Inscrie firma »
Solutie comert electronic, soft creare magazin online virtual

Solutie comert electronic, soft creare magazin online virtual

Tip produs: magazin online | magazin virtual | comert electronic
Producator: AxaSoft Consulting
 

Prezentare Solutie comert electronic, soft creare magazin online virtual

ShopIQ este o aplicatie de comert electronic (e-commerce) care permite conectarea unei companii cu consumatorii ei finali prin intermediul unui magazin online, avand rolul de administrare si prezentare pe web a catalogului de produse si/sau servicii din portofoliu, si de a consolida legatura cu acestia prin facilitati de creare on-line a comenzilor de vanzare a produselor si serviciilor si procesarea rapida a acestora.

Stapanirea modelului de business in cadrul vanzarilor online si intelegerea nevoilor clientilor, ne-a condus la realiarea unei aplicatii software de comert electronic al carei scop este cresterea vanzarilor si implicit al profitului, prin eficientizarea activitatii in cadrul departamentelor de vanzari si marketing. Astfel, ShopIQ pune la dispozitita utilizatorilor o platforma de comert electronic adaptata cerintelor venite din piata vanzarilor online, care cuprinde urmatoarele caracteristici esentiale:
- Design simplu si aerisit: Datorita designului simplu, devine o placere pentru utilizatori folosirea lui, fie ca sunt clienti web sau angajati.
- Usor de folosit: Structura de date pe care se bazeaza aceasta aplicatie si modul in care acestea au fost interfatate se rasfrang intr-o aplicatie usor de folosit, care nu necesita sesiuni de training lungi si costisitoare.
- Flexibil, adaptabil, configurabil: Aplicatia pune la dispozitie o serie de elemente de configurare cu ajutorul carora se poate modifica comportamentul final al aplicatiei, astfel incat aceasta sa lucreze in spiritul business-ului.
- Scalabil: Indiferent de marimea business-ului sau a catalogului de produse, prin modul de implementare, ShopIQ garanteaza buna functionare chiar si in conditiile unui numar foarte mare de utilizatori simultani.
- Robust, usor de intretinut: Datorita platformei software pe care a fost contruita, ShopIQ este o aplicatie robusta si usor de intretinut, nefiind necesare interventiile IT decat pentru eventuale modificari de comportament sau implementari de functionalitati noi.
- Securizat: Datorita tehnologiilor folosite in dezvoltarea platformei, ShopIQ garanteaza siguranta pe termen lung a afacerii dumneavoastra!
PREZENTARE A*****************
MEMBRU
GRATUIT
A*****************
1 489 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - magazin virtual - comert electronic

PRODUSE ASEMANATOARE CU SOLUTIE COMERT ELECTRONIC, SOFT CREARE MAGAZIN ONLINE VIRTUAL

ShopIQ - Marketing OnlineShopIQ - Marketing Online
ShopIQ - Marketing Online
Echipa ShopIQ a realizat o aplicatie software dedicata campaniilor de marketing prin email, destinata trimiterii de ...
EUR 225
ShopIQ - Photo AlbumShopIQ - Photo Album
ShopIQ - Photo Album
De ce sa-mi fac un album foto ? Lupta pentru trafic astazi este din ce in ce mai acerba. Experienta ne-a invatat ca ...