Inscrie firma »
P*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Xenoblade Chronicles+Red Controller Wii

Xenoblade Chronicles+Red Controller Wii

Tip produs: jocuri pc console | xenoblade chronicles red controller wii | nin wi xenbcprc
Producator: NINTENDO
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Xenoblade Chronicles+Red Controller Wii

Xenoblade Chronicles + Classic Pro Red Controller Wii

Xenoblade Chronicles, cunoscut ca Xenoblade in Japonia, este un joc role- playing publicat de Nintendo special pentru consola Wii. Acest joc a fost anuntat din 2009, atunci fiind dezvaluit un trailer ce infatisa un personaj futurist cu o sabie ce se lupta cu roboti gigantici si creaturi, prezentandu-se si momente de joc avand in centru explorarea. Jocul a fost lansat in 2010 in Japonia si din 19 august 2011 este disponibil si in Europa.

In ceea ce priveste modul de joc al Xenoblade, acesta va permite o libertate totala jucatorului, neavand atat de multe momente taiate de secvente cinematice precum precursorii sai. Modul de lupta se aseamana celui din Final Fantasy XII unde atacurile normale sunt automate (sistem denumit action-based battle). Atacurile speciale, numite Arte, au fiecare limite de timp (cooldown) intre atacuri, fiind declansate manual de jucator. Atacurile speciale pot fi puse de jucator pe o bara speciala din josul ecranului. Miscarea personajului se face cu ajutorul batului analog, aceasta fiind o miscare esentiala in cazul folosirii Artelor personajului Shulk pentru ca sunt mai eficiente cand sunt folosite din parti sau din spate. Jocul are si un sistem „visions” (viziuni) in care Shulk poate vedea miscarile viitoare ale inamicului, iar jucatorul trebuie sa reactioneze pentru a evita atacul.

Xenoblade are incorporat si un sistem denumit „Time saving support features”. Spre exemplu, desi jocul are un sistem circular de zi si noapte, jucatorul poate „invarti acele ceasornicului” pentru a ajunge la data dorita fara a astepta sa treaca timpul in mod real. In plus, cand jocul necesita explorare vor aparea pe harta diverse puncte de warp (teleportare) ce vor ajuta in traversarea mai rapida a zonei. Jocul detine si un sistem de salvare oriunde care permite jucatorului sa isi salveze progresul in orice moment, aceasta fiind o optiune rara in cazul jocurilor RPG jucate pe console.

Un alt sistem al jocului Xenoblade este sistemul de „legatura” (bonds system) in care personajele pot lua parte la orice obiectiv secundar cu personaje ce nu pot fi controlate de jucator. Completarea de astfel de obiective duce la schimbarea perceptiei oamenilor din orase asupra personajului, permitand totodata deschiderea unor noi secvente din cadrul povestii. Jocul va avea de asemenea si modalitati de personalizare extensive precum schimbarea hainelor personajului care sunt vizibile in lupta, pe teren si chiar in scene ale evenimentelor.

In ceea ce priveste povestea jocului Xenoblade, aceasta are o perceptie unica asupra lumii. Cu mult timp in urma, inainte ca lumea sa fie asa cum este cunoscuta astazi, nu era decat un mare ocean. Asta pana cand doi titani giganti au fost adusi pe lume. Bionis si Mechonis au dus o lupta neincetata pana cand corpurile lor au ramas fara viata, acestia ramanand impietriti pentru totdeauna in lupta. Dupa trecerea multor eoni, viata a luat nastere pe corpul neinsufletit al lui Bionis. Au fost infiripate civilizatii si viata a continuat sa se dezvolte.

Insa pacea oamenilor din lumea Xenoblade nu a durat mult pentru ca intreaga colonie Hom a fost invadata de hoarde de masinarii venind din Mechon, lumea lui Mechonis. Homii au luptat din rasputeri pentru a se apara, iar lupta finala a fost dusa la Sword Valley. Cu ajutorul sabiei legendare Monado ce putea penetra armura Mechon, eroul Homilor, Dunban, a reusit sa infranga Mechonii. Insa manuirea sabiei Monado a adus rani grave corpului sau. Totusi sacrificiul sau a restaurat o aparenta pace. Un an mai tarziu insa, Mechonii apar din nou, mai multi, mai fiorosi si mai perseverenti in a-i distruge pe Homi ca niciodata. Cum Dunban nu este in masura sa manuiasca din nou sabia Monaldo, tanarul Shulk alege sa o manuiasca in locul lui. El descopera noi puteri ale sabiei si reuseste sa ii inlature pe Mechoni din nou, insa dupa ce acestia facusera multe daune si luasera multe vieti. Ceea ce il face pe Shulk sa decida sa isi razbune camarazii a caror viata a fost pierduta la mana Mechonilor.

Xenoblade a debutat cu un foarte mare succes atat in Japonia cat si in Europa. In Marea Britanie a fost al doilea joc din topurile jocurilor pentru Wii, in ciuda stocurilor scazute. Din septembrie 2011, jocul a devenit cel mai bine cotat joc RPG al anului la GameRankings, fiind situat inaintea binecunoscutelor Mass Effect si Tales of Vesperia, si cel de-al treilea cel mai bine cotat joc al tuturor timpurilor la Game Stats dupa The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time si Soulcalibur.
Numerosi critici de jocuri video considera ca Xenoblade este cel mai bun joc RPG japonez al acestei generatii, admirand coloana sonora, impactul vizual fenomenal, larga paleta de personalizare si povestea inovativa. Este admirat si respectul oferit de acest joc legendelor trecutului si modul in care a reusit sa aduca inovatii unui intreg gen de jocuri video.

PREZENTARE P***********************
MEMBRU
GRATUIT
P***********************
272 352 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: pisicait - componente it - magazin online

PRODUSE ASEMANATOARE CU XENOBLADE CHRONICLES+RED CONTROLLER WII

Joc PC HALO 2Joc PC HALO 2
Joc PC HALO 2
“Halo 2” este un first person shooter care a inregistrat un succes rasunator, indiferent de platforma pe ...
RON 85.93
Joc PSP God of War:Chains of OlympusJoc PSP God of War:Chains of Olympus
Joc PSP God of War:Chains of Olympus
In perioada din “Chains of Olympus”, Kratos este un general a carui scop in viata este sa se supuna vointei ...
RON 25.26
Joc PSP Tekken Dark ResurrectionJoc PSP Tekken Dark Resurrection
Joc PSP Tekken Dark Resurrection
Acest joc este construit pe continutul si caracterele din Tekken 5, adaugand mai multi luptatori, mai multe miscari, noi ...
RON 17.12
Consola Portabila Sony PlayStation Vita WiFiConsola Portabila Sony PlayStation Vita WiFi
Consola Portabila Sony PlayStation Vita ...
Alaturati-va revolutiei in domeniul jocurilor portabileCu ecranul sau uimitor, interfata unica cu utilizatorul si ...
RON 1050.13
Joc PC Aladin Nadira`s RevengeJoc PC Aladin Nadira`s Revenge
Joc PC Aladin Nadira`s Revenge
Jucatorul preia controlul a trei personaje: Aladdin,Abu si Jasmin. Abilitatile lui Aladdin variaza de la a lupta cu ...
RON 28.77
Joc PC Freedom Force vs 3rd ReichJoc PC Freedom Force vs 3rd Reich
Joc PC Freedom Force vs 3rd Reich
Urmarea RPG-ului original cu super-eroi Freedom Force vs. the Third Reich aduce un storytelling dinamic, role-play in ...
RON 9.63
Joc Sony Sports Champions Move Edition PS3 BCES-00795Joc Sony Sports Champions Move Edition PS3 BCES-00795
Joc Sony Sports Champions Move Edition P...
Sports Champions iti permite tie si prietenilor tai sa va angajati intr-o varietate de competitii si activitati ...
RON 69.06
Consola Sony PlayStation Vita 3G, PCH-1104ZA01Consola Sony PlayStation Vita 3G, PCH-1104ZA01
Consola Sony PlayStation Vita 3G, PCH-11...
Cross PlayCu platforma Cross Play puteti incepe jocul pe consola PS3 si apoi continua pe Ps Vita. Va puteti alatura, de ...
RON 1349.91
Joc Ben 10 Protector of Earth, pentru PS2Joc Ben 10 Protector of Earth, pentru PS2
Joc Ben 10 Protector of Earth, pentru PS...
Ben 10: Alien Force este bazat pe serialul de succes de pe Cartoon Network si este singurul joc video de consola care ...
RON 80.57

XENOBLADE CHRONICLES+RED CONTROLLER WII ESTE LISTAT IN: