Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
POMPE PENTRU BUTOAIE SERIA MDA

POMPE PENTRU BUTOAIE SERIA MDA

Tip produs: pompa pentru colorant lichid | pompa pentru butoi | pompa lichide
Producator: MAGUIRE
 

Prezentare POMPE PENTRU BUTOAIE SERIA MDA

Pompa volumetrica cu autoamorsare
Pompa cu cavitati progresive pentru butoaie, dozeaza volumetric colorantul. Pompa consta intr-o singura spirala elicoidala din otel, numita rotor, care se roteste intr-un stator cu o cavitate dublu spiralata, construita dintr-un material elastomeric.
Rotatia rotorului in statorul fix cauzeaza buzunare goale sau goluri care se deplaseaza progresiv ascendant, antrenand lichidul dintr-un capat si eliminandu-l prin celalalt capat, producand o actiune de pompare volumetrica. Statorul cu dubla spirala produce o suprapunere a golurilor din care rezulta actiunea de pompare fara pulsatii. Se realizeaza presiuni de 200 pana la 300 PSI (13,8 pana la 20,7 bar).

Se potriveste la butoaie de 30 sau 55 galoane (114 l sau 208 l)
Unitatea de pompare este montata la capatul unei tevi din otel inoxidabil avand dublu scop. In primul rand, pozitioneaza unitatea de pompare in partea de jos a butoiului cu lichid, total scufundata in lichid, in timp ce controlereul si motorul de antrenare sunt pozitionate in conditii de siguranta, deasupra butoiului. In al doilea rand, teava este folosita ca o conducta in care lichidul curge in sus si afara din butoi. Un cuplaj rapid leaga motorul si axul permitand o indepartare usoara a motorului si controlerului de unitatea de pompare.

Control automat a vitezei
Deoarece rata de pompare este direct legata de functionarea pompei, precizia se obtine controland exact unghiul de rotire al motorului de actionare. Controler-ul digital unic Maguire este proiectat pentru a face acest lucru cu precizie.

Un contor digital ofera mijloacele pentru predeterminarea unghiului exact de rotire si astfel, valoarea exacta de colorant care va aparea in timpul fiecarui ciclu. Cand valoarea presetata este atinsa, motorul se opreste automat, asigurand ca nu va fi dozat colorant in exces.

Viteza motorului este controlata in mod automat de microprocesorul intern, pentru a permite ca dozarea culorii sa se desfasoare in mod uniform pe parcursul intregului ciclu de intoarcere a snecului. Operatorul nu trebuie sa se preocupe de ajustarile vitezei motorului, fluctuatiile de tensiune sau modificarile timpilor unui ciclu.

Pentru a determina setarea corespunzatoare pentru contor, este utilizata o formula simpla bazata pe greutatea dozei in grame, procentul de dozare dorit si greutatea colorantului in lb/gal sau gm/l. Odata ce productia este pornita, setarea contorului poate fi ajustata in sus sau in jos, cat este necesar pentru a atinge nuanta de culoare dorita.

In plus fata de acest control precis al cantitatii de lichid care este dozat, microprocesorul asigura ca viteza motorului este precis mentinuta, indiferent de evolutia cerintelor de cuplu.

Urmareste extrudarea
Cu aceasta optiune pompa pentru butoaie urmeaza viteza extruderului in mod automat. Orice modificare a vitezei extruderului este urmata cu exactitate de catre debitul de iesire al pompei.

Un tahometru care exista in mod curent pe extruderul dvs. asigura o tensiune de iesire fie de CA sau CC. Cand semnalul de "feedback" al tahometrului este receptionat de controlerul pompei pentru butoaie Maguire, debitul de iesire al pompei este capabil sa se adapteze la viteza extruderului in sus sau jos.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
155 844 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: separatoare magnetice - rezistente electrice incalzire - echipamente mase plastice

PRODUSE ASEMANATOARE CU POMPE PENTRU BUTOAIE SERIA MDA

POMPE PERISTALTICE SERIA MPAPOMPE PERISTALTICE SERIA MPA
POMPE PERISTALTICE SERIA MPA
Pompele peristaltice patentate de Maguire, sunt proiectate sa dozeze precis cantitati de colorant lichid in fluxul ...
SISTEM DE CONTROL AL EXTRUDARII LINEMASTER MAGUIRESISTEM DE CONTROL AL EXTRUDARII LINEMASTER MAGUIRE
SISTEM DE CONTROL AL EXTRUDARII LINEMAST...
LineMaster este indicat pentru toate procesele de extrudare continua, inclusiv film, folie, tevi, profile, acoperiri si ...
DOZATOARE GRAVIMETRICE WSB 100 MAGUIREDOZATOARE GRAVIMETRICE WSB 100 MAGUIRE
DOZATOARE GRAVIMETRICE WSB 100 MAGUIRE
Dozatoarele gravimetrice seria 100 de la Maguire, ofera mijloace practice si accesibile pentru masinile de injectie si ...
DOZATOARE GRAVIMETRICE MGF MAGUIREDOZATOARE GRAVIMETRICE MGF MAGUIRE
DOZATOARE GRAVIMETRICE MGF MAGUIRE
Dozatoarele MGF sunt destinate dozarii aditivilor si asigura o capacitate de dozare de pana la 6 kg/ora in cazul ...
DOZATOARE PENTRU MACINATURA SERIA MRFDOZATOARE PENTRU MACINATURA SERIA MRF
DOZATOARE PENTRU MACINATURA SERIA MRF
Contoleaza utilizarea macinaturii Instalate sub cuvele existente pentru material virgin, aceste dozatoare speciale ...
LINII EXTRUDARE FOLIE SPECIALA COEXTRUDATA PP/PS CU BENZI COLORATELINII EXTRUDARE FOLIE SPECIALA COEXTRUDATA PP/PS CU BENZI COLORATE
LINII EXTRUDARE FOLIE SPECIALA COEXTRUDA...
Linii pentru folie coextrudata PP/PS cu suprafata exterioara, tip "zebra".Folia in sectiune este formata din 4 straturi: ...
DOZATOARE PENTRU MATERIALE VIRGINE SERIILE MCFDOZATOARE PENTRU MATERIALE VIRGINE SERIILE MCF
DOZATOARE PENTRU MATERIALE VIRGINE SERII...
Control automat al vitezei Utilizand intrare digitala, microprocesorul detecteaza si compenseaza automat la schimbarea ...
CONTROLER MAGUIRE WSB TOUCH SCREENCONTROLER MAGUIRE WSB TOUCH SCREEN
CONTROLER MAGUIRE WSB TOUCH SCREEN
Optiunea ideala pentru noile dozatoare sau pentru controlul retro-fit asupra oricarui dozator Maguire WSB (pachetul ...
DEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIREDEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIRE
DEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIRE
Dezumidificatoarele Maguire din gama LPD sunt sisteme revolutionare care utilizeaza vacuumul pentru accelerarea ...