Inscrie firma »
Masuta de calcat pentru maneci, dimensiuni 53 x 14 x 13 cm

Masuta de calcat pentru maneci, dimensiuni 53 x 14 x 13 cm

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Masuta de calcat pentru maneci, dimensiuni 53 x 14 x 13 cm

Masuta de calcat pentru maneci, dimensiuni 53 x 14 x 13 cm este o placa de calcat maneci in mod confortabil, cu o suprafata de calcat metalica extinsa, permeabila la vapori - ajutor practic pentru calcarea fara pliuri a manecilor camasii si bluzelor, a picioarelor inguste ale pantalonilor etc.
Cu o baza pliabila, care economiseste spatiu atunci cand nu este utilizata - manipulare usoara, perfecta pentru utilizare in calatorii si camping.
Fabricat din otel, culoare: alb, suprafata de calcat din metal expandat, permeabil la vapori, captuseala din spuma, cu husa textila 100% bumbac, culoare: model alb-albastru, decor modern.
Potrivit ca o extensie utila a mesei de calcat, captuseala din spuma asigura o buna permeabilitate la vapori - rezultate de calcare optime pentru toate tipurile de material.
Dimensiuni: aproximativ latime 53 x inaltime 14 x adancime 13 cm, suprafata de calcat aproximativ 52 x 12,5 cm, dimensiune pliata: aproximativ 65 x 13 x 6 cm, greutate: aproximativ 750 g.
Confortabil si pliabil: masuta de calcat pentru maneci, fabricata din otel robust este un ajutor indispensabil pentru netezirea manecilor camasii sau bluzelor, precum si a picioarelor inguste ale pantalonilor.
Pe suprafata mare de calcat, manecile pot fi deschise si calcate rapid plat in jur. Puteti ajunge rapid la netezirea pliurilor longitudinale enervante ale articolelor de imbracaminte inguste.
Mini masa de calcat este echipata cu o suprafata metalica expandata permeabila la vapori si un capac din bumbac 100% si captuseala din spuma - pentru o experienta de calcat placuta, fara pliuri.
Inteligent: dupa utilizare, baza alba poate fi pur si simplu pliata si depozitata pentru a economisi spatiu. Aceasta inseamna ca masuta de calcat pentru maneci poate fi utilizata si in mod optim atunci cand calatoriti sau faceti camping.
******Pretul este pentru 1 bucata, livrarea modelului de husa se face aleatoriu.************

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

MASUTA DE CALCAT PENTRU MANECI, DIMENSIUNI 53 X 14 X 13 CM ESTE LISTAT IN: