Inscrie firma »
 

Prezentare SC T.P.S. COM S.R.L.

S.C. T.P.S. COM SRL s-a constituit in anul 1993, avand ca principal obiect de activitate forja industriala- "Fabricarea produselor metalice obtinute prin deformare plastica, metalurgia pulberilor".

Ce inseamna forja?
Forja reprezinta deformarea fierului atat la cald, cat si la rece. Daca la inceputuri, in secolul 12, prelucrarea se facea cu ciocanul si nicolvala, acum aceste deformari se fac din oteluri cu ajutorul ciocanelor pneumatice, prese electrohidraulice, mecanice, iar incazirile se fac in cuptoare cu gaz automatizate sau prin inductie electrica.
Prin forjare, otelul este deformat fara a fi topit, aproape de forma finala, astfel incat pierderile de material, energie, manopera sa fie cat mai mici. Astfel, costurile piesei finite scad. De asemenea, prin acest proces se poate face un fibraj sau chiar o schimbare in aranjarea structurii cristaline a otelului dupa anumite tehnologii, astfel incat sa se incadreze mai bine scopului in care va fi folosit.

S.C. T.P.S. COM SRL are o vasta experienta in design-ul pieselor deformate plastic la cald, precum si al matritelor aferente, folosind programe speciale de design.
Produsele prelucrate prin deformare plastica la cald sunt din oteluri carbon, oteluri aliate si inalt aliate, oteluri de scule, oteluri martensitice, precum si din aliaje neferoase (bronzuri si alame deformabile, aluminiu, aliaje din titan etc.)
Pentru realizarea de piese matritate (extrudate sau refulate in matrita), T.P.S. COM detine utilaje moderne de incalzire inductive, precum si cuptoare incalzite cu gaz metan. Aceste utilaje au in dotare controlul temperaturii.

T.P.S. COM face si fojare libera pe ciocanele pneumatice. Capacitatea de productie este de cca 60 tone/luna. Avem posibilitatea tehnica sa livram piesele deformate plastic la cald, in stare ebosata sau prelucrate la cote finale.

Sistemul de Management al Calitatii implementat in cadrul SC T.P.S. COM SRL este certificat in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2008.
T.P.S. COM este calificata conform API 6A pentru producerea de piese specifice fabricatiei pieselor pentru industria petroliera.

Mare parte a productiei T.P.S. COM merge la export in Germania, Norvegia, SUA, Orient, dar si pe piata interna catre producatorii industriali. Materialele folosite sunt cumparate atat din Romania cat si din Germania, Cehia etc.

La T.P.S. COM toate produsele sunt controlate 100%. Calitatea si seriozitatea sunt pe primul plan.
PREZENTARE SC T.P.S. COM S.R.L.
LIGHT
MEMBER
SC T.P.S. COM S.R.L.
3 047 accesari
Persoana de contact: Ovid Marinescu
Adresa postala: Sos Oltenitei, nr.105
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0722838494
Fax: 0216363643
Website:

Activitate firma: forja - piese - forjare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC T.P.S. COM S.R.L.

Oferta firmei SC T.P.S. COM S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu