Inscrie firma »
Sticlarie de laborator

Sticlarie de laborator

Tip produs: Sticlarie | Laborator
 

Prezentare Sticlarie de laborator

Compania Aquator Iasi va pune la dispozitie sticlarie de laborator de inalta calitate si la standarde Europene cu ajutorul carora puteti realiza dotari complete ale laboaratoarelor in care va desfasurati activitatea.

Ca o continuare a politicii duse de firma noastra, venim in sprijinul dumneavoastra cu o intreaga gama de produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general (pahare Berzelius, Flacoane Erlenmayer etc) pana la sticlarie de laborator volumetrica (pipete, cilindri gradati), sticlare stiintifica (aparate de extractie, pentru distilari, analiza gazului), sticlarie de laborator rodata (robinete, punti, coturi si capete de distilare) si diferite accesorii de laborator (ustensile sticla, ustensile metalice, ustensile portelan si ustensile cauciuc)
- Eprubete negradate si gradate
- Baloane cotate
- Baloane cu fund rotund
- Baloane cu fund plat
- Biurete diverse tipuri
- Butirometre
- Cilindri gradati
- Exicatoare cu sau fara robinet
- Pahare Berzelius si Erlenmeyer
- Palnii simple, de separare
- Sticle brune/albe cu dop rodat pentru praf sau lichide
- Sticle de ceas
- Refrigerente
- Cristalizoare
- Cutii Petrii


Produsele detin certificate ISO 9001 care se refera la norme internationale de calitate respectate in timpul productiei. Alegand din aceste produse se poate conta pe o calitate constanta si o executare conform standardelor DIN.

In Romania ustensilele din diferite materiale plastice devin din ce in ce mai raspandite. Cu aceasta ocazie ne-am hotarat sa sustinem aceast segment de produse comercializand repere care au o rezistenta chimica, fizica si termica foarte apropiate cu a celor din sticla.

Sticlaria este inscriptionata cu toate informatiile referitoare la certificarea calitatii; (valoarea diviziunilor, clasa de precizie, an de fabricatie si serie lot, emblema producatorului si tara de origine).
Sticlaria comercializata de compania noastra are uzante in foarte multe domenii de activitate cum ar fi: sistemul sanitar, companii producatoare de materiale de constructii, industrie, cercetare, DSV-uri, etc.
In cazul in care nu gasiti produsul cautat in paginile saitului nostru va rugam sa nu ezitati sa ne contactati deoarece detinem un portofoliu foarte mare si e pozibil sa fi omis inscrierea in pagini a respectivului produs.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
3 046 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: pardoseli din cauciuc - pardoseli - amenajari exterioare

PRODUSE ASEMANATOARE CU STICLARIE DE LABORATOR

Aparatura de laboratorAparatura de laborator
Aparatura de laborator
Aparatura de laborator oferita de compania noastra acorda o sansa unica profesionistilor de a avea la dispozitie o gama ...
Produse medicaleProduse medicale
Produse medicale
Datorita experientei acumulate in cei 13 ani de activitate pe piata de profil Aquator Iasi promoveaza si ofera noile ...
Dale din cauciucDale din cauciuc
Dale din cauciuc
Dale din cauciuc ideale pentru amenajarea grajdelor, a fermelor zootehnice, indicate si pentru gradinile zoologice, prin ...
Pardoseli de cauciucPardoseli de cauciuc
Pardoseli de cauciuc
Pardoseli din cauciuc ideale pentru amenajarea locurilor de joaca, a terenurilor de sport, in interiorul salilor de ...