Faina PKU pentru paine fara gluten x 500g Balviten+Praf de copt
Producator: BalvitenPrezentare Faina PKU pentru paine fara gluten x 500g Balviten+Praf de copt
Low Protein PKU mix de faina
Ingrediente:fara gluten amidon de grau, glucoza, amidon de porumb, agent de ingrosare:guma de guar, E 464, fibre, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, regulator de aciditate: E 575
Valoarea nutritiva la 100 g de produs:Valoarea energetica din 1438kJ/343 kcalProteine 0,2 gFenilalanina 3,45 mgCarbohidrati 85.6 gGrasimi: 0 gr.
Reteta pentru paine fara gluten PKU
Metoda traditionala :
Ingrediente :
500g Faina PKU pentru paine
440 ml de apa calda (cca. 30 ˚ C )
2 lingurite de ulei
20g zahar,
7g drojdie instant (Dr Oetker ) sau 20-30 g drojdie proaspata,
sare 5g .
Se amesteca toate ingredientele (cu mixerul, pentru aproximativ 5 minute ) .
Se pune aluatul intr-o tava de copt unsa, se acopera cu o prosop uscat si
se lasa la dospit (temp. aproximativ 25˚C ) pentru aproximativ 45 de minute.
Inainte de se a pune in cuptorul preincalzit, aluatul se stropeste cu putina apa.
Coaceti timp de 40-45 de minute la 220˚ C.
Folosind aparatul de facut paine :
Ingrediente :
500 g Faina PKU pentru paine
380-400 ml de apa calda ( aproximativ 30 ˚ C ) ,
40 g de ulei , 20 g zahar
7 g drojdie instant ( Dr Oetker ) sau 20 g drojdie proaspata ,
5 g sare .
Se adauga toate ingredientele in aparatul de facut paine si porniti
programul fara gluten .
Dupa aproximativ 2 ore painea este gata
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: