Inscrie firma »
Elemente si accesorii pentru acoperis
 

Prezentare Elemente si accesorii pentru acoperis

Elementele de inchidere ale acoperisului sunt extrem de importante pentru etansarea acestuia, incercati sa urmati sfaturile specialistilor nostri si sa achizitionati toate elementele necesare si recomandate.

Cateva sfaturi privind lipsa sau prezenta acestor elemente vo vom prezenta mai jos.


1. Folia anticondens - este folia care se monteaza sub acoperisul din tigla metalica, care are rolul de a prelua condensul care care se produce la schimbarile de temperatura pe saptele tiglelor metalice. Lipsa acestuai face ca in scurt timp tablanul sa putrezeasca fiind inr-un continuu contact cu apa, scurtand astfel durata de viata a coperisului.

2. Glaful la perete - este un element sub forma de L care se foloseste la orice imbinare a acoperisului cu un perete evitand astfel scurgerea apelor pluviale de pe perete pe sub tigla metalica. Lipsa acestuaia poate duce la scurgerea apei in acoperis si apoi in casa la fiecare ploaie.

3. Coama profilata - se foloseste la inchiderea in culme a doua ape de acoperis. Protejeaza imbinare celor doua ape ale acoperisului dumneavoastra.

4. Bordura fonton - elementul care se aseaza pe lateralele casei si are rol de a nu lasa curetii de aer (vantul) sa intre sub tigla metalica. Lipsa acestuia duce foarte usor la decopertarea casei in cazul unui vand ceva mai puternic, evident elementul mai are si un rol estetic.

5. Buretii de etansare - se monteaza o data sub tabla in in partea de jos intre sort si tigla metalica iar a doua oara deaspura tablei intre coama acoperisului si tigla metalica. Rolul acestora fiind acela de a proteja acoperisul in periaodele de airma si anume la viscol, iar vara de masari sau chiar insecte in special abine, viespii de a nu intra sa-si faca cuib, respectiv stup sub acoperis, ceea ce poate fi foarte neplacut.

6. Sortul - acesta face trecerea apelor pluviale de pe tigla metalica in jgheab protejand tabanul in partea de jos a acestuia. Evita contactul tabanului cu apa pe timp de ploaie.
PREZENTARE T******************
MEMBRU
GRATUIT
T******************
8 017 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: acoperis - tabla - tabla tip tigla metalica

PRODUSE ASEMANATOARE CU ELEMENTE SI ACCESORII PENTRU ACOPERIS

Sistem pluvial pentru acoperisSistem pluvial pentru acoperis
Sistem pluvial pentru acoperis
Sistem pluvial complet pentru acoperis dorit. Preturi accesibile. Mai multe detalii pe site-ul nostru. ...
Tabla tip tigla metalica 0.4Tabla tip tigla metalica 0.4
Tabla tip tigla metalica 0.4
Tabla tip tigla metalica cu o grosime de 0.4 mm are la baza, tabla din otel, zincata pe ambele parti (200 - 275 g/m2), ...
RON 19
Tabla tip tigla metalica 0.5 MATTabla tip tigla metalica 0.5 MAT
Tabla tip tigla metalica 0.5 MAT
Tabla tip tigla metalica MATA cu o grosime de 0.5 mm. latime totala - 120 cm; latime utila - 112,5 cm; latime ...
RON 26
Tabla tip tigla metalica 0.5 QUARTZTabla tip tigla metalica 0.5 QUARTZ
Tabla tip tigla metalica 0.5 QUARTZ
Tabla tip tigla metalica Quartz cu o grosime de 0.5 mm. latime totama- 102 cm; latime utila - 94 cm; latime ...
RON 50
Tabla tip tigla metalica 0.5Tabla tip tigla metalica 0.5
Tabla tip tigla metalica 0.5
Tabla tip tigla metalica cu o grosime de 0.5 mm are la baza, tabla din otel, zincata pe ambele parti (200 - 275 g/m2), ...
RON 22