Prezentare Paste din naut - Taietei lati - 200 g - Mimen
Paste din naut - Taietei lati - fara gluten, lapte, ou, soia, porumb, cartofi, orez, cereale; carbohidrat scazut cu 15% Ingrediente: faina de naut (50% Italia), amidon de tapioca, stabilizator (guma xantan si guar). Valori nutritionale pentru 100g produs: Energie: 1404 kJ / 334 kcal Proteine: 10,36g Carbohidrati: 64,59g Grasimi: 2,91g Se fierb aproximativ 10 minute in apa sarata. 1% din populatia lumii sufera de boala celiaca, care este o alergie la gluten. Exista multe persoane care au o sensibilitate la aceasta substanta din cereale, numita intoleranta la gluten. In timp ce boala celiaca e pe viata, intoleranta poate sa dispara in timp, daca urmam o dieta fara gluten. Aflati tot ce trebuie sa stiti despre produsele fara gluten in articolul nostru: A fi sau a nu fi gluten-free. Retete si alte secrete .