Inscrie firma »

Produse alimente dietetice

 
5 produse / 1 pagini
Manual de dietetica in practica medicala curentaManual de dietetica in practica medicala curenta
Manual de dietetica in practica medicala curenta

Editie revazuta de Daniel Layani Traducere de Claudia Fitcoschi si Elena Cojocariu Dietetica este un mijloc natural prin care putem sa ne mentinem sau sa ne redobindim starea de sanatate. Volumul prezinta valoarea nutritiva a alimentelor si tipurile de comportamente ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Bazele naturale ale alimentatieiBazele naturale ale alimentatiei
Bazele naturale ale alimentatiei

Conferintele despre alimentatie ale lui Rudolf Steiner destinate publicului larg se afla in relatie nemijlocita cu conceptia stiintei spirituale despre istoria culturii si educarea spirituala a omului. Volumul cuprinde instructiuni dietetice privind cerintele ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Dictionar de combinatii alimentareDictionar de combinatii alimentare
Dictionar de combinatii alimentare

gras; in schimb, branzeturile grase, ouale si verdeturile se impaca foarte bine unele cu altele daca nu aveti probleme deosebite de sanatate. Cartea va prezinta, ordonate alfabetic, sute de alimente, fiecare insotit de combinatiile recomandate, cele nerecomandate si cele neutre, ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Mananc, slabesc si ma mentinMananc, slabesc si ma mentin
Mananc, slabesc si ma mentin

in domeniul dieteticii. Conceptul de indice glicemic, formulat de el, sta la baza metodei sale, total opusa regimurilor de tip hipocaloric. Montignac demonstreaza ca nu cantitatea alimentelor conteaza, ci calitatea lor. Asadar, nu ne ingrasam pentru ca mancam prea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Nu stiu sa slabescNu stiu sa slabesc
Nu stiu sa slabesc

de diethetique et de nutrition , recunoscuta de presa ca fiind `Biblia dieteticii`. O persoana care incearca sa slabeasca are nevoie de un regim pe care sa-l puna in practica rapid si care sa-i ofere repede primele rezultate, motivatia sa fiind astfel intretinuta si intarita. Nu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
 
5 produse / 1 pagini