Inscrie firma »
Greenfield Tea Colection 30*4 plic*2g

Greenfield Tea Colection 30*4 plic*2g

Tip produs: ceai nedru | green tea
Producator: Orimi Trade Rusia
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Greenfield Tea Colection 30*4 plic*2g

Colectia de ceaiuri Greenfield, 30 de tipuri de ceai cate patru plicuri din fiecare.
Greenfield Golden Ceylon

RO GREENFIELD Golden Ceylon. Ingrediente: Ceai negru în pliculeþe. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Golden Ceylon. Ingrediente: Ceai negru. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Classiс Breakfast

RO GREENFIELD Classic Breakfast. Ingrediente: Ceai negru din India în pliculeþe. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Classic Breakfast. Ingrediente: Ceai negru din India. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Fine Darjeeling

RO GREENFIELD Fine Darjeeling. Ingrediente: ceai negru din India în pliculeþe. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Fine Darjeeling. Ingrediente: ceai negru din India. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Magic Yunnan

RO GREENFIELD Magic Yunnan. Ingrediente: ceai negru în pliculeþe din Provincia Yunnan, China. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Magic Yunnan. Ingrediente: ceai negru din Provincia Yunnan, China. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Delicate Keemun

RO GREENFIELD Delicate Keemun. Ingrediente: ceai negru în pliculeþe din Provincia Anhoi, China. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Delicate Keemun. Ingrediente: ceai negru din Provincia Anhoi, China. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Kenyan Sunrise

RO GREENFIELD Kenyan Sunrise. Ingrediente: ceai negru în pliculeþe din plantaþiile Kericho, Africa. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Kenyan Sunrise. Ingrediente: ceai negru din plantaþiile Kericho, Africa. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Earl Grey Fantasy

RO GREENFIELD Earl Grey Fantasy. Ingrediente: pliculeþe cu ceai negru din Ceylon, coajã rasã de citrice, petale de albãstrele ºi gãlbenele ºi aromã de bergamotã. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Earl Grey Fantasy. Ingrediente: ceai negru din Ceylon, coajã rasã de citrice, petale de albãstrele ºi gãlbenele ºi aromã de bergamotã. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Lapsang Souchong

RO GREENFIELD Lapsang Souchong. Ingrediente: ceai negru în pliculeþe din Provincia Fujian, China. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Lapsang Souchong. Ingrediente: ceai negru din Provincia Fujian, China. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.





Greenfield Highland Oolong

RO GREENFIELD Highland Oolong. Ingrediente: ceai negru în pliculeþe din Provincia Yunnan, China. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Highland Oolong. Ingrediente: ceai negru din Provincia Yunnan, China. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield White Bloom

RO GREENFIELD White Bloom. Ingrediente: Ceai alb chinezesc (muguri mari de ceai verde nefermentaþi) în pliculeþe. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD White Bloom. Ingrediente: Ceai alb chinezesc (muguri mari de ceai verde nefermentaþi). Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Flying Dragon

RO GREENFIELD Flying Dragon. Ingrediente: ceai verde în pliculeþe din Provincia Yunnan, China. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Flying Dragon. Ingrediente: ceai verde din Provincia Yunnan, China. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Japanese Sencha

RO GREENFIELD Japanese Sencha. Ingrediente: ceai verde în pliculeþe din Japonia. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Japanese Sencha. Ingrediente: ceai verde din Japonia. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Jasmine Dream

RO GREENFIELD Jasmine Dream. Ingrediente: Pliculeþe de ceai verde chinezesc cu aromã de iasomie, din provincia Yunnan. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 3-5 minute.

RO GREENFIELD Jasmine Dream. Ingrediente: Ceai verde chinezesc cu aromã de iasomie, din provincia Yunnan. Pentru o canã se recomandã o linguriþã de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-10 minute.


Greenfield Honey Rooibos

RO Greenfield Honey Rooibos. Pliculeþe de ceai din plante cu gust ºi aromã de miere. Ingrediente: frunze de rooibos din Africa,cu aromã de miere. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 7-9 minute.


Greenfield Creamy Rooibos

RO Greenfield Creamy Rooibos. Pliculeþe de ceai din plante cu gust ºi aromã de miere. Ingrediente: frunze de rooibos din Africa cu aromã de vanilie ºi coajã de portocalã. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 7-9 minute.


Greenfield Camomile Meadow

RO Greenfield Camomile Meadow. Ingrediente: Pliculeþe cu flori de muºeþel, mãceºe, melisa ºi aromã identic naturalã de liche. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.


Greenfield Rich Camomile

RO Greenfield Rich Camomile. Pliculeþe cu flori de muºetel cu gust ºi aromã de mere ºi scortiºoarã. Ingrediente: flori de muºetel, mere uscate, scortiºoarã, aromã identic naturalã de mere ºi scortiºoarã. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.


Greenfield Mate Aguante

RO Greenfield Mate Aguante. Pliculeþe cu frunze de ceai mate din Paraguay. Ingrediente: Frunze de ceai mate din Paraguay sorg de lãmîie, aromã identic naturalã de grapefruit. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.



Greenfield Summer Bouquet

RO Greenfield Summer Bouquet. Pliculeþe cu ceai din plante cu gust ºi aromã de zmeurã. Ingrediente: Amestec de zmeurã, mãceºe, bucãþele de mere uscate, hibiscus ºi aromã identic naturalã de zmeurã. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 7-9 minute.


Greenfield Ginger Red

RO Greenfield Ginger Red. Pliculeþe cu ceai din plante cu gust ºi aromã de zmeurã. Ingrediente: Amestec de mãceºe, hibiscus, mere uscate,ghimbir ºi aromã identic naturalã de zmeurã. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 7-9 minute.


Greenfield Festive Grape

RO Greenfield Festive Grape. Pliculeþe cu ceai din plante cu gust ºi aromã de struguri. Ingrediente: Amestec de struguri roºii, mere uscate, mãceºe, hibiscus ºi aromã identic naturalã de struguri. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 7-9 minute.


Greenfield Lotus Breeze

RO Greenfield Lotus Breeze. Pliculeþe cu ceai verde chinezesc cu mentã ºi flori de lotus. Ingrediente: ceai verde, mentã ºi aromã identic naturalã al florilor de lotus. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.


Greenfield Green Melissa

RO Greenfield Green Melissa. Pliculeþe cu ceai verde chinezesc cu melissa, mentã ºi lãmîie. Ingrediente: Ceai verde chinezesc, frunze de mentã ºi melissa ºi aromã identic naturalã de lãmîie. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.


Greenfield Tropical Marvel

RO Greenfield Tropical Marvel. Pliculeþe cu ceai verde chinezesc catifelat cu ghimbir, ananas, ºi aromã de ananas. Ingrediente: Ceai verde chinezesc, frunze de coacãze negre, mãr uscat, ghimbir, bucãþele de ananas ºi lãmâie, aromã identic naturalã de ananas Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.


Greenfield Mango Delight

RO Greenfield Mango Delight. Pliculeþe cu ceai alb chinezesc catifelat cu mãr, mango ºi aromã de mango. Ingrediente: Ceai alb chinezesc (muguri de ceai verde nefermentaþi) cu mãr uscat, bucãþele de mango ºi aromã identic naturalã de mango. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.


Greenfield Christmas Mystery

RO Greenfield Christmas Mystery. Pliculeþe cu ceai negru de Ceylon cu condimente ºi aromã de citrice Ingrediente: ceai negru original din Ceylon, scorþiºoarã, cuiºoare, mãr uscat ºi aromã identic naturalã de lãmãie ºi portocale. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.


Greenfield Easter Cheer

RO Greenfield Easter Cheer. Pliculeþe cu ceai negru indian cu verbenã ºi aromã de citrice. Ingrediente: frunze de ceai negru din India, verbenã, mentã, coajã de lãmâie ºi portocalã, aromã identic naturalã de lãmâie ºi caramel . Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.

Greenfield Lemon Spark

RO Greenfield Lemon Spark. Pliculeþe cu ceai negru de Ceylon catifelat cu coajã rasã si aromã de lãmîie în pliculeþe.Ingrediente:Ceai negru de Cezlon catifelat,sorg de lãmîie,coajã rasã de lãmîie si portocalã,aromã identic naturalã de lãmîie. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.




Greenfield Spring Melody

RO Greenfield Spring Melody. Pliculeþe cu ceai negru indian cu plante aromate ºi aromã de fructe. Ingrediente: ceai negru din India, frunze de coacãzã neagrã, cimbriºor, mentã, aromã identic naturalã de piersic. Se pune într-o canã un pliculeþ de ceai. Se adaugã apã fierbinte ºi se infuzeazã timp de 5-7 minute.
PREZENTARE B****************
MEMBRU
GRATUIT
B****************
1 554 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ceai verde - ceai negru - ceai din plante

GREENFIELD TEA COLECTION 30*4 PLIC*2G ESTE LISTAT IN: