Tarate bio de ovaz
Producator: LongevitaPrezentare Tarate bio de ovaz
Taratele de ovaz sunt foarte bogate n fibre insolubile si n pectine, ajutand la absorbtia unei cantitati nsemnate de apa. De asemenea, ele ajuta la stabilizarea nivelului zaharului n sange, contribuie la diminuarea nivelului colesterolului sangvin. Prin faptul ca permit organismului sa elimine rapid, integral sau partial grasimile si glucidele din alimentele mancate ntr-o zi, taratele de ovaz reusesc sa reduca numarul caloriilor ingerate.
Foarte cautate si cu rezultate bune n dietele de slabit.
Mod de utilizare : Se ncepe prin a lua o lingurita, apoi cresteti treptat cantitatea la o lingura, apoi la doua linguri zilnic. n general, potrivit specialistilor, ni se recomanda sa ne oprim la cel mult trei linguri zilnic, tocmai pentru a evita tulburarile intestinale, pierderile de vitamina D i de magneziu, care ar putea fi asociate cu consumul excesiv de tarate de ovaz.
Preparare in bucatarie : chifle, tarte, blaturi de pizza, clatite. Pot fi adaugate n diverse salate de cruditati, amestecate cu lapte, branza, iaurt, smantana.
Tag-uri: Tarate bio din ovaz, tarate, ovaz bio, tarate din ovaz, cereale, cereale bio, produse bio, alimente bio, mancare bio, organic, ecologic, bio, produse Solaris, producator Solaris, Longevita
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: