Inscrie firma »

Produse plante gradina

 
3 produse / 1 pagini
Gard (dusi), din bambus acaju, modelGard (dusi), din bambus acaju, model
Gard (DUSI), din bambus acaju, model
Tip produs: gard - gard de bambus - bambus Culoare: acaju. Lg: 2, 50m. Diam: 0, 02m. H: 1, 5/1, 2m. Greutate: 21, 8kg Realizate artizanal, din tije de bambus negru care nu au fost indreptate, si diferitele inaltimi (20/30 de cm intre cel mai inalt si cel mai scund bat) au fost amestecate pentru a conserva un aspect anume, salbatic. Opac pe ... »
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Contacteaza acum
Gard din bambus liso, tip "salbatic"Gard din bambus liso, tip "salbatic"
Gard din bambus LISO, tip "Salbatic"
Tip produs: garduri din bambus - produse din bambus - produse pentru amenajari Culoare: natur. Lg: 2, 50m. Diam: 0, 03. H:1, 7/2, 00m. Greutate: 27, 5kg Realizate artizanal, acestea nu au fost indreptate, si diferitele inaltimi (20/30 de cm intre cel mai inalt si cel mai scund bat) au fost amestecate pentru a conserva un aspect anume, salbatic. Opac, pe un balcon sau o ... »
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Contacteaza acum
Grilaj (stou), din bambusGrilaj (stou), din bambus
Grilaj (STOU), din bambus
Tip produs: amenajari estetice din bambus - grilaj - amenajari , robust, usor de instalat, noi va propunem un produs ideal pt. plante cataratoare, fatade, pereti, de-a lungul unei terase sau balcon. Grilajele noastre rectangulare din bambus natural, pot de asemenea fi folosite pt. creerea unui tarc pt animale, sau protectia unei ... »
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Contacteaza acum
 
3 produse / 1 pagini