pentru pantofi cu 4 niveluri. In acest caz, trebuie sa achizitionati mai mult de 1 bucata.
Continut:
Suport metalic extensibil pentru pantofi-Stilito pentru 6-12 perechi,
material: otel vopsit cu pulbere,
dimensiuni (Lxlxh): 62/117 x 23 x H.35 cm,
Practic si discret, acest suport de pantofi extensibil pe doua niveluri este ideal pentru organizarea perechilor care sunt folosite cel mai des pe hol, dormitor sau baie.

Fabricat din metal cu finisaj epoxidic gri, suportul pentru pantofi Stilito poate tine un total de 6 pana la 12 perechi de pantofi. Extensibil, se adapteaza spatiului de care dispuneti: intr-o nisa intre doi pereti, in fundul unui dulap sau intre doua piese de mobilier. De asemenea, este stivuibil, ceea ce permite, atunci cand aveti cu adevarat o multime de perechi de pantofi, sa stivuiti mai multe rafturi Stilito pentru a crea un intreg perete de depozitare. In acest caz, trebuie sa achizitionati mai mult de 1 bucata.

Livrat plat pentru a facilita livrarea, acest suport pentru pantofi este usor de asamblat datorita instructiunilor anexate.

Video :


Suportul de pantofi extensibil, 2 rafturi, negru Stilito este solutia perfecta pentru a pastra pantofii organizati si bine-ordonati, chiar si atunci cand spatiul este limitat. Indiferent daca il folositi in hol, birou sau dormitor, acest suport de depozitare va ajuta sa aveti pantofii la indemana si usor accesibili.

Cu un design telescopic inteligent, acest suport poate fi extins si ajustat rapid in functie de nevoile dvs. Are capacitatea de a gazdui intre 6 si 12 perechi de pantofi, oferind suficient spatiu pentru a va organiza intreaga colectie.

Construit din otel puternic si durabil, suportul de pantofi Stilito este proiectat pentru a rezista in timp. Picioarele din cauciuc asigura o stabilitate excelenta, iar materialul de calitate si finisajul negru lacuit adauga un aspect elegant si modern.

Cu dimensiuni variabile de la 62 cm pana la 117 cm in lungime, 23 cm adancime si 35 cm inaltime, acest suport se poate adapta la diferite spatii si necesitati. Indiferent de cat de mare sau mic este spatiul disponibil, acest suport de pantofi se va potrivi perfect.

Suportul de pantofi extensibil, 2 rafturi, negru Stilito este practic si functional, oferindu-va un mod eficient de a organiza si depozita pantofii intr-un mod ordonat. Nu mai pierdeti timp cautand perechea potrivita - cu acest suport, veti avea pantofii in ordine si la indemana in orice moment.

Achizitionand suportul de pantofi Stilito, veti obtine un produs de calitate, construit pentru a rezista si pentru a satisface cerintele dumneavoastra de depozitare. Investiti in ordine si organizare cu Suportul de pantofi extensibil, 2 rafturi, negru Stilito.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
646 234 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

PRODUSE ASEMANATOARE CU SUPORT DE PANTOFI EXTENSIBIL, 2 RAFTURI, NEGRU STILITO

Suport metalic extensibil pentru pantofi-StilitoSuport metalic extensibil pentru pantofi-Stilito
Suport metalic extensibil pentru pantofi...
Suportul pentru pantofi extensibil are 2 niveluri pentru depozitare si poate pastra in total 12 perechi de pantofi. Mai ...
RON 94
Suport extensibil pentru pantofi MaestroSuport extensibil pentru pantofi Maestro
Suport extensibil pentru pantofi Maestro
Suport extensibil pentru pantofi Maestro este stabil, inoxidabil, fabricat otel.Extindere dubla, prin crearea de spatiu ...
RON 192
Suport telescopic pentru 48 pantofiSuport telescopic pentru 48 pantofi
Suport telescopic pentru 48 pantofi
Carusel telescopic pentru pantofi. Pe suportul telescopic poti depozita si folosi rapid pana la 48 pantofi. Se fixeaza ...
RON 151
Suport pentru pantofi cu 6 niveluriSuport pentru pantofi cu 6 niveluri
Suport pentru pantofi cu 6 niveluri
Suport pentru pantofi cu 6 niveluri este un organizator pantofi cu o structura usoara: scheletul este metalic, conectori ...
RON 72
Suport pantofi cu 3 rafturi-ConfortimeSuport pantofi cu 3 rafturi-Confortime
Suport pantofi cu 3 rafturi-Confortime
Suport pentru incaltaminte cu 3 rafturi. Suportul este potrivit pentru depozitarea pantofilor in holul casei sau in ...
RON 66
Suport pantofi cu 4 rafturi-negruSuport pantofi cu 4 rafturi-negru
Suport pantofi cu 4 rafturi-negru
Nu aveti spatiu suficient pentru depozitarea incaltamintei. Acest suport din plastic pentru pantofi cu 4 rafturi ...
RON 71
Suport din plastic pentru pantofi-30 perechiSuport din plastic pentru pantofi-30 perechi
Suport din plastic pentru pantofi-30 per...
Suport din plastic pentru pantofi-30 perechi " puteti sa pastrati pana la 30 perechi de pantofi in aceasta structura ...
RON 71
Suport de pantofi cu 5 rafturi-ConfortimeSuport de pantofi cu 5 rafturi-Confortime
Suport de pantofi cu 5 rafturi-Confortim...
Suportul pentru pantofi poate fi solutia perfecta pentru depozitarea incaltamintei pe holuri, debarale sau ...
RON 52
Suport mobil cizme si pantofiSuport mobil cizme si pantofi
Suport mobil cizme si pantofi
Suportul pentru incaltaminte poate depozita 3 perechi de cizme si 12 perechi de pantofi. Cizmele nu vor mai fi deformate ...
RON 172

SUPORT DE PANTOFI EXTENSIBIL, 2 RAFTURI, NEGRU STILITO ESTE LISTAT IN:

SUPORT DE PANTOFI EXTENSIBIL, 2 RAFTURI, NEGRU STILITO - PRODUSE SIMILARE