Inscrie firma »
Revitalisor Rainbow

Revitalisor Rainbow

Tip produs: revitalisor rainbow | pentru casa purificatoare de aer
 

Prezentare Revitalisor Rainbow

RAINBOW este un produs revolutionar, o solutie completa in tratarea aerului. Purifica, deodorizeaza, dezinfecteaza, umidifica, ionizeaza aerul, plus aromaterapie: All-in-1, functii complete. Cum este aerul curat si proaspat cand facem o plimbare prin padure dupa o ploaie de primavara? Te bine-dispune imediat, te energizeaza, te face sa te simti bine, reintinerit si revitalizat. Aparatul RAINBOW ne aduce aerul proaspat de padure acolo unde ne aflam: acasa, la birou, in hale de productie etc.

Conceput in Olanda, acest produs ofera multiple avantaje, totul pentru a ne imbunatatii starea de sanatate, puterea de concetrare si randamentul.
Deoarece aerul pe care il respiram are o influenta foarte mare asupra starii noastre generale de sanatate, aparatul RAINBOW, este conceput pentru a purifica, umidifica, ioniza, deodoriza si dezinfecta aerul din spatiul unde locuim sau ne desfasuram activitatea. In plus, folosind si uleiurile esentiale cu diverse arome din gama Bio5e, se poate folosi ca aromaterapie, iar efectul de dezinfectie/igienizare este mai pronuntat.
Pentru a realiza un tratament complet al aerului (toate cele 5 actiuni: purificare, deodorizare, dezinfectare, umidificare, ionizare) sunt necesare urmatoarele:

- Sistem de filtrare al aerului
- Umidificator
- Ionizator
- Generator de ultravilete sau dezinfectant de ozon
- Deodorant
- Aparat pentru aromaterapie.
RAINBOW are toate aceste componente, este unic!!! Nici un alt producator nu ofera in acest moment un produs similar, alte aparate avand doar anumite functii, nu toate.

CARE ESTE PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE?
REVITALISOR este o adevarata minune a tehnologiei moderne, care reuseste sa produca pentru noi aer curat, proaspat si sanatos. Este un aparat revolutionar care:
- \"atrage\" aerul contaminat din incapere in interiorul lui si il purifica cu ajutorul apei.
- folosit doar cu apa proaspata, REVITALISOR ionizeaza, umidifica si igienizeaza aerul din interior.
- elimina praful si fumul.
- prin adaugarea in apa din cuva REVITALISORului a uleiurilor esentiale din extracte de plante Bio5e? se obtine un efect de aromaterapie, neutralizare a bacteriilor, alergenilor si polenului
- apoi, un aer pur, curat, proaspat si sanatos este \"trimis\" in interiorul incaperii pentru a beneficia de prospetime si mireasma placuta.

Acest lucru este posibil datorita unui motor de mici dimensiuni care dezvolta 2850 de rotatii pe minut. Este atat de rapid insa, incat creaza senzatia ca in interiorul incaperii aerul se misca asemenea unui vartej. Acest motor puternic reuseste sa absoarba aerul contaminat si sa emita cu mare rapiditate jeturi de solutie de apa cu ulei esential de plante Bio5e. Ca urmare, se obtine un aer proaspat, pur si sanatos, cu aroma de padure.

In timpul procesului de schimb de aer, alergenii si alte particule nedorite (praf, rugina, mucegaiuri etc) sunt eliminate.
Bacteriile, praful si microorganismele sunt indepartate, gratie uleiurilor esentiale din plante Bio5e .
Mirosurile neplacute (de mucegai, fum de tigara, fum, peste, usturoi, alte mirosuri) sunt epurate si inlocuite cu miresme si parfumuri proaspete de plante.
RAINBOW aduce si pastreaza aerul la un nivel acceptabil pentru piele si sistemul respirator.
Nu in ultimul rand, aparatul RAINBOW ionizeaza aerul din incapere.

Uleiurile esentiale Bio5e sunt produsele unei adevarate arte tehnologice. Extractele naturale din plante si fructe se comporta in timpul procesului de tratare ca niste adevarati agenti ai dezinfectarii, igienizarii si ionizarii naturale. Exista mai multe tipuri de esente/arome din care se poate alege.

Multi dintre noi se preocupa de calitatea aerului pe care il respira si de problemele de mediu, caci o buna conditie a sanatatii depinde si de calitatea aerului respirat. Daca aerul din jurul nostru este contaminat, poluat, se pot produce diverse situatii nedorite cum ar fi:

- Alergii, exeme, urticarie
- Raceala si gripa
- Iritatii ale ochilor, nasului si gatului, respiratie dificila
- Nivel scazut al concentrarii, depresii, oboseli
- Atacuri de astm frecvente, dureri de cap si lungi stari de proasta dispozitie.

Cu siguranta ca va sunt cunoscute aceste stari
Uleiurile esentiale Bio5e se distribuie in flacoane de cate 70 ml, astfel incat un flacon poate fi folosit pentru tratarea aerului timp de aproximativ 30-45 zile. Un pachet de 4 flacoane Bio5e poate ajunge pentru tratarea aerului pe o perioada de cinci-sase luni, functie de gradul de contaminare a aerului si de frecventa cu care este folosit aparatul!
In general, consumul mediu anual pentru locuinte si birouri este de 8-9 flacoane de Bio5e, cu un cost mediu de 200 lei/an, adica aproximativ 17 lei/luna! Un consum mai mare de uleiuri se inregistreaza, in mod evident, la bucatarii, restaurante, alte localuri publice sau in sectii de productie cu grad ridicat de poluare.

SA RECAPITULAM:
RAINBOW foloseste forta de purificare de netagaduit a apei si a extractelor naturale de plante din uleiurile Bio5e pentru a crea un aer proaspat, pur si sanatos.
Aceasta tehnologie de ultima ora elimina mirosurile, bacteriiile, mucegaiurile, ciupercile, si alti agenti contaminanti.
In acelasi timp, RAINBOW umidifica si ionizeaza aerul la un nivel optim, pentru maximul tau confort, reusind sa umple incaperile cu un aer proaspat, curat si sanatos in doar cateva minute.

MOD DE INTREBUINTARE:
- In cuva aparatului-ului se toarna cca 1-1,5 L apa proaspata
- Se adauga, dupa caz, cca. 10ml de ulei esential Bio5e.
- Aparatul se concteaza cu ajutorul cablului propriu la sursa de 220V. Cu acest continut, aparatul poate functiona timp de 5-7 zile (la o durata medie de functionare de 6-8 ore/zi), dupa care continutul se schimba. De la momentul pornirii in maxim 2-3 ore (functie de volumul incaperii), aerul se schimba total intr-unul proaspat, curat si sanatos.
- La fiecare 5-7 zile aparatul, continutul recipientului, apa + uleiuri, se schimba. In cazul in care aparatul se foloseste fara uleiurile Bio5e, doar cu apa, aceasta trebuie schimbata la fiecare 3-4zile. Odata cu schimbarea apei din recipient, este indicat ca acesta sa se degreseze cu o solutie de apa cu otet.
Specificatii tehnice:
Functii: Purificator, umidificator, ionizator, deodorizant, aromaterapie, antibacterian, antialergen, antipolen, veioza/lampa de veghe (lumina cu LED, 7 nuante diferite)
Folosinta: Casa, birou, restaurante/baruri, bucatarii, spatii comerciale, unitati sanitare/cabinete medicale, saloane cosmetica/masaj, pensiuni/hoteluri, etc.
Volum tratament aer: Cca la 300mc
Certificare: CE, CB, TUV/GS, KEMA
Putere: 16 watt
Viteza de rotatie: 2900 rot/min
Cantitate de apa: 1-1.5L
Cantitate ulei Bio5e: 10-15ml
Durata de viata: peste 50000 ore de functionare
Material: Polypropylena
Zgomot: < 45dB
De retinut: un aparat RAINBOW inlocuieste \"o armata\" de alte produse de purificare, odorizare si ionizare a aerului, fiind astfel bland cu bugetul tau.

Dimensiuni: 25 x 25 x 22 cm; diametru 65 cm.

Incepe sa folosesti RAINBOW ca sursa permanenta de prospetime si sanatate!

Urmariti filmul demonstrativ aici.

Pachetul contine: purificatorul Revitalisor, manual.

GARANTIE: 12 luni

PREZENTARE A*************
MEMBRU
GRATUIT
A*************
608 691 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere supraveghere - supraveghere video - camera IP

PRODUSE ASEMANATOARE CU REVITALISOR RAINBOW

Purificator de aer RainbowPurificator de aer Rainbow
Purificator de aer Rainbow
RAINBOW este un produs revolutionar, o solutie completa in tratarea aerului. Purifica, deodorizeaza, dezinfecteaza, ...
RON 205
Purificator de aer CocoonPurificator de aer Cocoon
Purificator de aer Cocoon
Purificator de aer Cocoon Purificator de aer Cocoon are un sistem unic de curatare a aerului folosind doar apa si ...
RON 310
Revitalisor USB AirFreshRevitalisor USB AirFresh
Revitalisor USB AirFresh
Purificator aer de demensiuni reduse. Revitalisor USB AirFresh este un produs pentru tratamentul complet al aerului, ...
RON 52.5
Revitalisor USB AirFreshRevitalisor USB AirFresh
Revitalisor USB AirFresh
Purificator aer de demensiuni reduse. Revitalisor USB AirFresh este un produs pentru tratamentul complet al aerului, ...
RON 50
Ulei Bio5eUlei Bio5e
Ulei Bio5e
Uleiurile esentiale Bio5ea¯Â¿Â½ sunt produsele unei adevarate arte tehnologice. Extractele naturale din plante si ...
RON 35
Ulei Bio5eUlei Bio5e
Ulei Bio5e
Uleiurile esentiale Bio5e� sunt produsele unei adevarate arte tehnologice. Extractele naturale din plante si fructe ...
RON 35
Marsupiu Rainbow N15Marsupiu Rainbow N15
Marsupiu Rainbow N15
Marsupiu ergonomic, multifunctional, destinat pentru copii de la 5 la 13 kg (aproximativ 2 ani). Copilul poate fi purtat ...
RON 171
Marsupiu Rainbow N15 ZaffiroMarsupiu Rainbow N15 Zaffiro
Marsupiu Rainbow N15 Zaffiro
Marsupiu ergonomic, multifunctional, destinat pentru copii de la 5 la 13 kg (aproximativ 2 ani). Copilul poate fi purtat ...
RON 186
SALINSALIN
SALIN
Salinizator de aer cu placi saline SALIN S2.Puteti beneficia acum de efectele terapeutice remarcabile ale aerului de ...
RON 159