Prezentare Gris bio din grau
Grisul se obtine din extragerea particulelor aspre ale endospermei graului, care sunt cernute, apoi separate.
In India si in Orientul Mijlociu se foloseste pentru prepararea deserturilor, care sunt aromate cu apa de trandafiri sau alte extracte parfumate. In Italia reprezinta ingredientul de baza al unui fel de mancare minunat, gnocchi, pregatit cu lapte, gris, ou, parmezan, si nucsoara, o combinatie bogata si delicioasa de substante nutritive esentiale. In America, grisul este un mic dejun cu cereale foarte popular.
Grisul se digera usor, deci este recomandat convalescentilor.
Se mananca cel mai bine ca desert sau ca mic dejun cald cu cereale.
Grisul nu se recomanda persoanelor care sufera de boala celiaca.
Gramaj: 500g
Ingrediente: 100% gris din grau.
Tag-uri: Gris bio din grau, gris, grau, gris bio, grau bio, produse bio, alimente bio, mancare bio, cereale, cereale bio, ecologic, organic, produse Solaris, producator Solaris
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: