Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Scaun auto Monte Carlo R1 Xtend Jane

Scaun auto Monte Carlo R1 Xtend Jane

Tip produs: scaun | auto | monte
Producator: Jane
 

Prezentare Scaun auto Monte Carlo R1 Xtend Jane

Monte Carlo R1 Xtend este un scaun auto format din scaunul auto Monte Carlo R1 si perna frontala Xtend. Perna frontala Xtend adapteaza scaunul auto grupa 2,3 (15-36 kg) in scaun auto pentru copii grupa 1,2,3 (9-36 kg) si este realizata din polistiren expandat cu o mare capacitate de absortie de energie in caz de impact si imbracat intr-un material textil de cea mai buna calitate. Este de asemenea prevazut cu sistem de circulare a aerului astfel incat copilul sa nu transpire si astfel utilizarea scaunului auto sa fie mai placuta. Materialul textile poate fi inlaturat cu usurinta pentru a fi spalat.

Utilizare: se fixeaza scaunul Monte Carlo R1 pe bancheta masinii in sistemul Isofix, dupa care se aseaza copilul in scaun. Apoi se fixeaza perna Xtend in partea din fata a scaunului iar centura de siguranta a masinii (neaparat cu 3 puncte de prindere) va fixa Xtend-ul de scaunul auto si in acelasi timp va fixa si scaunul auto de bancheta masinii.

Avantajele utilizarii Xtend-ului: copilul nu mai este prins direct cu centurile de siguranta ale masinii ci va avea in partea din fata aceasta perna fapt care il protejeaza suplimentar in caz de impact, perna frontala actionand ca un air bag. In acelasi timp fixarea in scaunele auto fara Isofix este mult usurata intrucat sistemul de prindere al scaunului auto si al Xtend-ului impreuna sunt extrem de facile.

Noul scaun auto Jane Monte Carlo R1 cu sistem Isofix este imbunatatit fata de versiunile anterioare, partile laterale ale scaunului oferind protectie maxima ca urmare a imbunatatirii sistemului de absortie al socului in caz de impact, precum si al imbunatatirii sistemului de ghidare al centurilor de siguranta.

Jane a investit in propriul centru de cercetari privind impactul, astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte. Acest centru de testare este unicul centru privat din Europa de acest fel. Dupa ce sunt testate in propriul laborator, scaunele auto sunt trimise la diferite centre de testare din Europa, pentru omologare : in Olanda la TNO Automotive Laboratories, in Spania la IDIADA sau in Germania la ADAC.

Caracteristici generale scaune auto copii Monte Carlo R1 Xtend:
Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 36 kg, impreuna cu perna frontala Xtend.
Este prevazut cu sistemul de prindere Isofix care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, sporesc protectia si stabilitatea copilului Dvs.
Spatarul reglabil in 2 pozitii, fiind unul dintre putinele scaune din aceasta grupa cu sistem pentru reglarea spatarului.
Se poate transforma in scaun inaltator (se elimina spatarul foarte usor).
Testat impotriva impactului lateral. Ofera o mai buna protectie laterala ca urmare a faptului ca partile laterale sunt captusite cu material absorbant in caz de impact, avand in acelasi timp si dimensiuni sporite pentru o mai buna protectie si confort. Forma specifica scaunului Monte Carlo R1, precum si tetiera de dimensiuni sporite, cresc siguranta copiilor in caz de impact, intreg sistemul de protectie in caz de impact fiind imbunatatit.
Reglabil pe latime. Partile laterale ale scaunului aflate in zona lombara si a capului, se regleaza in functie de copilul Dvs. In orice forma, ofera protectie maxima.
Reglabil pe inaltime, crescand practic o data cu copilul. Reglarea pe inaltime este extrem de importanta pentru siguranta copilului, fiind optimizat in acest fel nivelul centurii de siguranta care trece prin fata copilului.
Structura din aluminium imbunatateste protectia cu pana la 70% fata de sistemele traditionale. In acelasi timp, ramane unul din cele mai usoare scaune auto omologate.
Design ergonomic cu sistem de ventilatie care lasa pielea copilului sa respire.
Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului in sistemul Isofix al masinii, precum si cu centura de siguranta. Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.
Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copii care au greutatea minima 15 kg, pentru siguranta maxima utilizeaza numai centurile de siguranta ale masinii.
Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila. Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .
Caracteristicile husei din material textil:
- Respinge apa (water-repellent)
- Nu lasa vantul sa penetreze prin tesatura (shield from the wind)
- Anti-transpiratie (breathable)
- Anti-murdarire (hard wearing and does not stain)

Caracteristici tehnice scaun auto copii Monte Carlo R1 Xtend:

Pentru grupa de varsta 1-2-3 (greutatea : 9 - 36 kg)Este prevazut cu sistem de prindere Isofix
Spatar reglabil: 2 pozitii
Reglare pe inaltime: da (pozitii multiple)
Reglare pe latime: da (pozitii multiple)
Garantie: 2 ani

Omologat conform noii normative ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.

PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 041 349 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carucioare maclaren - huse antitranspiratie copii - cadite voiaj

PRODUSE ASEMANATOARE CU SCAUN AUTO MONTE CARLO R1 XTEND JANE

Scaun Auto Copii cu Isofix Monte Carlo R1 XtendScaun Auto Copii cu Isofix Monte Carlo R1 Xtend
Scaun Auto Copii cu Isofix Monte Carlo R...
Monte Carlo R1 Xtend este un scaun auto format din scaunul auto Monte Carlo R1 si perna frontala Xtend. Perna frontala ...
RON 1098
Accesoriu pentru siguranta auto Xtend JaneAccesoriu pentru siguranta auto Xtend Jane
Accesoriu pentru siguranta auto Xtend Ja...
Xtend este un accesoriu suplimentar pentru securitatea copilului Dvs care se potriveste la scaunele auto pentru copii ...
RON 373
Scaun auto Monte Carlo XtendScaun auto Monte Carlo Xtend
Scaun auto Monte Carlo Xtend
Scaun auto Monte Carlo Xtend Jane Scaunul auto MONTE CARLO PLUS este a doua generatie de scaune auto cu sistem ISOFIX, ...
RON 1004
Scaun auto Monte Carlo Xtend JaneScaun auto Monte Carlo Xtend Jane
Scaun auto Monte Carlo Xtend Jane
Scaun auto Monte Carlo Xtend Jane Scaunul auto MONTE CARLO PLUS este a doua generatie de scaune auto cu sistem ISOFIX, ...
RON 1004
Scaun Auto Monte Carlo Plus Xtend cu Isofix JaneScaun Auto Monte Carlo Plus Xtend cu Isofix Jane
Scaun Auto Monte Carlo Plus Xtend cu Iso...
Scaun auto Monte Carlo Xtend Jane Scaunul auto MONTE CARLO PLUS este a doua generatie de scaune auto cu sistem ISOFIX, ...
RON 956
Scaun auto Monte Carlo Xtend - JaneScaun auto Monte Carlo Xtend - Jane
Scaun auto Monte Carlo Xtend - Jane
Scaun auto Monte Carlo Xtend Jane Scaunul auto MONTE CARLO PLUS este a doua generatie de scaune auto cu sistem ISOFIX, ...
RON 1004
Monte Carlo Plus Xtend cu IsofixMonte Carlo Plus Xtend cu Isofix
Monte Carlo Plus Xtend cu Isofix
Scaunul auto MONTE CARLO PLUS este a doua generatie de scaune auto cu sistem ISOFIX, grupa 2/3, deschizatorul de drumuri ...
RON 1174
Monte Carlo Plus Xtend cu Isofix JaneMonte Carlo Plus Xtend cu Isofix Jane
Monte Carlo Plus Xtend cu Isofix Jane
Scaunul auto MONTE CARLO PLUS este a doua generatie de scaune auto cu sistem ISOFIX, grupa 2/3, deschizatorul de ...
RON 1060
Monte Carlo XtendMonte Carlo Xtend
Monte Carlo Xtend
Scaunul auto MONTE CARLO PLUS este a doua generatie de scaune auto cu sistem ISOFIX, grupa 2/3, deschizatorul de drumuri ...
RON 1004

SCAUN AUTO MONTE CARLO R1 XTEND JANE ESTE LISTAT IN: