Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX	 de la 665 €

Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX de la 665 €

Tip produs: ANGLIA FRANTA BENELUX | EARLY BOOKING 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX de la 665 €

Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire ºi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- MELK- NURNBERG (730 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranziteazã Austria, cu o scurtã oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oraº: Zidurile de incintã cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaþã cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus ºi Citadela Oraºului. Cazare la Nurnberg.
Ziua 3. NURNBERG- LUXEMBURG- REIMS- PARIS (795 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg, pentru un tur pietonal cãtre Place de l'Armee ºi Palatul Ducal. În drum spre Paris, scurtã oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedralã, locul de încoronare a Regilor Franþei. Seara târziu, sosire ºi cazare la Paris.
Ziua 4. PARIS
Mic dejun. Tur panoramic cu autocarul în Oraºul Luminilor: L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, ªcoala Militarã, ºi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Timp liber pentru vizitarea Muzeului Luvru. Urmeazã L'lIle de la Cite, inima istorico-spiritualã a Parisului, cu impozanta Catedralã Nôtre Dame, Cartierul Latin ºi Pantheonul, apoi ne deplasãm pe lângã Opera Garnier, Galeriile Lafayette, cãtre Moulin Rouge ºi Place Pigale, de unde urcãm spre Sacre Coeur ºi Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- VERSAILLES- CANTERBURY- LONDRA (450 km)
Dupã micul dejun, tur cu autocarul al cartierului de zgârie nori La Defence, apoi se viziteazã somptuosul Palat de la Versailles ºi opþional grãdinile sale. În continuare traseul strãbate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Mânecii spre Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiasticã a Angliei, în atmosfera medievalã dominatã de renumita catedralã. Sosire ºi cazare în zona Londra.
Ziua 6. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, St. James Park, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Westminster Abbey, Catedrala St. Paul. Timp liber la dispoziþia turiºtilor sau opþional, plimbare cu vaporaºul pe Tamisa cãtre Greenwich. Cazare la Londra.
Ziua 7. LONDRA
Mic dejun. Dedicãm din nou o întreagã zi explorãrii oraºului utilizând transportul public: Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de cearã, British Museum, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber la dispoziþia turiºtilor în zona comercialã Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra în acelaºi hotel.
Ziua 8. LONDRA- WINDSOR - OXFORD- STRATFORD
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opþional (12 euro) excursie la Windsor. Se viziteazã castelul Windsor, cel mai mare ºi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale ºi Capela St. George`s. Excursia opþionalã continuã spre Stratford-upon-Avon, locul de naºtere al inegalabilului Shakespeare apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelaºi hotel la Londra.
Ziua 9. LONDRA- BRUGES- GENT- HAGA (455 km)
Mic dejun. Plecare din Londra spre Dover pentru a reveni pe continent. Deplasare pe ruta Dunquerque- Bruges- Gent. Dupã prânz, vizitã opþionalã pentru a admira frumuseþea unicã a oraºului Bruges, pe care o vom descoperi atât pietonal, cât ºi printr-o minunatã plimbare cu barca. În Gent se viziteazã Catedrala, Primãria, Fortãreaþa, Biserica Sf.Iacob. Cãlãtoria continuã spre zona Haga pentru cazare.
Ziua 10. AMSTERDAM
Mic dejun. Începem vizita în Amsterdam-"Venetia Nordului" cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh ºi Centrul de prelucrare a diamantelor Coster Diamonds. Opþional ne îmbarcãm într-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul oraºului. Cazare în zona Haga.
Ziua 11. HAGA- DELFT- ROTTERDAM- ANVERS - BRUXELLES (185 km)
Mic dejun. Vizitã în Haga: Vredespaleis (Palatul Pãcii), Binnenhof (Parlamentul), moderna Primãrie, Muzeul Regal de Picturã Mauritshuis cu renumite picturi de Rembrandt, Rubens ºi Vermeer, Tribunalul Internaþional. Dupã o oprire în pitorescul Delft- celebru pentru ceramica albastrã, continuãm drumul spre Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pt. un plãcut tur pietonal prin centrul oraºului. Plecare spre Anvers, unde poposim lângã Grote Markt, cu Primãria, Catedrala ºi Centrul istoric al oraºului lui Rubens. Cazare la Bruxelles.
Ziua 12. BRUXELLES- KOLN- KOBLENZ (310 km)
Mic dejun. Tur de oraº în Bruxelles: Palatul Regal, Palatul Naþiunii, Grand Place, Primãria, Manneken Pis. Înainte de a pãrãsi capitala Belgiei admirãm simbolul oraºului, Atomium-ul amplasat lângã parcul Mini- Europa. Plecare spre Germania. Scurtã oprire în Koln pentru a admira mãreþia impresionantã a Catedralei. Cazare la Koblenz sau într-una din localitãþile pitoreºti din zonã.
Ziua 13. VALEA RINULUI- FRANKFURT- PRAGA (655 km)
Mic dejun. Traseul urmeazã minunata Vale a Rinului cu legendara Stâncã Lorelei ºi semeþele castele medievale. Drumul continuã spre Praga, cu vizita opþionalã (10 euro) în Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire ºi cazare la Praga.


Ziua 14. PRAGA- BUDAPESTA (525 km)
Dupã micul dejun, tur de oraº Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primãria ºi Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuãm traseul spre Budapesta unde opþional, se poate organiza o croazierã pe Dunãre (14€ fãrã cinã / 29€ cu cinã). Cazare la Budapesta.
Ziua 15. BUDAPESTA- BUCUREªTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureºti. Sosire seara, dupã ora 23.30, în funcþie de trafic ºi formalitãþile vamale.

PREÞUL INCLUDE:
• transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2 - 4*, exceptând zilele 7 ºi 10 (contra cost cu transp. public).
• traversãrile cu ferryboat-ul Calais- Dover- Calais;
• 14 cazãri cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
• vizitele cuprinse in program si ghid însoþitor din partea agenþiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREÞ:
• asigurarea medicalã, intrãri la obiective ºi servicii de ghizi locali
• plimbãrile cu vaporaºul (Amsterdam, Bruges, Londra, Paris), ascensiunea in Turnul Eiffel ºi transportul local în Londra, Paris. Amsterdam ºi Bruxeles;
• excursiile ºi vizitele opþionale: Oxford-Stratford, Windsor, Bruges, Frankfurt, Croazierã pe Dunãre, toate minim 30 pers.;

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:


BUCUREªTI - Parcare Piaþa Victoriei - 05.45
BUCUREªTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIEªTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Bãneºti (“La avion”) - 07.30
BRAªOV - McDonald's Calea Bucureºti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBEª - Farmacia HELPNET - 12.00
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului
comercial SIGMA - 14.00 ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS- 18.00
TIMIªOARA - Intrarea în parcarea REAL
Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centralã - 16.00


IAªI - Palatul CULTURII - 04.30
BACÃU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- ieºire spre Braºov - 08.30
BRÃILA - Intrarea în parcarea centrului
comercial CARREFOUR - 04.30
GALAÞI - Intrarea în parcarea centrului
comercial REAL - 04.00
BUZÃU - Parcarea PETROM de la
podul Mãrãcineni - 06.00
CONSTANÞA - Gara Centralã - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucureºti - 07.30
SLATINA - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITEªTI - McDonald's Garã - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinãria Dacos - 10.00ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în funcþie de posibilitãþile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost ºi din alte oraºe ale þãrii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzãtor ºi ºoferi experimentaþi ºi amabili.

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraºelor din þarã:


SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna
CALARASI - Gara Centralã
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX

TULCEA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVIªTE - Benzinãria Agip Pavcom
P. NEAMÞ - Parcare hotel CEAHLÃU
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall
TÎRGU JIU - Benzinãria PETROM Castelul de Apã
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinãria MOL
FOCªANI - Parcarea Stadion Unirea
DEVA - McDonald's GARÃ
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- ieºire spre Craiova


Turiºtii sunt rugaþi sã se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicatã.
Orele sunt estimative, în funcþie de condiþiile meteorologice ºi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau ºoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecãrii, urmând a þine legãtura cu aceºtia pentru a va informa privind situaþia concretã din ziua plecãrii (ora exactã a sosirii în oraºul dumneavoastrã). ATENÞIE !! Grupul NU VA AªTEPTA turiºtii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integrantã a contractului de prestãri servicii.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
43 008 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIRCUIT ANGLIA- FRANÞA- BENELUX DE LA 665 €

Tarile NORDICE- Þarile Baltice  de la 835€Tarile NORDICE- Þarile Baltice  de la 835€
Tarile NORDICE- Þarile Baltice d...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 835
Circuit PARIS autocar de la 375 €Circuit PARIS autocar de la 375 €
Circuit PARIS autocar de la 375 &#83...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 375
Circuit ANGLIA- FRANÞA	 de la 565 €Circuit ANGLIA- FRANÞA	 de la 565 €
Circuit ANGLIA- FRANÞA de la 565 ...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 565
Circuit FRANÞA  de la 439 €Circuit FRANÞA  de la 439 €
Circuit FRANÞA de la 439 &#8...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 439
Circuit FRANÞA- Belgia- Germania	  de la 465 €Circuit FRANÞA- Belgia- Germania	  de la 465 €
Circuit FRANÞA- Belgia- Germania ...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 465
Circuit SCANDINAVIA-Þarile Baltice	 de la 975€Circuit SCANDINAVIA-Þarile Baltice	 de la 975€
Circuit SCANDINAVIA-Þarile Baltice...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 975
Circuit FRANÞA- BENELUX   575 €Circuit FRANÞA- BENELUX   575 €
Circuit FRANÞA- BENELUX 575 &...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 575
Circuit ANGLIA- BENELUX de la 609 €Circuit ANGLIA- BENELUX de la 609 €
Circuit ANGLIA- BENELUX de la 609 &...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 609
Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX avion de la 625 €Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX avion de la 625 €
Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX av...
Ziua 1. BUCUREªTI- PARIS Prezentare în Aeroportul Bucureºti OTOPENI la ora 05.30 pentru zbor ...
EUR 625

CIRCUIT ANGLIA- FRANÞA- BENELUX DE LA 665 € ESTE LISTAT IN: