Inscrie firma »

K********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare K********************

Infiintata in anul 2004, KANTIS CONSULTING este alcatuita dintr-un colectiv de tineri profesionisti, oameni talentati, cu o respectabila experienta in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru aplicatii de cariere de piatra, balastiere, constructii civile si industriale si cu o viziune de dezvoltare foarte bine conturata.

Suntem preocupati de rezolvarea problemelor economice si financiare ale clientilor nostri, iar eficienta in lucru si capacitatea de a inlatura obstacolele aparute in dezvoltarea unui proiect ne definesc activitatea. Plecand de la aceasta premisa, am dezvoltat un departament specializat de consultanta, care va informeaza gratuit si va ofera servicii profesioniste de consultanta in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile.

Inovativa si optimista, echipa noastra si-a castigat clientii prin seriozitate, competenta, dinamism, promptitudine, prin buna colaborare cu toti partenerii cat si intre toti membrii echipei.

Flexibilitatea noastra de a crea noi solutii pentru clientii nostri poate transforma o dorinta de dezvoltare a afacerii dumneavoastra intr-o investitie implementata.

Solutiile oferite de echipa noastra sunt atat eficiente cat si inteligente.

Succesul colaborarilor cu clientii nostri se bazeaza pe comunicarea permanenta cu acestia, astfel incat sa putem gasi impreuna solutiile optime pentru necesitatile fiecarui client in parte.
PREZENTARE K********************
MEMBRU
GRATUIT
K********************
695 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sortare - concasare - utilaje constructii

ULTIMELE PRODUSE ALE KANTIS CONSULTING SRL

Concasoare mobile Rockster - Duplex SistemConcasoare mobile Rockster - Duplex Sistem
Concasoare mobile rockster - duplex sistem
SISTEM DUPLEX INOVATOR SI REVOLUTIONAR UNIC IN LUME OFERIT EXCLUSIV DE ROCKSTER ( MADE IN AUSTRIA ) ROCKSTER a ...