Inscrie firma »
Organizator canapea

Organizator canapea

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Organizator canapea

Caracteristicile pentru Organizator canapea:
6 buzunare, dintre care: 1 buzunar foarte mare, 2 medii si 3 mici.
Potrivit pentru fiecare canapea.
Prezinta tava, dimensiuni aproximative: 15 x 27 cm.
Ideal pentru telecomanda, ochelari si multe altele.
Este pliabil.
Cu acest organizator canapea aveti la indemana tot ce aveti nevoie, cum ar fi: telecomanda, telefon mobil, reviste, controler PS3, PSP, tableta PC, ciocolata, dulciuri, snacks-uri, pahare, pixuri si multe altele.


Dupa o zi lunga, puteti sa va asteptati la o seara confortabila pe canapea. Odata ce ati facut acest lucru, nu veti dori sa fiti deranjat din cauza oricaror mici detalii. In acest caz, in organizatorul de canapea, puteti stoca tot ce aveti nevoie pentru o seara confortabila, organizatorul pe care il asezati peste cotierele canapelei sau ale fotoliului. Astfel, toate lucrurile importante au un raft adecvat si veti avea si un suport ferm pentru a va aseza bauturile.Organizatorul are buzunare pe ambele parti, fiecare parte are cate 3 buzunare, iar in varf este suportul de bauturi.
Se potriveste pentru majoritatea cotierelor canapelelor.Impingeti in jos buzunarele si fixati tava la cotiera. In cele 6 compartimente puteti stoca reviste, carti, telefon mobil, pixuri si, desigur, telecomanda. Partea superioara a organizatorului poate fi folosita ca o tava mica pentru bauturi. Acest lucru economiseste spatiu pe masa si aveti totul la indemana.
Daca nu mai aveti nevoie de organizatorul de canapele, puteti sa-l impingeti si sa economisiti spatiu, asezandu-l langa canapea sau sub masa.
Dimensiuni: aproximativ 22 x 18 x 31 cm, culoare negru.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

ORGANIZATOR CANAPEA ESTE LISTAT IN: