Inscrie firma »
Termostat OCD2

Termostat OCD2

Tip produs: Incalzire electrica prin pardoseala | Automatizari | Termostate Brasov
Producator: OJ Electronics Danemarca
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Termostat OCD2

Termostatul poate comanda pornirea sistemului dvs. de încãlzire la intervale de timp prestabilite, în diferite zile ale sãptãmânii. Se pot regla 4 perioade numite evenimente, în fiecare zi ºi cu temperaturi diferite. Din fabricã existã programatã o schemã standard aplicabilã majoritãþii instalaþiilor. Dacã nu schimbaþi aceste valori, termostatul va funcþiona dupã acest program implicit.

Lucrul cu temperaturi mai mici în perioadele în care încãperea nu este locuitã va conduce la economie de energie, fãrã a vi se reduce ºi confortul. Termostatul dispune de o funcþie de adaptare care schimbã automat ora de începere a perioadei de încãlzire astfel încât temperatura doritã este atinsã la ora reglatã de dvs. Dupã 3 zile, funcþia de adaptare a învãþat când trebuie pornitã încãlzirea.

Termostatul dispune de un senzor de temperaturã încorporat ºi de un senzor de temperaturã extern. În aceastã configuraþie, termostatul comandã temperatura din încãpere ºi foloseºte senzorul extern ca senzor de limitare, pentru a evita temperaturile prea scãzute sau prea ridicate în podea.

Termostatul dispune de un buton îngropat (R), care vã permite resetarea termostatului la valorile din fabricã. Acestea sunt prezentate la sfârºitul acestui manual, alãturi de o secþiune unde puteþi scrie programul sãptãmânal dorit de dvs.

Ecranul este iluminat în momentul în care acþionaþi butoanele. Elementul de încãlzire este oprit în timp ce ecranul este iluminat.

Sistemul de încãlzire poate fi oprit de la întrerupãtorul încorporat. Microprocesorul care are grijã de temporizare va fi alimentat cu tensiune astfel încât sã se pãstreze ora ºi data. Când este nevoie de încãlzire iar termostatul este pornit, el îºi va continua programul cu 4 evenimente, pe baza orei ºi datei curente.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 162 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Incalzire - electrica - pardoseala

PRODUSE ASEMANATOARE CU TERMOSTAT OCD2

Cablu incalzitorCablu incalzitor
Cablu incalzitor
Cablu incalzitor combina rezistenta electrica si stabilitatea ridicata, rezistenta mecanica suficienta si plasticitatea ...
EUR 1
Cablu de incalzire bifilarCablu de incalzire bifilar
Cablu de incalzire bifilar
Cablu bifilar este un cablu incalzitor de putere constanta care este folosit pentru incalzirea in pardoseala a carei ...
EUR 2
Cablu de degivrareCablu de degivrare
Cablu de degivrare
Cablu de degivrare este un cablu dublu cu incalzire liniara de 28 W/ m si este recomandat pentru folosirea exterioara ...
EUR 1
Film flexibil cu strat de carbon aplicat IHS-CPFFilm flexibil cu strat de carbon aplicat IHS-CPF
Film flexibil cu strat de carbon aplicat...
Este o solutie de incalzire avansata pentru podele din lemn, parchet laminat sau stratificat si camere cu mocheta sau ...
EUR 18

TERMOSTAT OCD2 ESTE LISTAT IN:

TERMOSTAT OCD2 - PRODUSE SIMILARE