Inscrie firma »
S******************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact

Produse alimente dietetice

 
3 produse / 1 pagini
Vas din otel inoxidabil pentru fiert fructe si legume cu aburi -Vas din otel inoxidabil pentru fiert fructe si legume cu aburi -
Vas din otel inoxidabil pentru fiert fructe si legume cu aburi - Bergner BG-6407

Vas cu aburi pentru fiert fructe si legume Caserola 4.2 L / a¸22 x 12.6 cm Colector cu tub de silicon a¸22 x 11.2 cm Vas aburi a¸22 x 11, 5 cm Capac de sticla Vase de inalta calitate din otel inoxidabil Pentru pregatirea de alimente sanatoase sau chiar dietetice, ... »
Tigaie doubletta 0044Tigaie doubletta 0044
Tigaie Doubletta 0044
Tip produs: tigaie doubletta 0044 preparata cu setul Doubletta va avea un gust placut, isi va pastra proprietatile nutritive si nu aveti nevoie de ulei! Alimentele nu se ard si nu se lipesc, mancarea va fi mai sanatoasa si mai dietetica! Iata cateva sugestii de mancaruri ce pot fi preparate cu ... »
Tigaia doubletta cooking systemTigaia doubletta cooking system
Tigaia Doubletta Cooking System
Tip produs: tigaia doubletta cooking system - doubletta tigaie - doubletta tigaie pret preparata cu setul Doubletta va avea un gust placut, isi va pastra proprietatile nutritive si nu aveti nevoie de ulei! Alimentele nu se ard si nu se lipesc, mancarea va fi mai sanatoasa si mai dietetica! Iata cateva sugestii de mancaruri ce pot fi preparate cu ... »
 
3 produse / 1 pagini