Inscrie firma »
B*************************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
GIGABYTE Main Board Desktop B75 Express Chipset S1155

GIGABYTE Main Board Desktop B75 Express Chipset S1155

Tip produs: gigabyte main board desktop b75
Producator: GIGABYTE
 

Prezentare GIGABYTE Main Board Desktop B75 Express Chipset S1155

Specificatii tehnice Main Board Desktop - Processor Chipset: Intel B75 Prevazut cu CPU: Intel Celeron
Intel Pentium
Intel Core i5
Intel Core i3
Intel Core i7 Standard soclu procesor (CPU): Socket 1155 Architecture Features: 22nm CPUs support CPU capacitate maxima suportata: 1 Main Board Desktop - Memory Tip memorie: DDR3 SDRAM Factor de Forma a memoriei: DIMM 240-pin Viteza de memorare: 1066MHz(PC1066)
1333MHz(PC3-10600)
1600MHz(PC3-12800) Capacitatea maxima de stocare a memoriei sistem ce poate fi instalata: 32 GB Cantitatea totala de sloturi de memorie: 4 Caracteristici memorie: Two DDR Channels
XMP Main Board Desktop - Storage Controller Storage Controller Type: SATA II
SATA III Storage Controller Form Factor: integrated Main Board Desktop - Audio Output Audio Integrated: yes Locatia dispozitivului: Integrated Audio Chipset: Realtek ALC887 Audio Output Mode: 7.1 Channel Surround Standard Audio: Intel HD Audio Main Board Desktop - Networking Specifications LAN Integrated: yes Suport protocol legatura date: Gigabit Ethernet/Fast Ethernet/Ethernet Main Board Desktop - Slot Provided PCI Express x16 Slot Quantity: 1 PCI Slot (cantitate): 4 PCI Express 2.0 x4 Slot Quantity: 1 PCI Express 2.0 x1 Slot Quantity: 1 Main Board Desktop - Interface Provided Audio Line-In Interface (cantitate): 1 Audio Line-Out Interface (cantitate): 1 Interfata microphone-in: 1 S/PDIF-out Coaxial Connector Quantity: 1 USB2.0 Interface (cantitate): 2 Parallel Interface (cantitate): 1 Serial Interface (cantitate): 1 PS/2 Interface (cantitate): 2 LAN Interface (cantitate): 1 Main Board Desktop - Mainboard Features BIOS Type: AMI BIOS Features: DMI 2.0 Support
Gigabyte @BIOS
Gigabyte DualBIOS
Gigabyte Q-Flash
Gigabyte Xpress Install
Gigabyte Xpress Recovery
ACPI 2.0a Support
PnP 1.0a Support
SMBIOS 2.6 Support Hardware Monitoring: CPU Fan Tachometer
System Voltage Power Connectors Type: 24+4 pin Mainboard Features: ATI CrossFireX Main Board Desktop - Software Software inclus: Norton Internet Security Supported Operating System: Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 8 Miscellaneous Tip pachet: Retail Main Board Desktop - Dimensions&Weight Factor de forma: ATX Latime: 305 mm Adancime: 215 mm Garantie si logistica Garantie Produse returnabile aflate in garantie: Da Termen de garantie: 36 Luni Criterii de validare a garantiei: Serial Number

 

GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Classic


Protectie la umiditate
Umiditatea poate fi fatala pentru circuitele unei placi de baza. Noul Glass Fabric PCB de la GIGABYTE protejeaza impotriva scurt-circuitelor cauzate de umiditate prin reducerea spatiului dintre filamentele PCB.

Protectie electrostatica
Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable 4 Classic folosesc microcipuri IC cu rezistenta mare ce ajuta la protejarea placii de baza impotriva descarcarilor electrostatice.

Protectie la caderile de tensiune
Defectiunile permanente cauzate de caderile de tensiune sau de probleme in timpul update-ului de BIOS, pot fi evitate cu GIGABYTE DualBIOS, ce activeaza automat un al 2-lea BIOS, de back up.
GIGABYTE foloseste de asemenea IC-uri speciale anti caderi de tensiune ce protejeaza placa de baza impotriva caderilor de tensiune.
Protectie la temperaturi inalte
GIGABYTE foloseste numai condensatori solizi si Low RDS(on) MOSFETs capabili sa functioneze la temperaturi mai mari, avand o durata de viata de pana la 50.000* de ore.


A 3-a generatie de procesoare Intel® Core™ Noua generatie 3 de procesoare Intel® Core™ este fabricata folosind un proces pe 22nm pentru a crea o platforma optimizata vizual si de mare performanta. Fiind bazata pe socketul deja matur LGA 1155, a 3-a generatie de procesoare Intel® Core™ are pana la 4 nuclee de procesare de mare performanta pe 64-bit si pana la 8MB L3 cache Smart Cache. A 3-a generatie de procesoare Intel® Core™ permite o crestere automata a vitezei de ceas si a performantei generale atunci cand este mai mare nevoie.
Suport pentru PCI Express Gen.3
Placile de baza din seria GIGABYTE 7 beneficiaza de avantajele celor mai noi tehnologii de conectivitate si expansiune disponibile pe platformeIntel. Platformele pentru cea de a 3-a generatie de procesoare Intel® Core™ (incluzand chipset-ul Intel® Z77) sunt dotate cu noul bus de expansiune PCI Express gen. 3.0, ce permite utilizatorilor sa se bucure de avantajele viitoarelor generatii de placi video dedicate de banda larga.
* PCIE Gen.3 este dependent de compatibilitatea CPU si a cardurilor de expansiune.
Tehnologia Intel® Rapid Start Intoarcere rapida la starea anterioara cu un PC care rece instantaneu din starea de deep-sleep in fully-awake.

Tehnologia Intel® Smart Connect Fiti la curent cu ajutorul update-urilor automate, fara asteptare, a e-mailului si retelelor sociale, chiar si cand PC-ul este in sleep.

Onboard mSATA Support Seria de placi de baza GIGABYTE 7 este dotata cu un slot mSATA onboard ce permite integratorilor DIY sa beneficieze de tehnologii avansate bazate pe SSD cum ar fi Intel® Smart Response si Intel® Rapid Start. Instalarea unui mSATA SSD accesibil si de capacitate mica direct pe placa de baza imbunatateste performantele PC-ului datorita unui timp de raspuns general mai bun, unui timp mai scurt de boot si a unor timpi mai redusi pentru resume din modurile \'Suspend to Disk\' si \'Standby\'.
Tehnologia UEFI DualBIOS™ Avand o interfata grafica superioara capabila de culori in 32-bit si navigare fluida prietenoasa cu mouse-ul, UEFI DualBIOS™ transforma configurarea BIOS-ului intr-o experienta noua si incitanta pentru utilizatorii incepatori sau experimentati. UEFI BIOS aduce de asemenea suport pentru hard disk-uri mari pe sistemele de operare pe 64-bit.
Condensatori solizi japonezi cu 50.000 ore de functionare Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable sunt echipate cu condensatori solizi fabricati de firme japoneze de top. Cu o durata medie de viata de 50.000 ore, acesti condensatori solizi ofera stabilitatea, fiabilitatea si longevitatea esentiale nevoilor de energie ale procesoarelor high-end si a altor componente ce ruleaza cele mai puternice aplicatii si jocuri ale momentului...mai mult


* 50000 ore timp de lucru calculat la temperatura de 85℃.
SuperSpeed USB 3.0 Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable™ 3 folosesc tehnologia SuperSpeed USB 3.0, aceasta fiind posibila datorita unui controller aditional onboard. Avand la dispozitie rate de transfer super rapide de pana la 5 Gbps, utilizatorii pot experimenta o imbunatatire teoretica de 10x fata de USB 2.0. In plus, compatibilitatea inversa cu USB 2.0 permite utilizatorilor folosirea pe termen lung a echipamentelor USB 2.0.

SATA 6 Gbps GIGABYTE motherboards are High-Speed SATA Revision 3.0 compatible, delivering superfast 6Gbps link speeds for twice the data transfer rates of SATA Revision 2.0 (3 Gbps).
3x USB Power Boost Placile de baza GIGABYTE permit o crestere a puterii de 3x pe porturile USB, oferind o mai mare compatibilitate si mai multa putere pentru echipamentele USB. Design-ul unic de alimentare USB de la GIGABYTE este de asemenea capabil sa regularizeze eficient iesirea pe toata gama de tensiuni, ce imbunatateste si mai mult compatibilitatea cu echipamentele USB. In plus, sigurantele dedicate cu rezistenta scazuta asigura caderi mai mici de tensiune si permit o livrare de energie mai stabila si mai puternica.

LAN Optimizer - utilitar pentru optimizarea inteligenta a managementului retelei GIGABYTE LAN Optimizer este proiectat pentru a permite utilizatorilor sa administreze diferite tipuri de trafic de retea astfel incat streamuri de date cum ar fi HD media, navigare pe internet sau gaming online sa fie prioritizate in fata descarcarilor mari de date ce au tendinta de a strangula latimea de banda totala.
Suport On/Off Charge Tehnologia GIGABYTE On/Off Charge permite incarcarea iPhone, iPad si iPod Touch fie ca PC-ul este pornit, in standby sau chiar oprit. Fiind derivata a tehnologiei apreciate GIGABYTE 3x USB Power, On/Off Charge permite echipamentelor sa primeasca mai mult curent din porturile USB ale placilor de baza GIGABYTE fata de cat permit porturile USB standard, astfel incat incarcarea din PC sa fie la fel de rapida ca cea cu incarcator dedicat...mai mult
*Din cauza anumitor limitari ale telefoanelor mobile, utilizatorii pot fi nevoiti sa conecteze telefonul mobil la PC inainte ca PC-ul sa intre in modul S4/S5 pentru a se permite incarcarea rapida de la un port USB fara ON/OFF Charge. Rezultatele incarcarii pot varia in functie de model.
*Suportul pentru 3X USB power design poate varia in functie de model.

Suport multi-display cu AMD CrossFireX™ AMD CrossFireX™ ofera performante grafice de top pentru entuziastii jocurilor ce au nevoie de cele mai mari frame rate fara compromis asupra rezolutiei.

 

Suport EuP Lot 6 EuP (cunoscut si ca Energy Using Products Directive) este parte a noilor reglementari pentru mediu ale Uniunii Europene. EuP se bazeaza pe ingrijorarea fata de problemele de mediu cu privire la echipamentele electonice care au castigat popularitate si despre cum sa se imbunatateasca eficienta energetica pentru o viata mai buna si mai verde. GIGABYTE prezinta placi de baza standard ce ajuta efectiv la imbunatatirea performantelor sistemului si la economisirea de energie.
PREZENTARE B***************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
B***************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipamente supraveghere - echipamente it - cablaje

PRODUSE ASEMANATOARE CU GIGABYTE MAIN BOARD DESKTOP B75 EXPRESS CHIPSET S1155

Placa de baza GIGABYTE Desktop B75 Express Chipset S1155Placa de baza GIGABYTE Desktop B75 Express Chipset S1155
Placa de baza GIGABYTE Desktop B75 Expre...
  Specificatii tehnice Main Board Desktop - Processor Chipset: Intel B75 Prevazut cu CPU: Intel Celeron Intel ...
RON 289.99
Placa de baza GIGABYTE desktop iH61 GA-H61M-DS2VPlaca de baza GIGABYTE desktop iH61 GA-H61M-DS2V
Placa de baza GIGABYTE desktop iH61 GA-H...
Specificatii tehnice Main Board Desktop - Processor Chipset: Intel H61 Prevazut cu CPU: Intel Celeron Intel ...
RON 219.99
Placa de baza GIGABYTE Desktop iB75 (S1155, DDR3, VGA, DVI, SATA III, SATA II, USB3.0, USB2.0, PS/2, LAN, Audio Line-In)Placa de baza GIGABYTE Desktop iB75 (S1155, DDR3, VGA, DVI, SATA III, SATA II, USB3.0, USB2.0, PS/2, LAN, Audio Line-In)
Placa de baza GIGABYTE Desktop iB75 (S11...
Specificatii tehnice Main Board Desktop - Processor Chipset: Intel B75 Supports Central Processor Unit: Intel ...
RON 274.99
GIGABYTE Main Board Desktop INTEL iH61 (S1155,DDR3,VGA,SATA II,LAN,USB 2.0) mATX BoxGIGABYTE Main Board Desktop INTEL iH61 (S1155,DDR3,VGA,SATA II,LAN,USB 2.0) mATX Box
GIGABYTE Main Board Desktop INTEL iH61 (...
Specificatii tehnice Main Board Desktop - Processor Chipset: Intel H61 Supports Central Processor Unit: Intel ...
RON 209.99
Placa de baza GIGABYTE  Desktop iH61 S1155 GA-H61M-DS2HPlaca de baza GIGABYTE  Desktop iH61 S1155 GA-H61M-DS2H
Placa de baza GIGABYTE Desktop iH61 S11...
  Specificatii tehnice Main Board Desktop - Processor Chipset: Intel H61 Prevazut cu CPU: Intel Celeron Intel ...
RON 229.99
Placa de baza GIGABYTE  Desktop iH61 S1155Placa de baza GIGABYTE  Desktop iH61 S1155
Placa de baza GIGABYTE Desktop iH61 S11...
GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Classic Protectie la umiditate Umiditatea poate fi fatala pentru circuitele unei ...
RON 254.99
Placa de baza GIGABYTE  Desktop iH61 (S1155, DDR3, SATA II, PS/2,VGA, HDMI, DVI, USB2.0, LAN)Placa de baza GIGABYTE  Desktop iH61 (S1155, DDR3, SATA II, PS/2,VGA, HDMI, DVI, USB2.0, LAN)
Placa de baza GIGABYTE Desktop iH61 (S1...
Specificatii tehnice Main Board Desktop - Processor Chipset: Intel H61 Prevazut cu CPU: Intel Celeron Intel ...
RON 234.99
Placa de baza GIGABYTE  Desktop iH61 S1155 GA-H61M-S2PVPlaca de baza GIGABYTE  Desktop iH61 S1155 GA-H61M-S2PV
Placa de baza GIGABYTE Desktop iH61 S11...
Specificatii tehnice Main Board Desktop - Processor Chipset: Intel H61 Supports Central Processor Unit: Intel ...
RON 229.99
Placa de baza GIGABYTE Desktop iH61 S1155Placa de baza GIGABYTE Desktop iH61 S1155
Placa de baza GIGABYTE Desktop iH61 S115...
GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Classic Protectie la umiditate Umiditatea poate fi fatala pentru circuitele ...
RON 244.99

GIGABYTE MAIN BOARD DESKTOP B75 EXPRESS CHIPSET S1155 ESTE LISTAT IN: