Inscrie firma »
S********************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
SERVICII KINETOTERAPIE

SERVICII KINETOTERAPIE

Tip produs: kinetoterapie | sanatate | RECUPERARE
Producator: S.C. PROKINETICS HEALTH GYM GROUP S.R.L.
 

Prezentare SERVICII KINETOTERAPIE

Kinetoterapia (cultura fizica medicala sau gimnastica medicala) este disciplina care foloseste miscarea in scop terapeutic.
Miscarea, ca exercitiu fizic, a fost folosita din cele mai vechi timpuri, iar medicina moderna a oferit valentelor terapeutice ale acesteia popularitate si recunoasterea valorilor sale atat curative cat si profilactice. Kinetoterapia, asa cum o cunoastem astazi, ne ofera sansa unui tratament sanatos si complet neinvaziv pentru o gama larga de afectiuni si totodata ne ofera oportunitatea sa ne pastram, nu numai sa ne redobandim starea de sanatate.
In cabinetul nostru veti beneficia de consultatia medicului specialist, care impreuna cu kinetoterapeutul vor alcatui un program de recuperare care sa raspunda in detaliu nevoilor dumneavoastra de tratament. Sedintele de kinetoterapie se desfasoara individual , astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de intreaga atentie a terapeutului. De asemenea, ne asiguram sa intelegeti cauzele care au dus la aparitia nevoii dumneavoastra de recuperare si vom stabili impreuna care sunt pasii pe care va trebui sa ii urmati pentru a va conserva cat mai bine rezultatele obtinute in urma terapiei.
Kinetoterapia se adreseaza unei game vaste de afectiuni; vom enumera mai jos doar cateva domenii de interes:
- afectiuni ortopedico-traumatice (traumatisme de diverse cauze: intinderi musculare sau ligamentare, entorse, luxatii sau fracturi, scolioze, cifoze,lordoze, etc)
- afectiuni reumatice (artroze, artrite, lombalgii, cervicalgii, artralgii, etc)
- afectiuni cardio vasculare (insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala, etc)
- afectiuni ginecologice (incontinenta urinara prin gimnastica perineala)
- afectiuni pulmonare ( cresterea capacitatii pulmonare prin gimnastica respiratore)
- obezitate
Kinetoterapia nu se adreseaza doar pacientilor (persoanelor bolnave) ci si oamenilor sanatosi si activi , celor care vor sa isi pastreze starea de sanatate, tonusul si energia si care vor sa se mentina tineri.
PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
2 263 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: kinetoterapie - sanatate - masaj

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICII KINETOTERAPIE

SERVICII FIZIOTERAPIESERVICII FIZIOTERAPIE
SERVICII FIZIOTERAPIE
Fizioterapia este stiinta ce studiaza mecanismele de actiune a factorilor fizici asupra organismului uman si utilizarea ...
SERVICII FIZIOTERAPIESERVICII FIZIOTERAPIE
SERVICII FIZIOTERAPIE
Fizioterapia este stiinta ce studiaza mecanismele de actiune a factorilor fizici asupra organismului uman si utilizarea ...
RON 20
SERVICII MASAJSERVICII MASAJ
SERVICII MASAJ
Masajul este o procedura manuala sau mecanica, aplicata pe tegument si formatiunile subtegumentare, in scop terapeutic. ...
RON 20