Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact

Produse alimente dietetice

 
4 produse / 1 pagini
Humana 1 x 300gHumana 1 x 300g
HUMANA 1 x 300g

Indicatii: - hranirea nou-nascutului din prima luna de viata cand nu poate fi alaptat la san sau laptele matern este insuficient; - alimentatie recomandata in celiachie, intoleranta la zaharoza, intoleranta la fructoza in cadrul unei alimentatii dietetice. Contraindicatii: - ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Hn 25-milupaHn 25-milupa
HN 25-MILUPA

- Formula speciala delactozata pentru sugari si copii - faragluten.- Un aliment dietetic, destinat utilizarii in dispepsiasugarului (boala diareica). Pote fi folosit de la nastere.- Se administreaza numai sub control medical. Continehidrocarbonati usor digerabili. In tulburarile ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Pregomin-milupaPregomin-milupa
PREGOMIN-MILUPA

Indicatii: * Destinat alimentatiei exclusive sau de completare a sugarilor si copiilor mici * Tratamentul dietetic al alergiilor/intolerantelor alimentare. * Intoleranta la lactoza, sucroza, fructoza * Sindrom de maldigestie, ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Milumil  ha 2-milupaMilumil  ha 2-milupa
MILUMIL HA 2-MILUPA

Milumil HA 2 cu prebiotice este ideal pentru sugarii cu risc crescut la alergie, care sunt partial sau deloc alaptati, dupa luna a-4 a in cadrul alimentatiei diversificate, pana la sfarsitul perioadei de biberon. Contine proteine adaptate din lapte, hidrolizate printr-un procedeu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
 
4 produse / 1 pagini