Inscrie firma »
Sita pentru conserve

Sita pentru conserve

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sita pentru conserve

Sita pentru conserve este solutia perfecta, printr-o miscare simpla se scurge uleiul, apa sau sucul din conserva. Sita usureaza enorm munca in bucatarie.

Material: Plastic

Diametru: 8cm

Culoare: Alb
Sita pentru conserve este un accesoriu practic si eficient, care iti ofera solutia perfecta pentru a scurge rapid si usor uleiul, apa sau sucul dintr-o conserva. Cu o miscare simpla, aceasta sita iti permite sa separi lichidul de continutul solid al conservelor, facilitandu-ti munca in bucatarie.

Fabricata din plastic rezistent, sita este durabila si usor de curatat. Materialul plastic asigura o utilizare sigura in contact cu alimentele si este potrivit pentru utilizarea in bucatarie. Designul ergonomic al sitei asigura o prindere confortabila si usoara, permitandu-ti sa o manevrezi cu usurinta.

Cu un diametru de 8 cm, sita este suficient de compacta pentru a se potrivi perfect pe gura conservelor obisnuite. Indiferent daca doresti sa separi uleiul de ton, apa dintr-o conserva de fasole sau sucul dintr-o conserva de fructe, sita iti ofera o solutie eficienta si rapida.

Culoarea alba a sitei ii confera un aspect curat si elegant, iar acesta se va integra armonios in orice bucatarie. Poti utiliza sita pentru conserva in mod repetat, fara a-ti face griji cu privire la deteriorare sau decolorare.

Cu ajutorul sitei pentru conserve, vei avea parte de o experienta mai placuta si mai eficienta in bucatarie. Aceasta iti usureaza munca si economiseste timp pretios in procesul de preparare a mancarurilor. Indiferent daca esti un bucatar experimentat sau un incepator entuziast, sita pentru conserve este un accesoriu indispensabil in bucataria ta.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina