Inscrie firma »
Organizator scule si instrumente pentru gradinarit

Organizator scule si instrumente pentru gradinarit

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Organizator scule si instrumente pentru gradinarit

Organizator scule si instrumente pentru gradinarit este potrivit pentru depozitarea in acesta a diverselor scule si instrumente pentru gradinarit, dar si a recipientelor ce contin substante chimice pentru curatenie, lavete, etc. Organizator scule si instrumente pentru gradinarit este un articol ce poate avea intrebuintari multiple.
Ca si organizator unelte gradina sau organizator scule va puteti folosi de acest produs in sensul depozitarii manusilor de gradinarit, micilor instrumente de gradinarit, diverse recipiente in care se afla substante lichide ce va ajuta la gradinarit, foarfece de gradina, fierastrau, etc.
Puteti folosi acest produs si ca organizator produse cosmetice in care puteti depozita recipientele de sampon, gel de gus, alcool sanitar, balsam, creme, samd. Ca si organizator produse curatenie, acest produs este potrivit pentru depozitarea recipientelor cu produse chimice pe care le folositi la curatenia casei sau biroului dvs.
In cazul in care doriti sa va faceti ordine in debara, acest articol este ideal ca si organizator camara, intrucat puteti aseza sticle cu ulei, otet, bulion si alte produse pe care le mai tineti prin camara sau debaraua dvs.
Avand maner, acest organizator va ajuta sa manevrati cu usurinta produsele depozitate in acesta.
Se livreaza aleatoriu, in functie de stocul din depozit. Nu se poate selecta culoarea. Produsul se livreaza fara accesoriile din imagine.Pretul este pentru 1 bucata.
Dimensiuni: 39,5 x 29 x 16 cm.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

ORGANIZATOR SCULE SI INSTRUMENTE PENTRU GRADINARIT ESTE LISTAT IN: