Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Terapia prin flori

Terapia prin flori

Producator: Herald
 

Prezentare Terapia prin flori(ELIBEREAZA-TE PE TINE INSUTI * VINDECA-TE SINGUR * CEI 12 VINDECATORI SI ALTE REMEDII)
Terapia originala cu remedii florale Bach se bazeaza pe descoperirile medicului si filozofului englez Edward Bach care, inspirat fiind, intr-un moment dificil al vietii sale, intelege legatura intre corpul si spiritul uman.

a) Conceptul care sta la baza remediilor florale Bach
Dr. Bach pleaca de la premiza ca toate bolile care afecteaza organismul uman au ca origine dezechilibre sufletesti si /sau spirituale. Aceste dezechilibre din plan subtil-energetic provin, dupa el, de la felul eronat al omului modern de a vedea si intelege lucrurile si evenimentele care-l inconjoara, ceea ce aduce cu sine tot felul de stari si comportamente negative: culpabilitate, autodistrugere, invalidare, absenta perspectivelor, neincredere in viitor.
Dr. Bach a identificat si studiat treizeci si opt de stari sufletesti susceptibile sa genereze dezechilibre mai mult sau mai putin grave fiintei umane, cu consecinte asupra starii de sanatate. Este interesant de observat faptul ca acestea se regasesc in egala masura la toate popoarele globului (cu mici diferente), fara deosebire de cultura, religie sau altele. S-ar putea spune ca Edward Bach a identificat acele trasaturi apartinand constiintei umane colective.
Aceste abateri de la starea de armonie (virusi subtili) cu efecte distructive la nivel energetic blocheaza accesul intuitiv la "ghidul interior", slabesc sistemul imunitar si, actionand succesiv pe toate planurile, fac posibila aparitia bolilor de tot felul: psihice sau fizice sau impiedica vindecarea bolilor deja existente.
Terapia avand la baza remediile florale Bach isi propune sa restabileasca echilibrul psihic al subiectului, eliminandu-i gandurile inconstiente negative distructive pentru fiinta sa.
Terapia cu remediile florale Bach este o terapie dinamica punand in actiune fortele de autovindecare pe care fiinta umana le poseda in mod nativ prin reconectare la "ghidul interior" care stie si poate sa actioneze pentru armonizarea si echilibrarea globala.

b) Cele 38 de esente florale ale Dr. Edward Bach
Este vorba despre flori sau arbori care cresc in salbaticie iar modul de preparare este asemanator cu cel al produselor homeopatice de dilutie inalta.
Dr. Edward Bach nu alege plantele pe criterii nutritionale si nu este vorba de plante medicinale in sensul obisnuit. Mai mult, acestea nu contin nici substante nocive. In ceea ce priveste efectele lor secundare, ca si in cazul produselor homeopatice, cum nu se poate vorbi de substante active (ca la medicamentele alopatice), nu se poate vorbi nici de o actiune directa pe corpul fizic, deci nici de efecte nedorite nu poate fi vorba. Remediile florale actioneaza numai asupra corpului emotional. Prin urmare, aceste produse pot fi asociate sau nu cu alte tratamente, alopatice, homeopatice sau de orice alt fel.

c) Aplicatiile remediilor florale Bach
* In dezvoltarea personala : pentru aceia care doresc o largire a campului constiintei, slefuirea caracterului si eliminarea gandurilor inconstiente negative care sunt responsabile de intreruperea legaturii cu "ghidul interior" .
* In perioade de stres major sau crize existentiale: cauzele pot fi diverse, de la soc emotional (somaj, accidente, doliu), la stresul zilnic, cumulativ, resimtit de omul modern care traieste excesiv de mult timp in zumzetul citadin, rupt de Natura si, nu in ultimul rand, schimbarile majore care, prin tenta de nou si, deci, necunoscut, trezesc teama prin pierderea reperelor, etc.
* Boli grave, cronice: completand in mod fericit medicatia alopatica, homeopatica sau de orice alta natura, remediile florale actioneaza la nivel emotional ajutand persoana sa-si depaseasca temerile si sa colaboreze activ prin indepartarea acelor ganduri inconstiente care impiedica conectarea resurselor proprii de vindecare.

Amalia Rosu Laurentiu
Practiciana in respiratie constienta si decodaj emotional (Rebirth)
Consiliera in Esente florale Bach
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
511 155 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Librarie - Carti - carte

PRODUSE ASEMANATOARE CU TERAPIA PRIN FLORI

Remedii naturisteRemedii naturiste
Remedii naturiste
In aceasta lucrare sunt descrise tehnici terapeutice traditionale si alternative pentru ingrijirea sanatatii. Veti afla ...
RON 44.9
Vindecarea karmeiVindecarea karmei
Vindecarea karmei
Vindecati-va trecutul, ca sa traiti in prezent! Fie ca este vorba de o copilarie nefericita, un sef aiuritor sau o ...
RON 25
HomeopatiaHomeopatia
Homeopatia
Aparitie:februarie 2010 Nr pagini:216 Format:X4 Homeopatia este o terapie energetica si complementara care ofera ...
RON 39.9
VINDECAREA BOLILOR INCURABILEVINDECAREA BOLILOR INCURABILE
VINDECAREA BOLILOR INCURABILE
In Vindecarea bolilor incurabile autorul ofera tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina ...
RON 28
Manual practic de homeopatie. Notiuni de baza, tratament si materia medicaManual practic de homeopatie. Notiuni de baza, tratament si materia medica
Manual practic de homeopatie. Notiuni de...
Traducere de Gabriela DimaHomeopatia, una dintre cele mai cunoscute si mai practicate forme de medicina neconventionala, ...
RON 29.95
Manual practic de homeopatie. Notiuni de baza, tratament si materia medicaManual practic de homeopatie. Notiuni de baza, tratament si materia medica
Manual practic de homeopatie. Notiuni de...
Traducere de Gabriela DimaHomeopatia, una dintre cele mai cunoscute si mai practicate forme de medicina neconventionala, ...
RON 29.95
Medicina vibrationalaMedicina vibrationala
Medicina vibrationala
Conceptul de medicina vibrationala inglobeaza in prezent tehnici, practici medicale, terapii, metode de relaxare, cai ...
RON 98.1
Feng Shui.sfaturi pentru o viata mai bunaFeng Shui.sfaturi pentru o viata mai buna
Feng Shui.sfaturi pentru o viata mai bun...
S? corect?m dezechilibrele din via?a noastr? ?i s? atragem schimb?rile pozitive pe care le dorim.Autor: David ...
RON 18
Flora medicinala a RomanieiFlora medicinala a Romaniei
Flora medicinala a Romaniei
Nr pagini: 400Boala este vazuta astazi ca un dezechilibru, care apare intre om si mediul inconjurator, intre ...
RON 79.9

TERAPIA PRIN FLORI ESTE LISTAT IN: