Inscrie firma »
Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare

Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare

Tip produs: Dezinfectie | Dezinsectie | Deratizare
Producator: SC KILL PEST SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare

DEZINSECTIE:
Dezinsectia se face prin pulverizare, atomizare, nebulizare la rece si la cald dar si prin alte metode folosite in situatii exceptionale (infestari majore ale spatiilor tratate) cum ar fi gazare, capcane si injectare de geluri speciale. Insecticidele folosite sunt din grupele de toxicitate 3 si 4 si sunt avizate de Ministerul Sanatatii, insecticide ce sunt deosebit de eficiente in combaterea atat a insectelor zburatoare cat si taratoare.
Remanenta acestor solutii, data de producatori, este pana la 90 de zile.
DERATIZARE:
Deratizarea are caracter profilactic si de combatere si se realizeaza prin constituirea unor inele de protectie in spatiile exterioare, restectiv primul inel pe limita curtii ce cuprinde obiectivul avut in vedere , iar al doilea inel la baza obiectivului. Cele doua inele se constituie prin amplasarea de statii de intoxicare la o distanta de maxim 20 m intre ele, avandu-se in vedere si toate caile de acces in perimetrul obiectivului de protejat.
In interiorul obiectivului se pot folosi numai metode ce nu includ utilizarea substantelor otravitoare, respectiv capcane mecanice si adezive.
Pentru un efect cat mai bun al serviciului de deratizare se va lucra dupa un plan , realizat in urma studierii hartii amplasamentului si a referatului intocmit de echipa din teren.

DEZINFECTIE:
Dezinfectia are ca scop eliminarea factorilor patogeni periculosi din mediile de lucru. Dezinfectiile pot fi: curente (zilnice-realizate de operatorii proprii), generale si speciale.
Echipa noastra executa atat dezinfectii generale cat si speciale, cele generale fiind orientate spre combaterea bacteriilor, virusurilor, sporilor si fungilor din intreg spatiul vizat, iar cele speciale se refera la combaterea unui agent patogen deja identificat, intervenindu-se ca atare pentru combaterea lui. In cadrul acestei operatiuni utilizam dezinfectanti cat mai complecsi respectiv cu efect bactericid, virulicid , sporicid si fungicid.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
1 137 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Dezinfectie - Dezinsectie - Deratizare

DEZINFECTIE, DEZINSECTIE, DERATIZARE ESTE LISTAT IN: