Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
ALDORA 60 caps

ALDORA 60 caps

Tip produs: aldora 60 caps
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare ALDORA 60 caps





ALDORA

Erectie, Libidou, Anduranta, Ejaculare precoce

Pentru ambele sexe

60 Capsule

Fabricat in Canada conform standardului de calitate GMP


O VIAGRA NATURALA

O formulatie complexa

Poate fi solutia ta !

33% din romani au probleme de erectie

Compania AB Research a dat publicitatii un studiu referitor la sexualitatea populatiei active din Romania. Potrivit rezultatelor un roman din trei sufera de disfunctie erectila, aceasta problema fiind frecventa si in randul populatiei cu varsta mai mica de 25 de ani.

Disfunctia erectila este o problema recunoscuta de 35% dintre barbati. Romanii gasesc si motivele disfunctiilor erectile, problema fiind pusa pe seama stresului si a oboselii (43%), urmate de fumat (18%) si alcool (10%). Femeile considera ca viata sexuala este afectata grav, atat de imposibilitatea obtinerii erectiei (27 la suta), cat si de imposibilitatea mentinerii ei (17 la suta).


Cu toate acestea, jumatate dintre romani nu sunt dispusi sa apeleze la un tratament medicamentos pentru disfunctia erectila si doar 3 la suta afirma ca vor cu certitudine sa faca acest pas. Medicul Nicolae Calomfirescu, presedintele Asociatiei pentru Medicina Sexualitatii din Romania, a declarat ca, de fapt, nu exista indivizi care sa nu fi avut macar un esec sexual \"Ceea ce conteaza este atitudinea fata de acest esec, modul in care este el abordat\" a mai precizat medicul.

Sursa: HotNews / askmen


Barbati: Mareste libidoul, mareste erectia, mareste anduranta si vitalitatea actului sexual. Administrat timp de 3-6 luni, ALDORA poate induce o crestere a dimensiunilor penisului (erect) atat in lungime cat si in grosime


Femei: Mareste dorinta si satisfactia sexuala, mareste libidoul, mareste intensitatea si frecventa orgasmelor

ALDORA este o formulatie atat pentru barbati cat si pentru femei continand un amestec de pulberi standardizate extrase din plante care actioneaza sinergic pentru a asigura o buna functionare sexuala. Prin inducerea vasodilatatiei si a maririi fluxului sanguin si prin folosire regulata

ALDORA poate sa conduca si la o crestere volumetrica a penisului in erectie, in special circumferinta datorita cresterii alimentarii cu sange a corpului cavernos.

Sexul face parte din viata cotidiana normala a cuplurilor si este un aspect al vietii care neglijat poate conduce la stari de depresie, sentimente de frustare, de neimplinire. In plus, actul sexual ajuta la echilibrarea hormonala atat la brabat cat si la femeie. ALDORA a fost conceputa ca in doza minima sa poata fi administrata si de persoanele care au o viata sexuala activa si doresc doar o inbunatatire a calitatii actului sexual. In doza terapeutica ALDORA se adreseaza celor cu probleme precum lipsa de libidou, lipsa de placere deplina prin actul sexual, lipsa erectiei (impotenta), erectie incompleta sau insuficienta, peirderea erectiei in cursul actului sexual, ejacularea prematura, frecventa redusa capacitatii de a initia actul sexual.

ALDORA contine o formulatie ortomolecular-sinergica conceputa in scopul adresarii problemelor legate de calitatea actului sexual atat la barbati cat si la femei.

Pentru barbati, ALDORA actioneaza pe toate directiile necesare unui act sexual complet si satisfacator. In acest sens ALDORA intareste libidoul (necesar pentru a dori si pentru a obtine o erectie), mareste dorinta sexuala, induce initierea si mentinerea unei erectii puternice in urma stimularii sexuale, asigura placerea si satisfactia pe percursul actului sexual, ajuta la intarziera unei eventuale ejaculari premature. Efectul unei doze de ALDORA poate dura in multe cazuri pana la 24 de ore, timp in care se pot initia acte sexuale multiple. In plus, ejacularea este mai puternica si mai satisfacatoare. Administrata pe termen mai lung ALDORA poate ajuta la regresia impotentei datorate disfunctiei erectile (imposibilitatea initierii unei erectii). ALDORA stimuleaza si producerea de Oxid Nitric necesar necesar umplerii cu sange al corpului cavernos din penis. La femei, Oxidul Nitric mareste circulatia sanguina in zona clitorisului, marind placerea sexuala si facilitand obtinerea de orgasme multiple cu un grad mare de satisfactie.

Pentru femei, ALDORA mareste libidoul si dorinta sexuala. Efectul continua pe parcursul actului sexual prin marirea considerabila a placerii erotice, capacitatea de a avea orgasme multiple si marirea satisfactiei in timpul si dupa consumarea actului sexual.

Ingredientele din compozitia ALDORA ajuta la obtinerea si sustinerea unei erectii prin stimularea eliberarii de monoxid de azot (oxid nitric) (NO) in sange si in special in vasele sanguine din zona penisului. NO la randul lui mareste nivelul de Guanozina Ciclica). Impreuna cele doua conduc la vasodilatare in interiorul penisului suficienta pentru a induce erectia si totodata prin activarea circulatiei in zona penisului se sensibilizeaza si centrii nervosi responsabili pentru libidou, dorinta si satisfactie sexuala. In cazul femeilor, Oxidul nitric mareste vascularizarea si sensibilizeaza zona clitorisului, inducand dorinta sexuala cat si ajutand la atingerea orgasmului


Administrarea regulata poate conduce la o marire a dimensiunilor penisului (in stare erecta) ca urmare a unor erectii tot mai puternice si mai lungi rezultand in marirea volumetrica (prin elasticizare) a corpului cavernos.

Exista studii care sa sustina eficienta produsului ALDORA"

DA. In 1998, a fost acordat PremiulNobelcercetatorilor care au descoperit ca o substanta care apare in mod natural, denumita Cyclic-GMP(Monofosfatde GuanozinaCiclica) este esentiala pentru capacitatea unui barbat de a obtine si de a mentine o erectie. Tot ei au descoperit ca oxidul nitric este strict necesar pentru ca Cyclic-GMPsa actioneze. Pentru a obtine o erectie trebuie sa existe suficiente cantitati de oxid nitric si Cyclic-GMP(substante “pro-erectie”) pentru a contracara PDE-5 (Fosfodieteraza tip-5), enzima “anti-erectie”.Nivelulde Cyclic-GMPscade cu varsta dar poate sa scada si la barbatii tineri ca urmare a stresului, diferitelor afectiuni cronice sau ca urmare a medicatiei. (Drugs Today 2000 Feb-Mar, 36 (2-3): p. 155-162)

Exista reactii adverse la administrarea produsului ALDORA"

Nu exista nici o evidenta de reactii adverse sau daunatoare ale ingredientelor utilizate in ALDORA. In cazuri rare pot sa apara usoare efecte ale cresterii fluxului sanguin

COMPOZITIE:

Epimedium brevicornum 10:1 PE.......................25 mg

Epimedium sagittatum SE 20% icariin................25 mg

Tribulus terrestris SE 45% saponins.................215 mg

Aspidosperma tomentosum 20:1 PE...................25 mg

Lepidium meyenii SE 0.6%................................20 mg

Piper betle......................................................20 mg

Erythroxylum catuaba......................................25 mg

Butea superba 5:1 PE...................................... 50 mg

Juniperus communis.........................................25 mg

L-Citrulina.......................................................20 mg

L-Arginina.......................................................40 mg

L-Carnitina......................................................40 mg

L-Norvalina.....................................................10 mg


ADMINISTRARE: 2 capsule/zi


A nu se depasi doza maxima de 2 capsule in decurs de 24 de ore

ATENTIONARI:

In unele cazuri, stimularea sexuala si actul sexual in sine pot conduce la cresterea ritmului cardiac sau a tensiunii arteriale. Consultati medicul curant daca sunteti suficient de sanatos pentru actul sexual. Consultati medicul daca suferiti de boli cardiace sau sunteti hipertensiv. ALDORA contine Piper betle care activeaza circulatia sanguina inclusiv cea periferica. ALDORA necesita si o stimulare sexuala pentru a-si face efectul deplin.



PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
57 187 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU ALDORA 60 CAPS

Stimulant sexual naturalStimulant sexual natural
Stimulant sexual natural
ALDORA-60 cps. Stimulant Sexual Rapid si Eficient Erectie, Libidou, Anduranta, Ejaculare precoce Pentru ambele ...
RON 89.63
TNT PLUS Maximum Libidou 60 capsTNT PLUS Maximum Libidou 60 caps
TNT PLUS Maximum Libidou 60 caps
TNT-Plus: Maximum Libidou ...
RON 95
Maximum Libidou TNT-Plus (T&T)  60 caps- Impotenta, LibidouMaximum Libidou TNT-Plus (T&T)  60 caps- Impotenta, Libidou
Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) 60 caps-...
TNT-Plus: Maximum Libidou ...
RON 93.09
Maximum Libidou 60 capsMaximum Libidou 60 caps
Maximum Libidou 60 caps
TNT-Plus: Maximum Libidou ...
RON 93.09
Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 capsule; Impotenta, Libidou,Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 capsule; Impotenta, Libidou,
Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 caps...
TNT-Plus: Maximum Libidou ...
RON 93.09
TRIBULUS 625 Standardizat 1:2:3 -90 cps: Energizant,TRIBULUS 625 Standardizat 1:2:3 -90 cps: Energizant,
TRIBULUS 625 Standardizat 1:2:3 -90 cps:...
TRIBULUS 625 Tribulus Terestris Extract Standardizat 100% ...
RON 74.29
TRIBULUS 625 Standardizat 90 cpsTRIBULUS 625 Standardizat 90 cps
TRIBULUS 625 Standardizat 90 cps
TRIBULUS 625 Tribulus Terestris Extract Standardizat 100% ...
RON 73
L-ARGININA 500 mg 90 capsL-ARGININA 500 mg 90 caps
L-ARGININA 500 mg 90 caps
L-Arginina Amino Acid Sub forma Libera Confera suport functiei ...
RON 87

ALDORA 60 CAPS ESTE LISTAT IN:

ALDORA 60 CAPS - PRODUSE SIMILARE