Inscrie firma »
DETOXICOLON 240g

DETOXICOLON 240g

Tip produs: detoxicolon
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare DETOXICOLON 240g



Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala. Formula sa originala concentrata se bazeaza pe actiunea sinergica a 15 plante medicinale completate eficient de efectele terapeutice ale mineralului Zeolit, de detoxifiere si eliminare a compurilor toxici din organism. Detoxicolon contine cea mai complexa formula precum si cu cel putin 3% mai mult psyllium decat orice alt produs din gama sa.


7 avantaje ale utilizarii DetoxiColon

1. Are actiune rapida si eficienta - datorita concentratiei mari de principii active din plantele medicinale.

2. Produce o detoxifiere controlata – se produce fara simptome extreme (nu apare diareea, slabiciunea excesiva) si nu deranjeaza derularea ritmului normal de viata.

3. Elimina depunerile aderente de la nivelul intestinului gros (placa de mucoid) - datorita formulei complexe de plante si zeolit sunt eliminate reziduuri care persista in colon pentru perioade de timp indelungate, fiind o veritabila sursa de autointoxicare a organismului si care nu sunt eliminate in general de laxativele obisnuite.

4. Elimina metalele grele, precum si radicalii (acizi) liberi, xenoestrogenii, pesticidele si substantele chimice nocive acumulate in organism.

5. Reduce incidenta afectiunilor cardiovasculare: este bogat in acizi grasi polinesaturati din familia omega 3, cu importanta majora in functionarea sistemului cardio-circulator si reglarea nivelului lipidelor (grasimilor) din organism.

6. Regleaza procesele de absorbtie si eliminare intestinala – normalizeaza tranzitul intestinal concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite.

7. Produs 100% natural, care nu produce dependenta.


Actiuni


La scurt timp dupa ingerare, in contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium si in isi maresc volumul, absorbind simultan toxinele din traiectul digestiv. Bolul format determina un efect bland si eficient de curatare mecanica a peretilor intestinali. Formula complexa de plante ajuta la combaterea majoritii tulburarilor intestinale, avand totodata efecte de fluidificare si eliminare a depunerilor aderente de pe peretii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lenta pentru intregul organism. Acest efect este potentat de prezenta Zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorit continutului mare de fibre vegetale solubile si insolubile, tranzitul intestinal se normalizeaza inca din primele zile de administrare a preparatului.


Efecte directe ale curei. Actionand direct asupra intestinelor, Detoxicolon se foloseste ca adjuvant in: constipatie, diaree, enterocolite, colite de fermentatie, colite de putrefactie, hemoroizi, fisuri anale, indigestie, meteorism (balonare), diskinezie biliara, parazitoze intestinale, gastrita, reflux gastroesofagian, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, diabet zaharat de tip II, obezitate si in curele de slabire. Fibrele alimentare din compozitia Detoxicolon, consumate sistematic, pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.


Efecte conexe cu detoxifierea. Datorita deblocarii pe care o determina in functionarea colonului (cale principala de eliminare a toxinelor din corp), utilizarea Detoxicolon-ului este totodata o metoda de prevenire si/sau ameliorare a unor tulburari cronice ale societiati civilizate: stres, oboseala cronica, tulburari de natura psiho-emotionala (stari depresive, anxietate), afectiuni reumatismale, dureri articulare, psoriazis, afectiuni ale pielii, caderea parului, mirosuri corporale neplacute si afectiuni hepatice. Pentru ca Detoxicolon absoarbe si elimina toxinele de la nivel intestinal, este recomandat ca adjuvant in afectiuni tumorale benigne si maligne.


Contraindicatii


ocluzie intestinala, dificultati de inghitire, interventii chirurgicale recente pe intestin, afectiuni inflamatorii grave ale intestinului (colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta), sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului.

Deoarece produsul contine plante estrogenice, este contraindicat in afectiunile in care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, cancer de san, cancer genital la femei).


Precautii


Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora inaintea ingerarii produsului Detoxicolon.

Reactii adverse: Produsul este in general bine tolerat, rareori putand aparea tulburari gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipatie, diaree), fotosensibilitate si alergii cutanate. Daca apar, totusi, astfel de reactii neplacute, se reduce doza administrata pana la disparitia simptomelor.


Observatii


Termen de valabilitate: 12 luni.


A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se citi prospectul inainte de utilizare.

A se pastra bine inchis, ferit de lumina, umiditate si caldura. A se consuma inainte de: vezi data inscriptionata pe capac.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat.

A nu se depasi doza maxima zilnica recomandata.
PREZENTARE F**************
MEMBRU
GRATUIT
F**************
166 569 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - suplimente naturiste - cosmetice naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETOXICOLON 240G

DETOXICOLON 480gDETOXICOLON 480g
DETOXICOLON 480g
Detoxicolon este un supliment alimentar 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru detoxifierea intestinala. ...
RON 95.19
COLON SUPORT 240g ALEVIACOLON SUPORT 240g ALEVIA
COLON SUPORT 240g ALEVIA
Recomandari: pentru curatarea colonului si detoxifierea organismului Descriere: Colon ...
RON 40.39
BIOZHEOLYTH 60cprBIOZHEOLYTH 60cpr
BIOZHEOLYTH 60cpr
Zeolitul, sau „piatra care fierbe“, este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de ...
RON 31
PROMO DETOXIFIANT HEPATIC 30cps + 10cps(gratuit) COSMOPHARMPROMO DETOXIFIANT HEPATIC 30cps + 10cps(gratuit) COSMOPHARM
PROMO DETOXIFIANT HEPATIC 30cps + 10cps(...
Formula unica, un complex de 5 extracte din plante, plus Colina si L-Metionina cu actiune detoxifianta si ...
RON 29.45
CEAI CURATAREA COLONULUI 50g FARESCEAI CURATAREA COLONULUI 50g FARES
CEAI CURATAREA COLONULUI 50g FARES
CURATAREA COLONULUISustine mecanismele proprii de purificare ale organismului.Favorizeaza eliminarea toxinelor.Ajuta la ...
RON 7.5
GANOZHEOLYTH 60cprGANOZHEOLYTH 60cpr
GANOZHEOLYTH 60cpr
Zeolitul, sau „piatra care fierbe“, este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de ...
RON 31
PSYLLIUM HUSK 700mg 60cps ADAMS VISIONPSYLLIUM HUSK 700mg 60cps ADAMS VISION
PSYLLIUM HUSK 700mg 60cps ADAMS VISION
-PSYLLIUM HUSK Tarate Psyllium 700mg -60 capsule -ADAMS VISION --Tarate de Psyllium 700mg - 60 capsule ...
RON 28.99
CEAI CURATAREA COLONULUI-CLISMA 50g FARESCEAI CURATAREA COLONULUI-CLISMA 50g FARES
CEAI CURATAREA COLONULUI-CLISMA 50g FARE...
CURATAREA COLONULUIinfuzie pentru clismaSustine mecanismele proprii de purificare ale organismului.Favorizeaza ...
RON 6.29
ELIXIR FRUCTE SOC SLABIT 200mlELIXIR FRUCTE SOC SLABIT 200ml
ELIXIR FRUCTE SOC SLABIT 200ml
ELIXIR DIN FRUCTE SOC Slabeste natural! Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu ...
RON 24.8

DETOXICOLON 240G ESTE LISTAT IN: