Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
SET CADOU 7 PIESE True

SET CADOU 7 PIESE True

Tip produs: cadou
Producator: True
 

Prezentare SET CADOU 7 PIESE True

Contine: biberon 50 ml; perie; pieptene; suzeta; biberon de medicamente; unghiera; forfecuta.

Biberon: Spalati-va intotdeauna mainile inainte de hranirea copilului sau a prepararii hranei. Spalati biberonul imediat dupa folosire. Pastrati tetina in recipiente acoperite si ferita de umezeala. Preparati hrana conform instructiunilor producatorului. Folositi apa proaspata fiarta si racita. Cariile dentare la copii pot aparea si cand folositi lichide neandulcite. Aceasta se poate intampla in cazul in care biberonul este folosit pe perioade indelungate in timpul zilei dar mai ales in timpul noptii cand secretia de saliva este redusa. Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati zilnic tetina, testand rezistenta prin intindere, in special dupa aparitia dintilor la copii. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau perforare. Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente in apa calda amestecata cu detergent apoi clatiti in apa curata. Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi sau un sterilizator pentru microunde sau in solutie sterilizatoare. Nu sterilizati biberonul direct in cuptorul cu microunde ci numai in sterilizatorul pentru microunde. Inainte de prima utilizare introduceti biberonul si restul componentelor in apa clocotita pentru 5 minute. Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparenta biberonului. Nu expuneti tetina direct la soare sau la o sursa de caldura. Nu lasati tetina mai mult decat e recomandat in solutia sterilizatoare, pentru a nu o deprecia. Nu puneti tetina in contact direct cu substante dulci (sirop,miere,gem) pentru a proteja dintii copilului de carii si tetina de eventuale stricaciuni. Nu folositi tetina ca suzeta sau jucarie de dentitie. Nu pregatiti hrana din biberon la aparatul cu microunde! Se poate folosi aparatul cu microunde doar pentru incalzirea continutului biberonului si numai pentru perioade scurte de timp. Inainte de introducerea in aparatul cu microunde intotdeauna se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului inainte de a hrani copilul agitati biberonul pentru a egala temperatura lichidului. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire. Nu tineti componentele biberonului in vecinatatea copilului. A se folosi NUMAI sub supravegherea unui adult.

Perie de par si pieptene: Facute special pentru a va usura pieptanarea copilului dumneavoastra. Dintii pieptenului sunt moi pentru a aluneca mai bine prin parul copilului.
Instructiuni de folosire: Spalati-l cu apa calduta si sapun moale sau sampon de copii dupa care scuturati-l bine. Produsul se foloseste NUMAI de catre adulti si va fi tinut departe de copii!

Suzeta: Creata pentru confortul copilului. Cu tetina igienica de silicon. Instructiuni de folosire: Verificati suzeta imediat dupa fiecare folosire. Spalati-o cu apa calda si detergent sau dezinfectati-o cu solutie sterilizatoare sau in masina de spalat vase pe raftul de sus. Nu incercati sa o desfaceti! Pastrati-o in locuri ferite de umezeala si acoperite. Nu o spalati cu detergenti sau solventi chimici puternici. Verificati tetina inainte de fiecare folosire in special dupa ce copilul are dinti. Trageti de tetina in toate directiile si la cel mai mic semn de slabiciune aruncati-o. Nu atasati de suzeta panglici sau snururi deoarece ar putea sufoca bebelusul. Nu puneti suzeta in contact cu dulciuri sau medicamente aceasta poate duce la carii dentare. Nu lasati suzeta in lumina directa a soarelui sau in apropierea surselor de caldura si nu lasati suzeta in solutie sterilizatoare mai mult decat este recomandat deoarece asta ar putea duce la slabirea suzetei. Inainte de prima folosire fierbeti suzeta in apa clocotita timp de 5 minute apoi stoarceti-o bine pentru indepartarea in intregime a apei. Acestea trebuie facute din motive de igiena. Curatati suzeta dupa fiecare folosire. Inlocuiti suzeta lunar sau la maxim doua luni din motive de igiena si siguranta. Daca suzeta este mestecata de copil nu va panicati sunt special concepute sa nu poata fi inghitita si sa se poata corecta rapid o astfel de situatie. Indepartati suzeta cu grija si atentie. Pastrati capacul suzetei departe de vecinatatea copilului.

Biberonul de medicatie: Inainte de fiecare folosire desfaceti-l si sterilizati-l prin fierbere in apa clocotita sau la sterilizator. Biberon pentru administrarea de medicamente este recomandat inca de la nastere. Acest biberon este un produs inovator, foarte usor de umplut si curatat. Este in forma de suzeta si il face usor de acceptat de copil. Nu este o suzeta in consecinta nu il folositi ca atare! Pentru folosire umpleti biberonul cu medicament pana la nivelul dorit. Atasati apoi tetina si il puteti folosi ca pe un biberon normal. Capacitate: 16 ml.

Unghiera: Unghiera cu margini rotunjite adaptata unghiilor delicate ale bebelusului.

Forfecuta. Forfecuta pentru ingrijirea pielii si a unghiilor delicate ale bebelusilor. Cu margine de taiere fina. Cu varfuri rotunde.

Standard conform EN 14350; Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 667 880 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carucioare maclaren - huse antitranspiratie copii - cadite voiaj

PRODUSE ASEMANATOARE CU SET CADOU 7 PIESE TRUE

Set Cadou 7 PieseSet Cadou 7 Piese
Set Cadou 7 Piese
Contine: biberon 50 ml; perie; pieptene; suzeta; biberon de medicamente; unghiera; forfecuta.Biberon: Spalati-va ...
RON 38
Biberon 150ml Gat Larg cu Tetina Silicon 0+ si Capac LapteBiberon 150ml Gat Larg cu Tetina Silicon 0+ si Capac Lapte
Biberon 150ml Gat Larg cu Tetina Silicon...
Produs realizat din polipropilena ( PP )Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in ...
RON 12
Biberon 300ml Gat Larg cu Tetina Silicon 0+ si Capac LapteBiberon 300ml Gat Larg cu Tetina Silicon 0+ si Capac Lapte
Biberon 300ml Gat Larg cu Tetina Silicon...
Produs realizat din polipropilena ( PP )Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in ...
RON 13
POMPA SAN MANUALA CU BIBERON SI TETINA TRUE BPA FreePOMPA SAN MANUALA CU BIBERON SI TETINA TRUE BPA Free
POMPA SAN MANUALA CU BIBERON SI TETINA T...
Pompa pentru San ManualaCaracteristici:usor de folosit si de asamblat; este portabila si silentioasa; palnia pompei ...
RON 63
Pompa San Manuala cu Biberon si Tetina  True Bpa FreePompa San Manuala cu Biberon si Tetina  True Bpa Free
Pompa San Manuala cu Biberon si Tetina ...
Pompa pentru San ManualaCaracteristici:usor de folosit si de asamblat; este portabila si silentioasa; palnia pompei este ...
RON 80
Pompa San Manuala cu Biberon si Tetina True Bpa FreePompa San Manuala cu Biberon si Tetina True Bpa Free
Pompa San Manuala cu Biberon si Tetina T...
Pompa pentru San ManualaCaracteristici:usor de folosit si de asamblat; este portabila si silentioasa; palnia pompei este ...
RON 68
Pompa San Manuala cu Biberon si Tetina Bpa FreePompa San Manuala cu Biberon si Tetina Bpa Free
Pompa San Manuala cu Biberon si Tetina B...
usor de folosit si de asamblat;este portabila si silentioasa;palnia pompei este confortabila, stimuleaza extragerea ...
RON 78
Suzeta cu cutie Pentru Sterilizare MicroundeSuzeta cu cutie Pentru Sterilizare Microunde
Suzeta cu cutie Pentru Sterilizare Micro...
Suzeta cu cutie pentru sterilizare 0+Pentru a-l folosi umpleti baza cu apa pana la jumatate si puneti suzeta cu tetina ...
RON 8
Biberon 250ml cu Tetina Silicon 3+Biberon 250ml cu Tetina Silicon 3+
Biberon 250ml cu Tetina Silicon 3+
Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de ...
RON 7

SET CADOU 7 PIESE TRUE ESTE LISTAT IN: